Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

YAKAMOZZZ bende bu fotoğrafı çok incelemiştim.Bende burda nc yi yapı olarak,pupil boşluğu olarak çok beğendim.Aynı bende senin gibi nc ve charme arasında kaldım,bir kaç sayfa önce bende sormuştum ama kimse yanıt vermemişti.80.sayfaya bak orda DİDEM arkadaşımızın fotoğrafı var orda hare hiç abartılı durmuyor.Sanki nc nin pupili daha dar gibi kullanan arkadaşlar bilgi versin.boshayallersmile

rotincim
Pupil sıralaması
1.en dar esmeralda-quartzo-topazio
2.cor serisi
3.nc serisi
4.charme serisi ben öyle biliyorum
Bn fotodaki göz yerine pineappleın ocresi daha güzel bence

Son düzenleme:
merhabaaa herkeseee...
uzun zamandır yazmıyorum ama hergün sizi takip ediyorum...konu aldı başını yürümüş.
ben mel lerimi takmıyorum..öylece duruyor arada bir suyunu değiştiriyorum geçen bir baktım suyu bitmiş lensler kaskatı büzüşmüşler...
berry nin eklediği Adore lenslere bayıldım..renk çok güzel,o nasıl tatlı bir yeşil.
berry eklediğin resimler sanamı ait ? nerden aldın lensleri..bence soloticalardan çok daha güzeller ve doğallar. fiyatları nedir ?

elifbecim benim gözüm evet sedebyo arkadaşımızın lenslerini denedim.netten almış özeline siteyi yazıyım konyada bir yerden aldı sanırım çifti 60 ytl 3aylık sanırım

rotincim
Pupil sıralaması
1.en dar esmeralda-quartzo-topazio
2.cor serisi
3.nc serisi
4.charme serisi ben öyle biliyorum
Bn fotodaki göz yerine pineappleın ocresi daha güzel bence

BERRY açıklaman için çok teşekkür ederim.opuyorumnanaktan
NC ile CHARME yi bir türlü çözememiştim.:sm_cool:

göz rengim pineapple okypete yada pinax gibi olsaydı charme ocre alırdım.zaten wrlenste ocreyi açık göze tavsiye etmişler.donuk çamurumsu görününce sevmiyorum insenın gözünü mat gösteriyor ama açık gözde muhteşem duruyor

gerçekten soloticanın tüm renkleri çok güzel insan hepsini almak istiyor ama esmeralda kararını 1 haftada aldım ama ondan sonra seçimlerim hep değişmiş ama yeşil ve gri sevdiğimi anladım illaki yeşillik olsun.Verde marine de nc si en koyusu ...charme korkumu yenemedim VM corunuda gün ışığında göreyim.
aslında bir charme deneyebilsem tekrar ,kafamda net bir fikir olacak.Charmeın haresi bazılarında daha kalın bazılarında daha ince boyamayla mı ilgili acaba.
Of charme güvensem Verde M ve Graphite i hiç düşünmem alırım...

ilerde ocrede alırım artık. kolleksiyon yapıyorum vallla.ice ve ocre
bunlardan sonraki
seçimim..

valla abarttık mı okypete ne dersin? seninde benimde gelecek olan lenslerle 6 solotica rengi olacak.sanırım aldığımız renklerde farklı değil mi? bi tek charm mel aynı olucak.birbirimize daha iyi referans oluruz bak böyle.göz tabanları benzer olunca.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…