Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

sağol pinax. valla benim azul,birazda işi şansa bırakma gibi.
bakalım nasıl olacak.
..inşallah istediği gibi olur......
bende sarı renk arıyordum.leopar gibi:)
ocrede,
umarım o sarıyı yakalarsın.....

Ay insallah hepimiz memnun kaliriz! Bi de sey aklim takiliyo, quartzolarin renk farki olur mu diye.. Gerci Ton numarasini verdim ama benimki de sansa kaldi artik :)

Ay insallah hepimiz memnun kaliriz! Bi de sey aklim takiliyo, quartzolarin renk farki olur mu diye.. Gerci Ton numarasini verdim ama benimki de sansa kaldi artik :)
inşallah pinax... ton numarası verdiysen sanmıyorum renk farkı olsun. şişeyi tutman iyi olmuş...
OKYPETE nc melden vazmı geçtin??

rotin78,charmla corun dokusu aynıymış ve opakmış. öyle dedi arkadaşlar. o yüzden charma döndüm.ama azulu nc olarak sipariş ettim...

banueralp topazio resmi koyacaktı. çok merak ettim onda mavileşmişti... gözleri ela yeşildi.
gelsede resmini görsek...

Evet iyiki de atmamisim siseyi :)

Topaziolar bende de mavi agirlikli durdu oky, ama boyamasindan midir nedendir, pek dogal durmadi bende.

ben ice gibi gri durmasını istemiyorum ama tamda mavi olmasını istemiyorum tam istediğim renk grafitede alt rengin koyu olmasndan koyu durmasından çekiniyorum

okypete verde marine bana güzel olur değilmi çok mu dikkat çekici olur ışığa göre renk değiştirsin istiyorum yeşil mavi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…