Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Kızlar artık hayırlısıyla mel siparişi veriyorum son olarak size sormak istedim ben charme ı da nc yide çok begeniyorum arada kaldım nerdeyse ikisini birden alacam artık kararsızlıktan...Sizce nc melmi charme melmi? hangisi daha güzel ve doğal dersiniz ... :uhm:

teşekkür ederim pinaxcım :))) charmeın haresi korkutuyor biraz karşılıklı konuşur yakınlıkta duruldugunda belli oluyormu acep hare CADIARZU

şimdilik 3-1 kızlar yerimseniben hepinize çok teşekkürler charmeler uzaktan daha güzel görünüyor ama yakından lens oldugu belli olur diye çekiniyorum ncler de çok doğal duruyor artık birini seçip siparişi verecem :kedi:

ohhh gelsin fotolar zemuszemus
insllh didemcim rahat ederim yaa yarın gelecek
bgn doktora bile gittim göz yası damlası falan aldım
gözümü hazırlıyorum
kaydirigubbakcemile3
saka biyana alaeji baslamıs bende boshayallersmile

charm diyorum yerimseniben

canim sana hangisi daha dogal geliyosa onu al sen, bence senin gönlün nc den yana )))

ayy doğru söylüyosun valla pinaxcım gönlüm nc den yana kaydirigubbakcemile3 onu alıcam galiba :)) ama çoğunlukda charm diyo sonra pişman olurum diye korkmuyor değilim :1rolleyes:

kızlar ya bu fotoda sanki charme ın pupili nc ye göre daha büyük gibi gözde farklımı duruyorki bilmiyorumkismile bi arkadaşta charmeın haresi daha büyük dedi nc ve charme kullanan biri yokmu cevap verse bana :uhm:

Son düzenleme:
yaa pineapples haklısın bence de ocre bu. mel bu renk durmaz ki.. aynı zamanda kızın kendi göz rengi orta kahve.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…