- Konu Sahibi White Mocha
-
- #7.941
İnş. öyle durur tatlım. Sen siparişi vermiş miydin? Yarın mı geliyordu? Yanlış hatırlamıyorumdur umarım bilmiyorumkismile
canım. verildi. ama gözlerim numaralı olduğu için 20 günü bulur gelmesi....
Vaauuuvvv.... Yalnız bunu ben daha çok ocre ye benzettim... boshayallersmile
arkadaşlar yeni seri mel daha opak ve daha açık diyorlar ama eski mel kullanıcıları memnun değilmiş.siz ne düşünüyorsunuz.?
teşekkür ederim pinaxcım :))) charmeın haresi korkutuyor biraz karşılıklı konuşur yakınlıkta duruldugunda belli oluyormu acep hare CADIARZU
ohhh gelsin fotolar zemuszemusAkitracımm sen de güle güle kullan esmeraldaları. kayma yapacağını hiç sanmıyorum için rahat olsun canım. rahat ediceksin bu lenslerle. bu hafta gelsin fotolarrr :))) icemint ve esmeralda şöleni olsun topicimizdeinşallah crystal da katılır bu şölene vetman müşterinden rica et lütfen kendi gözünde crystal görmek istiyoruzz :))
şimdilik 3-1 kızlar yerimseniben hepinize çok teşekkürler charmeler uzaktan daha güzel görünüyor ama yakından lens oldugu belli olur diye çekiniyorum ncler de çok doğal duruyor artık birini seçip siparişi verecem :kedi:
canim sana hangisi daha dogal geliyosa onu al sen, bence senin gönlün nc den yana )))
arkadaşlar görsellerde buldum.
charm mel
ne kadar hooş burada. tuba büyüküstünün gözü gibi
durmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?