Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bambamım aynen dediğin gibi oldu işin aksi tarafı yeni saçımla kendi gözlerim çok daha güzel olması ben lenslerle güzel olur sanıyodum ama pek öyle olmadı

bayanssulusmile canim bizim gozlerle acik kahve bakir tonlu saclar cok guzel oluor dooru diorsun daha bi parlior o zmn gozler :) ben de eskiden kullandim bu tarz bi renk herkes gozunle cok guzel uyuyor sakin deistirme derdi :) ama cnm o renk her renk gozle guzel olur. yesille, gri ile, mavi ile renk renk takarsin hiihi :asigim:

oof kızlar ya şu lot numaraları yüzünden lens alamıyorum =( sayılar ufaldıkça mı renk açıklaşıyor yoksa tam tersi mi

bence sayılar küçük oldukça koyu oluyo artıkça açılıyor nacizane benim fikrim çünkü bambam la burcunun ıce ları beyaz gibi durmuyor çok açık değil 1 ve 2 numara :hulya: ben galibe cor graphitte alıcam bu arada didemcim senin icemintleri beklıorum walla

bende nedense tam tersini dusunuyorum cnm keske birileri bu konuya acıklık getirse
bu arada cor grafite guzel tercih sositososito

kaydirigubbakcemile3 açıkmı durmuş ilahi bu yorumu yapan ilk sensin parlak yeşil gibi durmadı aksine koyu bi yeşil benim göz rengim açık değilki:hulya:

ama çok tes edrim güzel yorumun için malzemeyi gördün sence graphittemi ice mı?

1. fot.da goz rengin bana açık geldi cnm belki flaştan dolayıdır

bence kesinlikle grafite ama charm olan :1rolleyes: bana göre ice makyaj isteyen bir lens grafite oyle degil ..sıfır makyajla bile tak çık =)

1. fot.da goz rengin bana açık geldi cnm belki flaştan dolayıdır

bence kesinlikle grafite ama charm olan :1rolleyes: bana göre ice makyaj isteyen bir lens grafite oyle degil ..sıfır makyajla bile tak çık =)

diğer ice'ları bilmiyorum ama cor ice gerçekten makyaj istiyen bi lens :ecrin_bebek:

walla tek korkum graphitte için koyu lacivert durması ewet ice da çok açık gözlerim orta kahve resimdeki gibi.charme lardaki siyah çembere alışamadım ben seri kesin cor olur ama renk konusunda gelgitler yaşıyorum burcu ice makyaj yapmayınca soluk mu gösteriyor ?sizin doğal mavi konusunda öneriniz?

evet canım ben beğenmiyorum makyajsız ice ile fotom var dur yüklüyüm albümüme bak sen :)

aslında çok soluk değil ama senın saçlarla verdeler perfect olmuşsositososito icelarında çok çok güzel.karar vermek çok zor tesekkur ederim buarada:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…