Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ne bilim maviye alışkın olduğundan alışamadım heralde bende:)))bide makyajlı fln takayım bakalım nasıl olcak.sende almak istiyosan resimleri paylaşırım gene sanada fikir olur hemyerimseniben

ne bilim maviye alışkın olduğundan alışamadım heralde bende:)))bide makyajlı fln takayım bakalım nasıl olcak.sende almak istiyosan resimleri paylaşırım gene sanada fikir olur hemyerimseniben

bence de dene bi makyajli cunku quartzo baya opak bir lens, sophistic griye benzetiorm ben birazcik onu makyajsiz takamazdim ben. paylasirsan sevirinim cnmcm cunku sari sac beyaz tenle fln nasil oldugunu da gormus olurum aklinialirimsmile ama ben taktim kafaya zaten mel ve icemintten sonra bir quartzo edinmek istiorm kaydirigubbakcemile2
alismakla ilgili olabilir ben de mavilere aliskin deilim hep gri ve yesillere gidiorm. :hulya:

bambam mellerin hangi serisini düşünüyosun?

bambam mellerin hangi serisini düşünüyosun?

cnm aslinda ben NC mel dusunuorm ilk olarak. sonra charm da alicam ama ilk once NC istiorm cunku charm in haresi biraz kalinca gelior bana. eger ki nc tam istedigim gibi olursa charm almam bile sonra. charm serisi pupil ve opaklik acisindan nc den daha ii dior ya arkadaslar ondan. ama ilk oncelik NC mel. pinaxda cok begendim ben onu. aslinda melde pupil acik olsa da sorun deil bence cunku kahve ile guzel kaynasio bence cok tatli duruor. renk deigisimi olsun cok doal dursun istiorm pupil sorun deil mel de benceaklinialirimsmile sen ne dusunuorsun? aslinda siparis vermeden once iice bi bakicam fotolara karsilastircam ama buyuk ihtimalle NC olucak. cor hic dusunmuorm cunku sarimsi gelio bana. ben yesilimsi dursun istiorm.

bi de eklemeyi unutmusum charm mel nc melden daha koyu gelior bana fotolardan gordugum kadariyla ama goz rengine gore deisior iste ben de bilemiorm. 2sini de istiorm aehuaheua.

Son düzenleme:

sophictic gride kullandım.ama onlardan daha güzel quartzo:)foto koyunca sana msj atarım ben.

sophictic gride kullandım.ama onlardan daha güzel quartzo:)foto koyunca sana msj atarım ben.

tamam cnm benm cok saol opuyorumnanaktan evt bencede daha guzel duruor sophistic den zaten. tum soloticalar daha guzel sophisticten. sophistic fena deil ama damarli malesef nese cnm fotolarini bekliorm kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar görsellerde buldum.
charm mel
ne kadar hooş burada. tuba büyüküstünün gözü gibi
durmuş

arkadaşlar yeni seri mel daha opak ve daha açık diyorlar ama eski mel kullanıcıları memnun değilmiş.siz ne düşünüyorsunuz.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…