Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

evet tatlım
ya bu solotica böyle.
ay şunuda alayım şunuda deneyim diyor insan:)

elifbecim benim gözüm evet sedebyo arkadaşımızın lenslerini denedim.netten almış özeline siteyi yazıyım konyada bir yerden aldı sanırım çifti 60 ytl 3aylık sanırım

o siteyi biliyorum zaten bir orası satıyor... geçen aylarda üye olmaya çalıştım satın almak için ama pek güvenilir gelmemişti..üye olmak için TC kimlik numarası istiyordu:umursamaz:
canım anlamadığım birşey var, bu lens gerçekten çok güzel ama sen yine de başka lens arayışındasın :)
resimde göründüğü gibi durmuyormu ? harika çıkmış...
biraz anlatırmısın,takınca pörtleme yapıyormu gözde ? çokmu koyu duruyor ? neden kimse bu lens üstünde durmuyor anlamadım.

çok doğal yeşilimsi duruyor ben canlı renkleride çok seviyorum .
Pineapple ice benim albümde var flaşla lilamsı durdu ve açık renk olduğu için gözümü küçük gösterdi.Sende mesela charme ice resmen bebek mavisi olmuş taban açık bende o kadar güzel olmaz.
charme graphite vetmanda da harika okypetede de herkese çok yakışmış o yüzdrn sanırım graphite bana daha uygun.

ELİFBE bende 3 ay önce bu lensin mavisini almıştım,yanlız orta boşluğu çok geniş geldiği için kullanamadım.Ben sarısını ve yeşilinide denemiştim çok rahat ve doğal bi lens,ben mavi sevdiğim için mavi almıştım hiç hoş olmadı sadece orta boşluğundan dolayı iyi durmadı,doğallık süpeer.Sarısında ve yeşilinde böyle bi durum söz konusu değil gözle kaynaşıyor ve orta boşluğu dikkat çekmiyor.Sende radikal bi değişiklik istemiyorsan sarısını ve yeşilini tavsiye ederim.Senin için profilime mavi lenslerimi ekliyorum.(Kesinlikle pörtleme felan olmuyor)

Rotin cevabın için teşekkür ederim..evet radikal bir değişiklik istemiyorum.. ela gözleri çok severim ben,konuşurken ela gözlü birinin gözlerine bakmak çok hoşuma gidiyor mesela, koyu renkli gözler bana daha hoş görünüyor..sanırım bu adore ler tam hayalimdeki lensler.. ortadaki boşluk koyu renkte dediğin gibi kaybolabilir.
senin maviler evet talihsiz olmuş.. renk nerdeyse çerçeve gibi kenarda kalmış.
hay allah şimdi bu arorelerin peşinemi düşeceğim ?eyvahedigeldismile

Senin göz tabanın neydi berry?

esmeralda resimleri var diğer sayfalarda.

Evet canım doğru söylüyorsun, var, onlara da baktım tek tek (belki 800 sayfanın tamamına bakmamış olabilirim ama en az 600'üne filan baktım), her ne kadar en opak renklerden biri de olsa, gözden göze fark göstermiş. Ya da ışıktan öyle bilmiyorum. Ama fotodan fotoya fark var..

Bir de benim şahsi kanaatim, gözün yapısıyla da alakalı, lensin, rengin sizde duruşu.. Yani göz şekliyle, kaş şekliyle bir bütün olarak yakışıp yakışmaması ortaya çıkıyor sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

O açıdan, ne kadar çok resim, o kadar çok fikir :1ninca:

Arkadaşlar quartzonun yakın çekimlerini albümüme ekledim.merak eden arkadaşlar bakabilirler.Ayrıca mesaj sayım az olduğu için albümdeki yorumlara cevap yazamıyorum ve özel mesajda atamıyorum kusura bakmayın fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…