Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Evet canım pek cevap veren olmadı dediğin gibi sadece hangisinin pupili küçük onu öğrensem ona göre sipariş verecem artık ama bu resimde charme ın pupili büyük gibi duruyor kafam karıştı o yüzden -tatlicadiarzu-

Yarını bekliyeceğiz desene boshayallersmile Yaa birisi daha topazio almıştı fotoğraf eklerim demişti çok beğenmişti hatta,yoksa ekledide benmi kaçırdım....kafamçokkarıştı

banueralp .
yarın eklerim demişti. bekliyoruz eklemesini..boshayallersmile

okypete teşekkürler , senin resimlerde charme ın pupili daha küçük görünüyor sanırım cahrmeın pupili daha küçük lens kabındaki resim yanıltıyor biraz ...

Kızlar bgn kursa gittim. saat 12 de çıktım ve maalesef saat 12 ye kadar kargom gelmemişti. ama şu an gelmiş şubede bekliyormuş. yarın inşallah alabilicem lenslerimi. akşam resim eklerim

kızlar slm.bende charme mel ve rainbow elite hazel var.ikisini 2 ay boyunca kullandım.hçbir problem yoktu.ve rainbow u en son kullandıgımda yani bundan gözümde tam 8-9 saat kaldı.o gün gözüm kıpkırmızı olmustu ve hemen gecmedi kızarıklık.2-3 gün sürdü.o günden sonra gözüm cok hassaslastı.yani göz cevreme krem sürerken gözüm hemen kızarıyo ve sulanıyo.göz altı kapatıcısı kullanırken de aynı sorunları yasıyorum.gercekten gözüm artık herseyden kızarıp sulanır hale geldi.su an lenslerin hicbirini takamıyorum.taktıgım anda kızarıyo sulanıyo.neden böyle oldu ya.siz kac saat kullanabiliyosunuz lenslerinizi.yani 8-9 saat cok mu.daha ne kadar bekleyip lens kullanabilirim ve en önemlisi gözümün bu derece hassaslaşması ne zaman sona erecek

bende en kötü markalarda bile 10 12 saat hiç rahatsız etmiyor canım çok abartır 15 16 saat kalırsa gözümde ağırlık yapmaya başlıyor hihoyyyt bi doktora görünseydin mikrop kapmış olmasın gözün ...

canımm rainbow elite hazelin fotosu varmıı çok merak ettimde bilmiyorumkismile

cnm gecmis olsun oncelikle bi kere benm de gozumde bir sorun olmustu b&l kullanirken. goz kapagimin altinda tahris olmustu. birkac gun hoc takmadim gecene kadar. ama o lensleri deistirdim sonra o gun bugundur hic bise olmadi. saatlerce gozum olur lenslerim hatta sabahladigim zmnlarda bile rahatsiz olmuorm. bence tahris ya da alerjik bise olabilir. bir doktora gorun istersen belki 1-2 bekleyebilir oncesinde takmadan. bilmiyorumkismile umarim hemen gecer cnmcm.
bu arada ben de rainbowlar cok merak ettim foton var mi acaba bilmiyorumkismile

saol cnm..maalesef resmim yok.ama söyle söyliyimcok doğal duruyo.yani beni tanımayanlar lens oldugunu anlamıyo.benm gözlerim koyu kahve.hazel takınca beren saatin göz rengini benziyo.ya buarada sizce bu iki lens mi gözüme iyi gelmiyo acaba .

valla cnm bilmem ki rainbow kullanmadim ama solotica kullandigim en rahat lens diyebilirim. ama gozden goze deisebilir :sm_confused: bu arada saol cnm rengi cok hos gercekten hazel in :)

rainbow kullandığım en rahatsız lensti.
taktığım zaman gözlerime batar kıpkırmızı yapardı. bir daha o markaya yaklaşmam bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…