- Konu Sahibi White Mocha
-
- #7.901
Ceyda hayırlı olsun güle güle kullan şimdiden :)) topazio güzel seçim canım.
şişesinden quartzoya benzettim ben didem.
ay çok heyecanlı bu bekleme işi.darısı benim başıma sedefbyonun cor verdeleriniggün deneyemedim cumaya inşallah denicem ahh ahh.
Aslında şanslıyım Burcuma Sedebyo ya çoooook teşekkür ederimmmmmmopuyorumnanaktan
ay çok heyecanlı bu bekleme işi.darısı benim başıma sedefbyonun cor verdeleriniggün deneyemedim cumaya inşallah denicem ahh ahh.
Aslında şanslıyım Burcuma Sedebyo ya çoooook teşekkür ederimmmmmmopuyorumnanaktan
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.Lens konusunda sizlerinde yardımızı bekliyorum.1 hafta önce solotica quartzo aldım.Bende açık yeşil durdu.Rengi çok güzel çok doğal ama sarışın ve beyaz tenli olduğum için çok soluklaştım sanki.Bunları satıp topazio alsam onunda yeşil gibi durmasından korkuyorum.Ne yapsam bilemedim kızlar.
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.Lens konusunda sizlerinde yardımızı bekliyorum.1 hafta önce solotica quartzo aldım.Bende açık yeşil durdu.Rengi çok güzel çok doğal ama sarışın ve beyaz tenli olduğum için çok soluklaştım sanki.Bunları satıp topazio alsam onunda yeşil gibi durmasından korkuyorum.Ne yapsam bilemedim kızlar.
hoşgeldin meliiis bende sarışındım bi hafta önce hihihve dediğin gibi senin gibide beyaz tenliyim ben gerçekte gördüm topazio'yu mavi değil bende mavi diye düşünüp almayı düşünüyodum ama yeşilimsi durduğunu görünce vazgeçtim, bi çok insanda yeşlimsi durabiliyo ama çok güzel bi renk burda kullanan arkadaşlar var.
Ben sana gri ve mavi tonları güzel gider derim çünkü sarışın ve beyaz tenlilere o tonlar daha çok gidiyooo :jeyyar:
canım bende quartzo almayı planlıyordum fakat aynı şeyle karşılaşmaktan korkmuştum. senin gerçek göz rengin neydi?
ewt mavi tonlar daha güzel oluyo ama istediğim gibi mavi bulamadım bitürlü.denemeden lens almakta çok riskli oluyo ama yapabilecek başka bişeyde yok malesef.tanita grilerim var ama gündüzleri lens olduğu çok belli oluyo.sophistic kullandımdım onun mavisi çok belli olmuyo.hangi marka alsam bilemedim.mafoldumben
benimde tanika grilerim var ama kullanamadım rahat edemedim spophistik mavi bendede belli olmadı hiç sanırım senle göz rengimizde aynıben solotica cor ice aldım çok memnunum albümüme bi bak istersen arkadaş listemde bambam diye bi arkadaşımız daha var o da senin gibi sarışın beyaz tenli falan o da cor ice aldı bi göz at istersen ama şöyle canlı güzel bi mavi bende bulamadım yok kafamçokkarıştı
benimde tanika grilerim var ama kullanamadım rahat edemedim spophistik mavi bendede belli olmadı hiç sanırım senle göz rengimizde aynıben solotica cor ice aldım çok memnunum albümüme bi bak istersen arkadaş listemde bambam diye bi arkadaşımız daha var o da senin gibi sarışın beyaz tenli falan o da cor ice aldı bi göz at istersen ama şöyle canlı güzel bi mavi bende bulamadım yok kafamçokkarıştı
albümüne baktım cnm lensler çok yakışmış iceler. tanitaya benziyor sanki kutusunda hangi renk duruyor?dediğin gibi göz renklerimiz aynı gibi.Bide bambamı bulamadım:))) quartzonun resmini albüme ekledim ordan bakabilirsin:)
albümüne baktım cnm lensler çok yakışmış iceler. tanitaya benziyor sanki kutusunda hangi renk duruyor?dediğin gibi göz renklerimiz aynı gibi.Bide bambamı bulamadım:))) quartzonun resmini albüme ekledim ordan bakabilirsin:)
hihihi meliscim bambam benimhihi arkadaslik talebi gonderdim cnm sana kaydirigubbakcemile2
canım renk tonu olarak tanikayla aynı ama pupili bunun çok daha dar ve haresiz tanita hareli gibi duruyo boyaması çok ince bi şekilde yapılmış ben tanitayı toplasan bikaç hafta kullandım her ne kadar çok beğenerek aldıysamdaeğer tanita bana yakışıyo çokda rahat bi lens diyosan cor ice'a hiç bakma bile derim ben
süpersin yaa:))) resimlerine baktım tarz olarak aynıyız diyebilirim hele o saçtaki pembelik bendede vardı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?