- Konu Sahibi White Mocha
-
- #7.881
Didem bi an önce persembe olsun ya, catliycam :))
Kızlar bi fikir sormuşdum ama sağolun bir kişi bile fikrini söylemedi...lmaz: :umursamaz: mafoldumben mafoldumben senağlama senağlama senağlama :içelim:
tam yeşil dersen esmeralda
Mavi renk seviyorsan topazio
Benim esmeraldam var quartzodan sonraki tercihim oldu.
Esmeralda diyorum.
Liste kabarık bambamkaydirigubbakcemile3
Cor graphite
Cor ve charme verde marine
İce mint
Topazio
Charme graphite
Nc azulsempatiksalakcinni
Didem bi an önce persembe olsun ya, catliycam :))
cnm ya kacirmisim ben de gormedim sanirim.Kızlar bi fikir sormuşdum ama sağolun bir kişi bile fikrini söylemedi...lmaz: :umursamaz: mafoldumben mafoldumben senağlama senağlama senağlama :içelim:
aynen canımm.. bu arada vetmana sordum, icemint ve crystalin pupilleri tamamen aynıymış. aynı darlıkta yani. bu güzel bir haberrr :)
Didem icimde cok yakisacakmis gibi bir his var :))
Akitra senin esmeraldalarında geldiii:))
ayy... akidranında esmeraldaları gelmiş. vayyy. harika...resim isteriz resim isteriz....
Ay cok sevindim :))) bana noluyosa delikafadulden
Hayirliiiiiiiiii olsun didemcim, hayirli olsun Akitra :) fotolarinizi bekliyoruz!!!!!!!!!!!
tsk ederm canlaroky im bambamım burayı resme boğucam icemint manyağı yapcam sizi delikafadulden
tam yeşil dersen esmeralda
Mavi renk seviyorsan topazio
Benim esmeraldam var quartzodan sonraki tercihim oldu.
Esmeralda diyorum.
Liste kabarık bambamkaydirigubbakcemile3
Cor graphite
Cor ve charme verde marine
İce mint
Topazio
Charme graphite
Nc azulsempatiksalakcinni
Sevgili arkidişler;
İlginçtir ki, sorduğum soruya yani hangi rrenk alayım sizce? sorusuna 3 yanıt geldi, 3 ü de birbirinden farklıydı kaydirigubbakcemile3 Dolayısıyla ne oy birliği ne de oy çokluğu sağlanamadı :sm_confused:
Ama ben kararımı verdim ve birazdan gönül rahatlığıyla uyuyacağım a.s
Ve işteeee son kararımmmmmmm : Topazio. alkisalkisalkis
Çünkü, kendi resimlerimi tek tek inceledim, şuan kullandığım renk hem güneşte hem gölgede birebir quartzo ve gayet de hoş ama daha canlı bir renk istediğime göre değişiklik olması açısından topazio alacağım ve topazio yu, yapısını hiç beğenmediğim ama rengine bayıldığım B&L green ocean a benzettim umarım bende öyle durur. Ha bir yandan da esmeralda'da gözüm kaldı, onu da önümüzdeki zamanda (elbette ki pek yakın zamanda) edinmeyi planlıyorum kaydirigubbakcemile2
Hadi bakalım hayırlısı zemuszemus
hayırlı olsun ceyda güle güle kullan şimdidenboshayallersmile
Arkadaşlar selammmm;
Yarın solotica sipariş vereceğim ama hala 2 renk arasında karar veremiyorum...
Sizce, topazio mu yoksa esmeralda mı?
Her ikisi de opak ve resimlerdeki gibi oluyormuş renkleri, gözden göze pek değişme olmuyormuş. Benim saçım sarı, tenim de buğday :1rolleyes: Yeşil mi mavi mi karar veremedim. Siz ne düşünüyorsunuz? Hangisi daha çok yakışır? İstediğim şey canlı, belirgin bir renk. Bu arada, şuanda son 5 yıldır sophistic kullanıyorum, yeşil renkli. İnanılmaz doğal duruyor ve çok rahat ancak yeterince parlak değil, belirgin de değil... Daha belirgin bir renk istediğim için soloticanın özel 3 rengini inceledim. Ve son olarak topazio ile esmeralda arasında kaldım..
Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Özellikle kullanıcılardan doğallığıyla ilgili (sitedeki hemen herkes soloticalar için çok doğal demiş ama en opak olan özel 3 renk için pek doğal değil diyenler de olmuş) bilgi bekliyorum.
Arkadaşlar selammmm;
Yarın solotica sipariş vereceğim ama hala 2 renk arasında karar veremiyorum...
Sizce, topazio mu yoksa esmeralda mı?
Her ikisi de opak ve resimlerdeki gibi oluyormuş renkleri, gözden göze pek değişme olmuyormuş. Benim saçım sarı, tenim de buğday :1rolleyes: Yeşil mi mavi mi karar veremedim. Siz ne düşünüyorsunuz? Hangisi daha çok yakışır? İstediğim şey canlı, belirgin bir renk. Bu arada, şuanda son 5 yıldır sophistic kullanıyorum, yeşil renkli. İnanılmaz doğal duruyor ve çok rahat ancak yeterince parlak değil, belirgin de değil... Daha belirgin bir renk istediğim için soloticanın özel 3 rengini inceledim. Ve son olarak topazio ile esmeralda arasında kaldım..
Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Özellikle kullanıcılardan doğallığıyla ilgili (sitedeki hemen herkes soloticalar için çok doğal demiş ama en opak olan özel 3 renk için pek doğal değil diyenler de olmuş) bilgi bekliyorum.
Kızlarr bişey söyleyin yaaa icemint nasıl görünüyor sizce???
Teşekkürler Bambam , teşekkürler Didem a.s Bakalımmm, oy çokluğuyla karar verelim zemuszemus
topazio ve esmeralda kullanıyorum.bana göre doğallar. ama,doğallık tabi kişiden kişiye göre değişiyor. siz önce yeşilmi mavimi istiyorsunuz,ona karar vermelisiniz.2side yakışır size...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?