Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Teşekkürler canım a.s
Bu arada, hani her denir ya, koyu makyaj yaparsan göz rengin daha açık görünür diye, senin mavi makyajlı gözünde quartzo mavi çıkmış ama siyah kalem çektiğin gözde daha koyu, grimsi bir renk gibi gözüküyor. Karşılaştırma çok iyi olmuş...
Aslında fizik kurallarına göre, etrafından (fonda) kendinden koyu renk olan renkler olduklarından daha açık algılanırlar...
Ama çözemedim...

ewt canm siyah kalem çekince daha koyu gri ve daha mat durdu.göz altına mavi kalemle daha güzel bi renk oldu.sanki iki farklı lens gibi bilmiyorumkismile

cnm cok tesekkurler ekledigin icin :1hug: gercekten makyaja gore deisior benm de cor icelar ayni sekilde. makyasizken daha mavimsi bir gri ama siyah kalemle tam gri gibi oluor aklinialirimsmile bence iki halide cok hos. siyah kalemle ben daha cok sevdm nedense hep lensleri siyah kalemle daha cok seviorm nese cnm gule gule kullan zemuszemus

sağol cnm ben bu lensleri satmıyim kullanıyım en iyisi.sonra bide cor iceleri denerim.:))

MELİSSSSS Satma bence çok güzel,soluk felanda değil.Bende hep esmerlere yakıştırıyordum seni görünce beyaz tenlilerede yakıştığını düşünüyorum.Aslında tam yüz görseydik daha iyi olurdu....

oky bu ocre fotosunu nerden buldun )) sanirim bu kizin blog sayfasina bende bakmistim, almanyadan bi kiz bu ... kaslari gözleri de pek güzel masallah...ne taksa yakisiyo :)

çok sağolun arkadaşlar,fikirleriniz bana çok yardımcı oldu.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Lensi satmaktan vazgeçtim.Tipimin düzgün olduğu bi gün tam yüz resminide çekip koyarım kaydirigubbakcemile3

:çok üzgünüm: Kızlar benim bugün topazio larım gelecekti ama gelmedi
Saat 18 oldu, bu saatten sonra da gelmez sanırım.
Gelince resim çekeceğim demiştim, yarına artık...
Ptt kargonun çok dakik değilmiş demek ki gönderileri.
Bugün gelecek diye de işi gücü, randevuları bırakıp evde oturdum bütün gün :a015:

cnm ptt kargoyla biraz geç geliyo.benim lenslerimde ptt kargo ile gelmişti.yarın öğlen 12-1 gibi elinde olur bence.bana öyle öyle geldi çünkü:)

oky bu ocre fotosunu nerden buldun )) sanirim bu kizin blog sayfasina bende bakmistim, almanyadan bi kiz bu ... kaslari gözleri de pek güzel masallah...ne taksa yakisiyo :)

evet pinax. almanyadan.. çok güzel değilmi gözleri.
ocrede muhteşem durmuş onda. sendede öyle duracak bak....

Yarını bekliyeceğiz desene boshayallersmile Yaa birisi daha topazio almıştı fotoğraf eklerim demişti çok beğenmişti hatta,yoksa ekledide benmi kaçırdım....kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…