Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

aslında melden sonra cor grafite sipariş ettim. 45 günlük beklemeden sonra iptal etmek zorunda kaldım. iş etiğine uymayan davranışlardan! maddi bir kaybım olmadı ama boşu boşuna okadar bekledim ve tatsız muhabbetler çektim. dolayısıyla canımı sıktı bu durum soğudum o ara lensten. sonra lensi düşünecek fazla zamanım olmadı çok yoğundum. şimdi de kendimi lense verdim yine :)

Aaaa evet hatırladım şimdi sipariş vermiştin neyse en azından melleri süresi yettiğince kullanmış oldun :) Ya şu icelar çok kafamı karıştırıyor inceliyorum inceliyorum sanki burcu da daha mavi bambam da daha gri durmuş yanılıyor muyum kızlar burcunun gözleri daha koyu diye sanırım...Ah bir bilsem ben de cor nasıl duracak ice isterdim herhalde çünkü ice açık bir renk onda hare olursa herhalde çok sırıtır :S
Kızlar birşey soracağım deliah isimli arkadaşımız tamamen ayrıldı mı buradan onunla tanışmak kısmet olmadı ama sizler onun kendi gözünü biliyor musunuz ya eski resimlerde cor graphitelerini gördüm inanılmaz durmuş gerçekten hasta oldum o renge ...

Ya uffffff niye ama ya benim istediğim o renkti ama Benim gözlerim açık mı koyu mu anlamadım ki çok değişiyor sanki ama benim meller sizinkilerden çok farklı duruyor sanki ya resmen yemyeşil hem de açık zeytin yeşili O yüzden bazen göz rengimin açık olduğunu düşünüyorum ama tabiii bu 38 farklı boyama falan varsa bana en açığı da denk gelmiş olabilir :S Ne kadar karışık bir durum...:uhm:

yok çok açık istemiyorum iddalı olsun ws gibi bigayemde yok .doğallık birinci sırada tam mavi tonlarında istiyorum ice çok açık gri durabilyor topazıoyu eledım zaten graphitte ve azul kalıyor. graphitte azuldan daha doğal duruyor parisin gözleride azul galıba ben çok benzettim eğer öyleyse onda mikemmel durmuş:hulya:

Bettybluees gözlerin koyu değil sanırım bence azul iddialı bir renk ama tamamen mavi...
Graphite ise sanırım göze göre değişiyor koyu gözde lacivert ela gözde grimsi duruyor yani onu denemek lazım...

diğer ice'ları bilmiyorum ama cor ice gerçekten makyaj istiyen bi lens :ecrin_bebek:

kizlar benm nacizane yorumum cor ile ilgili soole benm gozumde makyajsizken lensler daha mavimsi duruor makyaj yapinca daha gri agirlikli. ama gecenlerde disari ciktigimda makyajliken bir arkkadas mavi mavi bakiosun demisti baska bir arkadas da bihterin goz rengi olmus demisti . aslinda bence cor icelar cok deisio rengi ortama isiga ustune giydigine makyaja gore. ayni gun icinde biri mavi biri gri durmus gibi yorumlar yapmisti arklar.
burcucum cnm ben makyajsiz da cok begendm valla. ben gri ve acik renk hep takitigim icin belki de cor icelar bana makyajsiz da kullanilir gibi gelior. ama ben zaten p-ek makyajsiz gezmem o ayri cok beyaz tenli olunca bi allik bi rimel ruj fln gerekio sari sac ile. sempatiksalakcinni ama renk acik tabi koyu deil o acidan makyaj gerekio olabilir haklisin ama doalligi acisindan fark yok arada bence bilmiyorumkismile

ewet mimszzzn en mantıklı seçim o olucak galiba didem artık gelsin icemintlerin çok konustum galıba hşçkln kıssslar:hulya:

ay cnm ya ben senin icin hic yorum yapamadim yani 2 renk te benzior birbirine azul tam mavi acik cok hos duruor. grafite de guzel az daha koyusu sanirim. kolay gelsin sana seciminde bilmiyorumkismile fikir yurutemedim yaw :çok üzgünüm:

charm al okpete.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…