Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

amanın bende heyecanlandım şimdi. ayy merakla bekliyorum didemciğimde nasıl olacak diye.
bambam ya,ben senin albümündeki resimlerini göremiyorum.

tşk ederim canım benimmm valla ben de uçuyorum şu ann delikafadulden

ahahah ay ben bile heycanlandim delikafadulden ehehehe.

amanın bende heyecanlandım şimdi. ayy merakla bekliyorum didemciğimde nasıl olacak diye.
bambam ya,ben senin albümündeki resimlerini göremiyorum.

aaaaaaa :1shok: neden ku. listemdesin sen cnmcm benm yaw. nie ki acaba albumum duruor ((((

edit : cnm simdi baktim listemde deilmissin ondan alla alla sanki eklemistim ben seni onceden. nese cnm talep gonderdim sana boshayallersmile

Kızlar şu 3 renk dışında pupili en dar seri cor mu oluyor??:uhm:
Bende cor grafiteye karar verdim yanlız melde kararsızım cor mel mi?? nc mel mi?? charm mel mi??Bu konuda fikirlerinizi bekliyorum...boshayallersmile

Ay cok sevindim :))) bana noluyosa delikafadulden

Hayirliiiiiiiiii olsun didemcim, hayirli olsun Akitra :) fotolarinizi bekliyoruz!!!!!!!!!!!

oky im bambamım burayı resme boğucam icemint manyağı yapcam sizi delikafadulden

delikafadulden ahaha lutfen manyak olmak istiorm hihihi cnm benm iisalla icine sinicek cok guzel olucakolumunekankayizsmile

yap, canım. ben kolleksiyonuma icemintıda eklerim artık:roflol:

bambam arkadaş değilmişiz de ondan..o yüzden göremiyormuşum.. şimdi bakacağım...

ayy ivit ben de dusunuorm ilerde icemint once bi mellenmem lazim delikafadulden ahueaue
tamam cnm benm. sen listemdesin saniordum boshayallersmile

Son düzenleme:
Didemcim hayırlı olsun.hihoyyytBekleye bekleye bi hal olduk valla numaralı oluncada böyle oluyor.İnşallah istediğin gibi olur.Bende senin icemintleri görüncemi sipariş versem acaba??

bambamcığım ne güzelmişsin sen ya. bu topikte çirkin bir kız bulun dişimi kıracağım.zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…