- Konu Sahibi White Mocha
-
- #7.721
hihi oleyy az zmn sonra ulasicak desene cok sevndm cnm ya kaydirigubbakcemile2
bambamım aynen dediğin gibi oldu işin aksi tarafı yeni saçımla kendi gözlerim çok daha güzel olması ben lenslerle güzel olur sanıyodum ama pek öyle olmadı
ben de kutliyim hemen : tum annelerin annelerin gunu kutlu olsun a.s.boshayallersmileTüm annelerin anneler gününü kutluyorum, a.s.
bence sayılar küçük oldukça koyu oluyo artıkça açılıyor nacizane benim fikrim çünkü bambam la burcunun ıce ları beyaz gibi durmuyor çok açık değil 1 ve 2 numara :hulya: ben galibe cor graphitte alıcam bu arada didemcim senin icemintleri beklıorum walla
tesekkkür edrim canım benim esmeraldaların üzerindede 1 yazıo onlarda çok koyu foto var profilde :hulya:
ama çok tes edrim güzel yorumun için malzemeyi gördün sence graphittemi ice mı?
1. fot.da goz rengin bana açık geldi cnm belki flaştan dolayıdır
bence kesinlikle grafite ama charm olan :1rolleyes: bana göre ice makyaj isteyen bir lens grafite oyle degil ..sıfır makyajla bile tak çık =)
walla tek korkum graphitte için koyu lacivert durması ewet ice da çok açık gözlerim orta kahve resimdeki gibi.charme lardaki siyah çembere alışamadım ben seri kesin cor olur ama renk konusunda gelgitler yaşıyorum burcu ice makyaj yapmayınca soluk mu gösteriyor ?sizin doğal mavi konusunda öneriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?