- 1 Temmuz 2009
- 6.069
- 6.740
- 773
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #7.741
Didemcim ben de sana soracaktım sende hangileri var diye doğrusu bu topiği açan bunca zamandır takip eden biri olarak nasıl kendini frenlediğine ve sadece melde kaldığına hayret ettim demek ki çok iradene hakim birisin tebrikler doğrusu alkisalkisalkis
Ben ilk olarak donuttan duymuştum sanki koyu gözlerde ice lila duruyor diye ama sen orta kahve de demişsin didemcim emin misin çünkü burcunun gözleri bayaaa koyu ama çok hoş duruyorYa ben de ice ya da graphite istiyorum da...
bekliorum burcu :hulya:livcim sen neden charme dedin o seriyi sevdiğin için mi?sositososito
Aaaa evet hatırladım şimdi sipariş vermiştin neyse en azından melleri süresi yettiğince kullanmış oldun :) Ya şu icelar çok kafamı karıştırıyor inceliyorum inceliyorum sanki burcu da daha mavi bambam da daha gri durmuş yanılıyor muyum kızlar burcunun gözleri daha koyu diye sanırım...Ah bir bilsem ben de cor nasıl duracak ice isterdim herhalde çünkü ice açık bir renk onda hare olursa herhalde çok sırıtır :S
Kızlar birşey soracağım deliah isimli arkadaşımız tamamen ayrıldı mı buradan onunla tanışmak kısmet olmadı ama sizler onun kendi gözünü biliyor musunuz ya eski resimlerde cor graphitelerini gördüm inanılmaz durmuş gerçekten hasta oldum o renge ...
diğer ice'ları bilmiyorum ama cor ice gerçekten makyaj istiyen bi lens :ecrin_bebek:
ewet mimszzzn en mantıklı seçim o olucak galiba didem artık gelsin icemintlerin çok konustum galıba hşçkln kıssslar:hulya:
iyiyim canım ya ne olsun:)oo sedefbyo nasılsın
burcucuğum,işte şu küçük gösterme olayı yüzünden harelilere takığım ben.
gerçekten hare gözde bebek gözü etkisi yapıyor. bebeklerin o gözlerindeki irisinin büyüklüğü ,o gözleri çok güzelleştirir ya. işte o yüzden hareli alıyorum hep.
ya burcu,nc ısmarladım ya ,pazartesi sipwrişi verecek vetman.
charm la değişim yapsammı.
ne dersin canım.
nc mel ve azul yerine charm.
pineapples senin charme azulların geldi mi?
charm al okpete.
ya kaldım böyle.
charm melle nc mel arasında renk farkı varmı?.
hangisi daha koyu olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?