- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #8.021
YAKAMOZZZ bende bu fotoğrafı çok incelemiştim.Bende burda nc yi yapı olarak,pupil boşluğu olarak çok beğendim.Aynı bende senin gibi nc ve charme arasında kaldım,bir kaç sayfa önce bende sormuştum ama kimse yanıt vermemişti.80.sayfaya bak orda DİDEM arkadaşımızın fotoğrafı var orda hare hiç abartılı durmuyor.Sanki nc nin pupili daha dar gibi kullanan arkadaşlar bilgi versin.boshayallersmile
Yarını bekliyeceğiz desene boshayallersmile Yaa birisi daha topazio almıştı fotoğraf eklerim demişti çok beğenmişti hatta,yoksa ekledide benmi kaçırdım....kafamçokkarıştı
Evet canım pek cevap veren olmadı dediğin gibi sadece hangisinin pupili küçük onu öğrensem ona göre sipariş verecem artık ama bu resimde charme ın pupili büyük gibi duruyor kafam karıştı o yüzden -tatlicadiarzu-
okypete teşekkürler , senin resimlerde charme ın pupili daha küçük görünüyor sanırım cahrmeın pupili daha küçük lens kabındaki resim yanıltıyor biraz ...
kızlar slm.bende charme mel ve rainbow elite hazel var.ikisini 2 ay boyunca kullandım.hçbir problem yoktu.ve rainbow u en son kullandıgımda yani bundan gözümde tam 8-9 saat kaldı.o gün gözüm kıpkırmızı olmustu ve hemen gecmedi kızarıklık.2-3 gün sürdü.o günden sonra gözüm cok hassaslastı.yani göz cevreme krem sürerken gözüm hemen kızarıyo ve sulanıyo.göz altı kapatıcısı kullanırken de aynı sorunları yasıyorum.gercekten gözüm artık herseyden kızarıp sulanır hale geldi.su an lenslerin hicbirini takamıyorum.taktıgım anda kızarıyo sulanıyo.neden böyle oldu ya.siz kac saat kullanabiliyosunuz lenslerinizi.yani 8-9 saat cok mu.daha ne kadar bekleyip lens kullanabilirim ve en önemlisi gözümün bu derece hassaslaşması ne zaman sona erecek
kızlar slm.bende charme mel ve rainbow elite hazel var.ikisini 2 ay boyunca kullandım.hçbir problem yoktu.ve rainbow u en son kullandıgımda yani bundan gözümde tam 8-9 saat kaldı.o gün gözüm kıpkırmızı olmustu ve hemen gecmedi kızarıklık.2-3 gün sürdü.o günden sonra gözüm cok hassaslastı.yani göz cevreme krem sürerken gözüm hemen kızarıyo ve sulanıyo.göz altı kapatıcısı kullanırken de aynı sorunları yasıyorum.gercekten gözüm artık herseyden kızarıp sulanır hale geldi.su an lenslerin hicbirini takamıyorum.taktıgım anda kızarıyo sulanıyo.neden böyle oldu ya.siz kac saat kullanabiliyosunuz lenslerinizi.yani 8-9 saat cok mu.daha ne kadar bekleyip lens kullanabilirim ve en önemlisi gözümün bu derece hassaslaşması ne zaman sona erecek
canımm rainbow elite hazelin fotosu varmıı çok merak ettimde bilmiyorumkismile
saol cnm..maalesef resmim yok.ama söyle söyliyimcok doğal duruyo.yani beni tanımayanlar lens oldugunu anlamıyo.benm gözlerim koyu kahve.hazel takınca beren saatin göz rengini benziyo.ya buarada sizce bu iki lens mi gözüme iyi gelmiyo acaba .
bende en kötü markalarda bile 10 12 saat hiç rahatsız etmiyor canım çok abartır 15 16 saat kalırsa gözümde ağırlık yapmaya başlıyor hihoyyyt bi doktora görünseydin mikrop kapmış olmasın gözün ...[/Q
peki bişey soracam.yani lensi hic kullanmasak da solüsyonu değiştirmek gerekir mi hergün.benm mesela bi hafta lens hic takmadıgım zamanlar oldu ve solüsyon da hic degiştirmedim.bunla alakalı olabilir mi.
bende en kötü markalarda bile 10 12 saat hiç rahatsız etmiyor canım çok abartır 15 16 saat kalırsa gözümde ağırlık yapmaya başlıyor hihoyyyt bi doktora görünseydin mikrop kapmış olmasın gözün ...[/Q
peki bişey soracam.yani lensi hic kullanmasak da solüsyonu değiştirmek gerekir mi hergün.benm mesela bi hafta lens hic takmadıgım zamanlar oldu ve solüsyon da hic degiştirmedim.bunla alakalı olabilir mi.
yok canım ya bende takmadıgım sürece değiştirmiyorum solüssyonu onla alakalı oldugunu sanmıyorum
evet pinax. almanyadan.. çok güzel değilmi gözleri.
ocrede muhteşem durmuş onda. sendede öyle duracak bak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?