Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Merhaba Berry31 ,
1 haftadır internete giremedim lensleri sana yollucam ama özelden ben yazamıyorum sen bana nereye yakın oturduğunu semtini yaz benim çalıştığım firmanın şubelerinden birine (sana yakın olana) kargo ile gönderebilirim.Mail adresinide yazarsan tekrar mailleşelim.

eyvahhh...
canım yakışana harika gidiyor.
daliah, bambam, burcu, mesela. ama işte bende olmuyor . göz yapısı belkide...

cnm benm okypetecim cok saololumunekankayizsmile ya ben belki de kendi gozum iri die rahatsiz olmuorm cordan. bilmem ki ama dedigin gibi goz yapisi herhalde ama bence sana corda yakisir. yeni lenslerin de cok yakiscak eminim ama haklisin hareliler daha da iri gosterior. benm de 2. lensim nc serisi olcak bakalim daha iri gostericek demekki. delikafadulden

Kizlar lenslerim dün yola cikmislar :))) hadi hayirlisi

hiziniza yetisilmiyor ya, ne kadar cok yazmissiniz öyle :)

hihi oleyy az zmn sonra ulasicak desene cok sevndm cnm ya kaydirigubbakcemile2

bugün bi dışarı çıktım ne kadar ilerlemiş topiiik
okypetecim bugün cor icelarımı takarken inanmıcaksın ama sen geldin aklıma kendi kendime dedimki bu lensler kimbilir okypetede ne kadar güzel dururdu dedim gözlerin açık renk ya muhteşem kaynaşırdı ve inanılmaz doğal dururdu.
Seni yanlış yönlendirmek istemem ama cor al demem çünkü sen küçük gösteren sevmiyosun biliyorum ve gerçekten corlar diğer serilere göre küçük gösteriyo dediğin gibi
Bence kesinlikle nc serisi almalısınn charm'ı ben beğenmiyorum haresi çok kalın geliyo bana hep, çok doğal gelmiyooo

benim gözlerimde açık olsaydı tercihim hep nc serilerinden olurdu ama koyu işte bu yüzden hareden çok pupilin boşluğunun küçüklüğüne dikkat ediyorum ben bende isterdim şu corların etrafına biraz hare (

valla bu ay geçti çok yanıt bekledim anca önümüzdeki ay alabilirim... uyarsa sanada istersen başkasına verebilirsin.

sağol canım. dört gözle bekleyeceğim lenslerimi

ay sağol canım...cor icelar sende çok güzel durmuş..çok beğendim sende.nc diyorsun.
o zaman siparişim aynı kalsın. 2 tane nc, azul ve mel...]

kizlar bugun arkadaslarla bulustuk yeni tanistigim insanlar vardi disarda gunesli ortamdaydik bahcede ve insanlar benm gozlerimi gercekten renkli sandilar inanmadilar lens olduguna sasirdilar yakindan fln baktilar. disarda bu kdr doal durmasina ben de sasirdim paylasiyim dedim :) cor icelarla bugun daha bir duygusal bag kurdum hheuheuheu kaydirigubbakcemile2

ççoook sevindimmm bende bugün lens sevmiyen bi arkadaşımla buluştum gene beğenmedi ama o lens sevmiyo işte bide kendi gözlerimi biliyor bu yüzden hiç moralim bozulmadı :umursamaz:

ne güzel işte bunu duymak cok zevkli oluyor boshayallersmile

Didemcim ben de sana soracaktım sende hangileri var diye doğrusu bu topiği açan bunca zamandır takip eden biri olarak nasıl kendini frenlediğine ve sadece melde kaldığına hayret ettim demek ki çok iradene hakim birisin tebrikler doğrusu alkisalkisalkis
Ben ilk olarak donuttan duymuştum sanki koyu gözlerde ice lila duruyor diye ama sen orta kahve de demişsin didemcim emin misin çünkü burcunun gözleri bayaaa koyu ama çok hoş duruyor Ya ben de ice ya da graphite istiyorum da...

Canım yaa hahah süper kaydirigubbakcemile3

graphite oyum mavimsi çünkü ice çok açık bir renk.
Cor azulda hoş tam mavi ..mavi severlere
Ben topazioyuyu merak ediyprum kendimde.
Sınav sonucuna göre de verde marine ve sanırım graphite alıcam seri belli değil

ççoook sevindimmm bende bugün lens sevmiyen bi arkadaşımla buluştum gene beğenmedi ama o lens sevmiyo işte bide kendi gözlerimi biliyor bu yüzden hiç moralim bozulmadı :umursamaz:

yok cnm benm bencede hic bozma morelini sevmeyen insan ne olursa olsun sevmior eminim sana kahve gozlerin cok cok yakisior ve arkadasin da ondan oole diordur. bu arada kendi gozlrin yeni sac rengin ile de sahane olmus fotonda cok begenmistim. boshayallersmile lensli de cok hos kendi gozlerin ile de cnm o yuzden hic keyfini bozma tatlim bayanssulusmile

Bambişim süperrr :))) insan çok mutlu oluyo lens olduu farkedilmeyince, bilirim o duyguyu

ne güzel işte bunu duymak cok zevkli oluyor boshayallersmile

Canım yaa hahah süper kaydirigubbakcemile3

tesekkur ederim kizlar ben de mutlu oldum valla dun hihihi :hulya:

bambamım aynen dediğin gibi oldu işin aksi tarafı yeni saçımla kendi gözlerim çok daha güzel olması ben lenslerle güzel olur sanıyodum ama pek öyle olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…