Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

yuppiiiiii ay valla çok sevindim bendeee az önce icemint'e karar verdimm bir sonraki lensim için ay nolur bol bol foto koooyy :teytey:

canım benimm yarın vetman lensleri göndericek. perşembe günü alıcam ama akşam 8 de evde oluyorum o gün. o akşam 1 kaç foto koyarım sizin için. ama haftasonu resme boğucamm :))))

canım benimm yarın vetman lensleri göndericek. perşembe günü alıcam ama akşam 8 de evde oluyorum o gün. o akşam 1 kaç foto koyarım sizin için. ama haftasonu resme boğucamm :))))

tamam heyecanla bekliyoruuuuz
Akitracım seninde burayı yeşillendirmeni bekliyoruz zemuszemus

kızlarrr vetmancım az soora crystal resimleri koyucak hepiniz hazır olun bir yere ayrılmayınn

ay bugun costuk kizlar heheheh :roflol: heycan heycannnnnn!!

delikafadulden hadi hayirlisi az daha sabretcen sonra kavuscan ne guzel yaw sositososito

kızlar karışmasın diye tekrar bir şişe olarak çektim fotoğrafları
soldaki cristal sağdaki ıcemint:)

Son düzenleme:
Kızlar ilk yorumum cristalle ıcemint şişesinden benziyor ama cristalin boyaması biraz daha sarımsı buda demek oluyorki cristal icemintten biraz daha yeşill duruyor..

e hadii ya bende crystali vetmanın gözünde görücez sandım:sinifsinif:
Didem ve akitra çok sevindmdelikafaduldenalkisalkisalkis
Fotolarrrr

Kızlarr resimlerde cristal daha sarımsı icemint daha grimsi değilmi? aynı zamanda icemintin pupili gayet dar gibi duruyor. Perşembe günü bütün sorular yanıt bulacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…