Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Kızlarr bişey söyleyin yaaa icemint nasıl görünüyor sizce???

cnm benm bence sahane gorunuor :) crystalden daha gri. pupilleri nerdeyse ayni gibi geldi bana, belki fotonun cekimindendir ama icemint in azicik daha buyuk ama minik bir fark goruorm. cok genis deil pupili genede. bence icemint cok hos bi renk dideemcim boshayallersmile

Opaklığı da aynı gibi dimi canım. Sadece birisi daha yeşilimsi birisi daha grimsii. inşallah pupil çok geniş durmaz..

bence icemintinki daha geniş değil açık renk diye gözümüz yanılıyor tam gri ahh ahhopuyorumnanaktan

evet tam gri gibi duruyor ya sanki hiç yeşillik yok. kahverengi taban rengin üzerinde yeşilimsi gri duruyo sanırım. ya ben çok beğendim rengi. quartzo gibii hem de daha doğalıı :))

evet didem tam üstüne bastın forumda pek tutulmayan bir renk senden sonra ben varım sırada mint patlaması yaşanabilir

Opaklığı da aynı gibi dimi canım. Sadece birisi daha yeşilimsi birisi daha grimsii. inşallah pupil çok geniş durmaz..

cnm evt ayni gibi boyamasi ama bencede mintin rengi daha hos. gri yesil olucak. benmki cor ice in boyamasi ile karsilastiriorm opakligi ayni bence cnm. sahane olucak bence boshayallersmile

evet didem tam üstüne bastın forumda pek tutulmayan bir renk senden sonra ben varım sırada mint patlaması yaşanabilir

evt bencede ben de varim sirada. mint ya da crystal diodum ama fotolardan sonra kararim mintten yana cunku daha grimsi ve acikmis. hem de haresi fln da hos duruor cift tarafli. ay ya sonraki siparisimde delirip 2 tane mi versem sempatiksalakcinni mel ve icemint eheheheh :içelim:

Kızlar umarım perşembe günü bende ki duruşunu gördükten sonra da fikriniz değişmez :))) ama sanki güzel durucak gibi geliyor bana da.. soloticayla tanıştıım ilk andan beri hayalimdeki renk quartzoydu. tek istediğim biraz daha az opak olmasaydı :) icemint hayallerimin rengiymiş :asigim:

bende quartzoya aşık oldum çok riskli olduğu için esmeralda dedim.ben de gri lens çok seviyorum göz rengimiz yakın sende ben verde marine alınca karar verirsin.:sm_cool:

aa verde marine kesin mii? bence çok güzel bir renk. benim de aklımda var verde marine :)) azul da güzel aslında.. oky e de azul gelcek :sm_cool:

ben de ilk soloticalara bakinca quartzo demistim ama cok opak fln diye gorunce ice a kaymistim. ii ki de kaymisim ama kesinlikle bir quartzo edinirim sonra. rengi cok guzel ama doalligini bilemem. makyajli fln gece takilir sempatiksalakcinni ay liste kabarik yaw cok fena kafamçokkarıştı

canım sen en iyi seçimi yaptın. ice müthiş durdu sende. liste kabarık dooru diyosunn :)))
benim zaten solotica da beğenmediğim renk yok. beğendiklerim ve daha çok beğendiklerim var

canım sen en iyi seçimi yaptın. ice müthiş durdu sende. liste kabarık dooru diyosunn :)))
benim zaten solotica da beğenmediğim renk yok. beğendiklerim ve daha çok beğendiklerim var

cnm benm cok tesekkur :kedi:
hhahah dooru dedin begendiklerimiz ve daha cok begendiklerimiz ay maddi olarak hic ii deil bu durum. ruyalarima girio soloticalar yawdelikafadulden

Arkadaşlar selammmm;

Yarın solotica sipariş vereceğim ama hala 2 renk arasında karar veremiyorum...

Sizce, topazio mu yoksa esmeralda mı?

Her ikisi de opak ve resimlerdeki gibi oluyormuş renkleri, gözden göze pek değişme olmuyormuş. Benim saçım sarı, tenim de buğday :1rolleyes: Yeşil mi mavi mi karar veremedim. Siz ne düşünüyorsunuz? Hangisi daha çok yakışır? İstediğim şey canlı, belirgin bir renk. Bu arada, şuanda son 5 yıldır sophistic kullanıyorum, yeşil renkli. İnanılmaz doğal duruyor ve çok rahat ancak yeterince parlak değil, belirgin de değil... Daha belirgin bir renk istediğim için soloticanın özel 3 rengini inceledim. Ve son olarak topazio ile esmeralda arasında kaldım..
Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Özellikle kullanıcılardan doğallığıyla ilgili (sitedeki hemen herkes soloticalar için çok doğal demiş ama en opak olan özel 3 renk için pek doğal değil diyenler de olmuş) bilgi bekliyorum.

hosgeldin cnmcmm :1hug: topazio ve esmeraldaci arkadaslar sana yardimci olacaktir. hadi hayirli olsun simdiden hihihihi

Ceydaa sen topazio ve esmeralda arasında kalmışsın ama ben oyumu quartzo ya veriyorum :) bu arada ben opak seriden hiç kullanmadım. ama topicde esmeralda ve quartzo kullananlar var canım onlar bilgi verecektir.

Ceydaa sen topazio ve esmeralda arasında kalmışsın ama ben oyumu quartzo ya veriyorum :) bu arada ben opak seriden hiç kullanmadım. ama topicde esmeralda ve quartzo kullananlar var canım onlar bilgi verecektir.

Teşekkürler Bambam , teşekkürler Didem a.s Bakalımmm, oy çokluğuyla karar verelim zemuszemus

TCEYDAT ben topazio diyorum.Şu ana kadar beğenmeyen oldu ama ben hiç yakışmayan görmedim.Herkeze çok yakıştırdım.
Sadece bi fotoğrafta beğenmemiştim bulursam eklerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…