Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Nc melde kücük göstermiyo aslinda gözü ama bende charm Mel alirdim, simdiki aklim olsa :)

sağol pinax .
sende çok güzel durmuş. ama senin gözler benden daha açık galiba. sende duran o renk açıklığı bende büyük ihtimalle charmda yakalanacak gibi.

sağol pinax .
sende çok güzel durmuş. ama senin gözler benden daha açık galiba. sende duran o renk açıklığı bende büyük ihtimalle charmda yakalanacak gibi.

Tsk ederim oky )) nc de cok güzel ama sen charma alisiksin zaten, harelerde bence gözlere baska güzellik katiyo. Onun icin bende ocreyi charm aldim, cok merak ediyorum

Pineapples cnm ocreyi charm aldim )))

Tsk ederim oky )) nc de cok güzel ama sen charma alisiksin zaten, harelerde bence gözlere baska güzellik katiyo. Onun icin bende ocreyi charm aldim, cok merak ediyorum

Pineapples cnm ocreyi charm aldim )))

evet charm a alışkınım.
çokta rahat bir seri.... hareler ,gerçekten güzellik katıyor,anlam veriyor.
charm ocrede çok güzel seçim ve sendede, şahane duracak..
şimdiden ,güle güle kullan..

evet charm a alışkınım.
çokta rahat bir seri.... hareler ,gerçekten güzellik katıyor,anlam veriyor.
charm ocrede çok güzel seçim ve sendede, şahane duracak..
şimdiden ,güle güle kullan..

Cok sagol, insallah dedigin gibi olur )) ama yesil durmasin istiyorum ocre, ben charmi daha koyu saniyordum öyle degilmiymis?

nc azul ve charm mel.kararım böyle olsu.
arkadaşlar nc azul fotoğrafları buldum bir kaç yerde.bunların 2 tanesini koymuştum daha önce

kendi göz rengi

makyajsız

.

Son düzenleyen: Moderatör:
]okypetecim azul ve mel kararın hayırlı olsunn :)güzel seçim yaptık bence..:))Güzel olacak güzel güzel:))

Son düzenleme:
Pinax cnm sende ocremi sipariş verdin şimdiden güle güle kullan.Senin göz tabanında ocrelerin yeşillendiğini durmuştum alanlardan bakalım sende nasıl duracak merakla bekliyorummmmopuyorumnanaktan

Hayirli olsun okypete, azula renk olarak pek isinamadim ama melin cok yakisacagindan eminim :) simdiden güle güle kullan... Insallah istedigin gibi olur ))

Pinneapples seninkilerde hayirli olsun :) azulu merak ediyorum oky de ve sende, taban rengimiz benziyo belkide bu sefer azul celer aklimi

Vetmancim sagol, insallah yesillenmez ya (( ben sari gri bi renk bekliyorum aslinda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…