- Konu Sahibi White Mocha
-
- #7.701
Hayırlısı canımm :)) biz de merakla bekliyoruz takipteyiz hihoyyyt
canımcım okypeciticiğim hepsinde haklısın topazio quartzo ve esmeralda küçük.pupil.
Ancak nc serisinin diğerlerinde pupil cora göre geniş.sana azul muhteşem olacak.cor benim gözümü bariz küçülttü albümde var.nc tercih ederim bende cor da mesela doğal ama ;çoook opak ki buda kapatıcılığın max olduğunu gösterir ki bu bilgi kişiden kişiye değişmez.
Ayrıca nc serisi boyaması (bknz wrlens blog) haff boşluklu gözle kaynaşması için.
Doğallığa gelince BENCE corun yeşil tonları (mel,verdemarine,verde ) bal ve ela gözde çok doğal..
Esmeralda topazio ve quartzoda orta ve açık gözde en az onlar kadar müthiş duruyor bknz Okypetenin fotoları.
Benim esmeraldada 1 yazıyor
eyvahhh...
canım yakışana harika gidiyor.
daliah, bambam, burcu, mesela. ama işte bende olmuyor . göz yapısı belkide...
Kizlar lenslerim dün yola cikmislar :))) hadi hayirlisi
hiziniza yetisilmiyor ya, ne kadar cok yazmissiniz öyle :)
Kizlar lenslerim dün yola cikmislar :))) hadi hayirlisi
hiziniza yetisilmiyor ya, ne kadar cok yazmissiniz öyle :)
cnm benm okypetecim cok saololumunekankayizsmile ya ben belki de kendi gozum iri die rahatsiz olmuorm cordan. bilmem ki ama dedigin gibi goz yapisi herhalde ama bence sana corda yakisir. yeni lenslerin de cok yakiscak eminim ama haklisin hareliler daha da iri gosterior. benm de 2. lensim nc serisi olcak bakalim daha iri gostericek demekki. delikafadulden
sağol canım. dört gözle bekleyeceğim lenslerimi....
hihi oleyy az zmn sonra ulasicak desene cok sevndm cnm ya kaydirigubbakcemile2
ay sağol canım...cor icelar sende çok güzel durmuş..çok beğendim sende.nc diyorsun.bugün bi dışarı çıktım ne kadar ilerlemiş topiiik
okypetecim bugün cor icelarımı takarken inanmıcaksın ama sen geldin aklıma kendi kendime dedimki bu lensler kimbilir okypetede ne kadar güzel dururdu dedimgözlerin açık renk ya muhteşem kaynaşırdı ve inanılmaz doğal dururdu.
Seni yanlış yönlendirmek istemem ama cor al demem çünkü sen küçük gösteren sevmiyosun biliyorum ve gerçekten corlar diğer serilere göre küçük gösteriyo dediğin gibi
Bence kesinlikle nc serisi almalısınn charm'ı ben beğenmiyorum haresi çok kalın geliyo bana hep, çok doğal gelmiyooo
kizlar bugun arkadaslarla bulustuk yeni tanistigim insanlar vardi disarda gunesli ortamdaydik bahcede ve insanlar benm gozlerimi gercekten renkli sandilar inanmadilar lens olduguna sasirdilar yakindan fln baktilar. disarda bu kdr doal durmasina ben de sasirdim paylasiyim dedim :) cor icelarla bugun daha bir duygusal bag kurdum hheuheuheu kaydirigubbakcemile2
kizlar bugun arkadaslarla bulustuk yeni tanistigim insanlar vardi disarda gunesli ortamdaydik bahcede ve insanlar benm gozlerimi gercekten renkli sandilar inanmadilar lens olduguna sasirdilar yakindan fln baktilar. disarda bu kdr doal durmasina ben de sasirdim paylasiyim dedim :) cor icelarla bugun daha bir duygusal bag kurdum hheuheuheu kaydirigubbakcemile2
karar veremiyorum hidrocor ice mi graphittemi gözlerim orta kahve yardım kızlar lütfen:hulya:
ççoook sevindimmm bende bugün lens sevmiyen bi arkadaşımla buluştum gene beğenmedi ama o lens sevmiyo işte bide kendi gözlerimi biliyor bu yüzden hiç moralim bozulmadı :umursamaz:
Bambişim süperrr :))) insan çok mutlu oluyo lens olduu farkedilmeyince, bilirim o duyguyu
ne güzel işte bunu duymak cok zevkli oluyor boshayallersmile
Canım yaa hahah süper kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?