- Konu Sahibi White Mocha
-
- #7.921
:1hug: cnm benm cok tesekkur ederim. hihihi. pembeyi artik yapmiorm ama uzun bi sure yaptim. sempatiksalakcinni tatlim ben senin koydugun fotolara baktim ben cok sevdim quartzoyu ben de dusunuorm ilerde almayi. makyajli kullan cnm cok soluk geliorsa tak gitsin cnm ya. ben seviorm acik sac beyaz ten gri goz. soluk diyo bir cok insan bu kombinasyona ama ne biliyim ben seviorm aklinialirimsmile
ne bilim maviye alışkın olduğundan alışamadım heralde bende:)))bide makyajlı fln takayım bakalım nasıl olcak.sende almak istiyosan resimleri paylaşırım gene sanada fikir olur hemyerimseniben
bence de dene bi makyajli cunku quartzo baya opak bir lens, sophistic griye benzetiorm ben birazcik onu makyajsiz takamazdim ben. paylasirsan sevirinim cnmcm cunku sari sac beyaz tenle fln nasil oldugunu da gormus olurum aklinialirimsmile ama ben taktim kafaya zaten mel ve icemintten sonra bir quartzo edinmek istiorm kaydirigubbakcemile2
alismakla ilgili olabilir ben de mavilere aliskin deilim hep gri ve yesillere gidiorm. :hulya:
bambam mellerin hangi serisini düşünüyosun?
bence de dene bi makyajli cunku quartzo baya opak bir lens, sophistic griye benzetiorm ben birazcik onu makyajsiz takamazdim ben. paylasirsan sevirinim cnmcm cunku sari sac beyaz tenle fln nasil oldugunu da gormus olurum aklinialirimsmile ama ben taktim kafaya zaten mel ve icemintten sonra bir quartzo edinmek istiorm kaydirigubbakcemile2
alismakla ilgili olabilir ben de mavilere aliskin deilim hep gri ve yesillere gidiorm. :hulya:
sophictic gride kullandım.ama onlardan daha güzel quartzo:)foto koyunca sana msj atarım ben.
arkadaşlar görsellerde buldum.
charm mel
ne kadar hooş burada. tuba büyüküstünün gözü gibi
durmuş
melisss ben de quartzo meraklısıyımm ark talebimi kabul eder misin :)
charm mel
durmuş
Ama burada, zaten açık bir göz tabanının üzerine uygulanmış. Bence o yüzden güzel durmuş.
charm mel
durmuş
Ama burada, zaten açık bir göz tabanının üzerine uygulanmış. Bence o yüzden güzel durmuş.
benimde göz tabanım açık umarım bendede böyle durur...
benimde göz tabanım açık umarım bendede böyle durur...
İnş. öyle durur tatlım. Sen siparişi vermiş miydin? Yarın mı geliyordu? Yanlış hatırlamıyorumdur umarım bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?