Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

quartzo uzaktan farkedilir ya baya opak ve açık bir renk o. ama verde marine farkedilmez sanmıyorum. azul ve marine ne kadar dikkat çeken renkler olsa da opak n.c serisi kadar iddialı değil. ben seviyorum marine yi de azulu da. 3. tercihim ikisinden biri olacak zaten.

.
Haklısın şu mintlerin gelse bir çok merak ediyorum.
Verde marine çok değişik bir renk kabında turkuaz ama koyu gözde yeşilimsi açık gözde açık yeşil mavi duruyor.bal gözde coru bayağa turkuazımsı duruyor
Yarın sedefbyo ile buluşucam coru aydınlık bir ortamda çekicem eklerim

b icemint değil kızlar. yani icemint çıkmadan önce beklenen icemint bu renkti. ama gerçek icemint bu renk değil..

bende şaşırdım mavi tonu bu googleda arayıncada çıkıyor bu resim .burcucum nc daha büyük pupil(esmeralda,quartzo ve topazio hariç)
Yarı opak cor kadar açık değil.

peki icemintlerin fiatını bilen varmı ben bu lenslerin yeşil gri arası durduğunu okumuştum ve pupilinde diğer cor charm ve nc serilerinden daha küçük olduğunu doğrumu acaba bi bilgisi olan varmı?
Vetman nerdesinnn fiat konusunda bi bilgilendirirmisin beni

burcucuğum ,arkadaşlar cevabını vermişler sorunun.şimdi geldim. yoktum.bambamcığım ,o icemint yanlış üretilmiş. artık yok. icemintler vetmanın taktıkları gibi griyeşil ve daha koyu...

burcucuğum ,arkadaşlar cevabını vermişler sorunun.şimdi geldim. yoktum.bambamcığım ,o icemint yanlış üretilmiş. artık yok. icemintler vetmanın taktıkları gibi griyeşil ve daha koyu...

hmm CADIARZU ya piyasada bi icemint bi de crystal var wrlens ikisini ayni renk olarak gosterior fln karisio kafam. ama iki rengi de sevdm. dideemin lensleri gelsin meraktan catliorm sempatiksalakcinni vetmanin fotolari gordum ondaki lens burcunun koydugundan daha koyu geldi bana da haklisin okpetecim. bu lens yok artik ya da onun yerine crystal mi var. aman ne cok soru sordum nese ilerde cozulur kafamda bu durum resimler coaldikca. kaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…