Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ay çok heyecanlı bu bekleme işi.darısı benim başıma sedefbyonun cor verdeleriniggün deneyemedim cumaya inşallah denicem ahh ahh.
Aslında şanslıyım Burcuma Sedebyo ya çoooook teşekkür ederimmmmmmopuyorumnanaktan

önemli değil canım:)esmeraldaları da getirir misin tekrar ?zemuszemus

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.Lens konusunda sizlerinde yardımızı bekliyorum.1 hafta önce solotica quartzo aldım.Bende açık yeşil durdu.Rengi çok güzel çok doğal ama sarışın ve beyaz tenli olduğum için çok soluklaştım sanki.Bunları satıp topazio alsam onunda yeşil gibi durmasından korkuyorum.Ne yapsam bilemedim kızlar.

hiç önemli değil canım biz çok şanslıyız birbirimizi bulup böyle deniyebildiğimiz için bu arada bugün ilk defa cor ice'ları farla kullandım inanılmaz oldular sanırım cor ice'lar makyaj yapıldıkca güzelleşiyolar makyajsız beğenmiyorumda pek zemuszemus

hoşgeldin meliiis bende sarışındım bi hafta önce hihih ve dediğin gibi senin gibide beyaz tenliyim ben gerçekte gördüm topazio'yu mavi değil bende mavi diye düşünüp almayı düşünüyodum ama yeşilimsi durduğunu görünce vazgeçtim, bi çok insanda yeşlimsi durabiliyo ama çok güzel bi renk burda kullanan arkadaşlar var.
Ben sana gri ve mavi tonları güzel gider derim çünkü sarışın ve beyaz tenlilere o tonlar daha çok gidiyooo :jeyyar:

canım bende quartzo almayı planlıyordum fakat aynı şeyle karşılaşmaktan korkmuştum. senin gerçek göz rengin neydi?

ewt mavi tonlar daha güzel oluyo ama istediğim gibi mavi bulamadım bitürlü.denemeden lens almakta çok riskli oluyo ama yapabilecek başka bişeyde yok malesef.tanita grilerim var ama gündüzleri lens olduğu çok belli oluyo.sophistic kullandımdım onun mavisi çok belli olmuyo.hangi marka alsam bilemedim.mafoldumben

benimde tanika grilerim var ama kullanamadım rahat edemedim spophistik mavi bendede belli olmadı hiç sanırım senle göz rengimizde aynı ben solotica cor ice aldım çok memnunum albümüme bi bak istersen arkadaş listemde bambam diye bi arkadaşımız daha var o da senin gibi sarışın beyaz tenli falan o da cor ice aldı bi göz at istersen ama şöyle canlı güzel bi mavi bende bulamadım yok kafamçokkarıştı

albümüne baktım cnm lensler çok yakışmış iceler. tanitaya benziyor sanki kutusunda hangi renk duruyor?dediğin gibi göz renklerimiz aynı gibi.Bide bambamı bulamadım:))) quartzonun resmini albüme ekledim ordan bakabilirsin:)

ay bu sophistic mavi bende de belli olmamisti guzel ve doal da durmuo halbuki gri ve yesil guzeldi. maviyi almistim bir kere bile disarda takmadim oole duruo hala kafamçokkarıştı demek ki bi tek ben deilmisim aklinialirimsmile

hihihi meliscim bambam benim hihi arkadaslik talebi gonderdim cnm sana kaydirigubbakcemile2

canım renk tonu olarak tanikayla aynı ama pupili bunun çok daha dar ve haresiz tanita hareli gibi duruyo boyaması çok ince bi şekilde yapılmış ben tanitayı toplasan bikaç hafta kullandım her ne kadar çok beğenerek aldıysamda eğer tanita bana yakışıyo çokda rahat bi lens diyosan cor ice'a hiç bakma bile derim ben

ewt canm aynen öyle boyaması az ve pupili çok geniş bazı resimlerimde cin gibi çıkıyorum :)) ama bazılarıda ii çıkıyo:) hatta tanitalı resimde koyim ben onlarada bi bak cnm.olmadı ice alayım bende

süpersin yaa:))) resimlerine baktım tarz olarak aynıyız diyebilirim hele o saçtaki pembelik bendede vardı:)))

:1hug: cnm benm cok tesekkur ederim. hihihi. pembeyi artik yapmiorm ama uzun bi sure yaptim. sempatiksalakcinni tatlim ben senin koydugun fotolara baktim ben cok sevdim quartzoyu ben de dusunuorm ilerde almayi. makyajli kullan cnm cok soluk geliorsa tak gitsin cnm ya. ben seviorm acik sac beyaz ten gri goz. soluk diyo bir cok insan bu kombinasyona ama ne biliyim ben seviorm aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…