Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

tsk ederm pinaxcııııım bende cok begendim cok tatlı bi yesil
bende acık gözlerdeki gibi acık durmadı ama koyuda değil hani :dance:
buarada sise üzerindeki numara 1 idi :)

Bu arada kizlar, wrlens ten cevap geldi..ton numaralarinin ne ise yaradigini sormustum sunu yazmislar....

The tone number is not being determined by the shade of the color.
It is the number of manufacturing details, and helps us divide the lenses into groups of production.

Valla bunlarin ingilizceleri karman corman :))) benim anladigim kadariyla, bu numaralarin rengin acikligiyla veya koyuluguyla bi ilgisi yok.... Bu imalat detay sayisiymis ve ürünü üretim guruplarina bölmeye yardimci oluyomus... öf göbegim catladi sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
tsk ederm pinaxcııııım bende cok begendim cok tatlı bi yesil
bende acık gözlerdeki gibi acık durmadı ama koyuda değil hani :dance:
buarada sise üzerindeki numara 1 idi :)

yaa harika durmuş tam yüz fotoda alabilirmiyizki tabi akşam çekme güzel durmuyo hani gün ışığında :uhm:
GÜLE GÜLE KULLLAAAN

yaa harika durmuş tam yüz fotoda alabilirmiyizki tabi akşam çekme güzel durmuyo hani gün ışığında :uhm:
GÜLE GÜLE KULLLAAAN
tsk ederm canım ilerki zamanlarda ceker koyarım insllh boshayallersmile
sac rengine de cok yakismis sanirim, tam görünmüyo ama eminim yüzüne de cok yakismistir :)))

tsk ederm pinaxcım sac rengim koyu karemelle sarı kumral olarak karısık bi renk :S
yakıstı gibi ama koyu sacla daha güzel olucagını düşünüyorum boshayallersmile

tsk ederm pinaxcım sac rengim koyu karemelle sarı kumral olarak karısık bi renk :S
yakıstı gibi ama koyu sacla daha güzel olucagını düşünüyorum boshayallersmile

Canim bence yesille kizil tonlar daha güzel görünüyor, sacini koyultma güzel bi renkte su an sacin :)))

Sana diyorum ama bende ciddi ciddi düsünüyorum bi kac gündür saclarimi Siyaha boyamayi kaydirigubbakcemile3

hmmm bak bunuda ögrenmiş olduk
cünkü bnmde duydugumda içime kurt düşmüştü
hadi bana koyu seri gelirse hadi bana soluk bişey gelirse eyvahedigeldismile diye
simdi herkesin içi rahat olabilir
:lepi:

Canim bence yesille kizil tonlar daha güzel görünüyor, sacini koyultma güzel bi renkte su an sacin :)))

Sana diyorum ama bende ciddi ciddi düsünüyorum bi kac gündür saclarimi Siyaha boyamayi kaydirigubbakcemile3

amanın sacım kızılmı görünüyor eyvahedigeldismile
bende kızılı hiç sevmem bence sacların harika canım ve koaföre yap desen yapamaz yani
illaki sarıdan sonra yapınca böyle güzel oluyor
siyah mı naynnn :umursamaz:

hayir canim kizil görünmüyo :)) karamel icinde kizil tonlari vardir ama ve bu renkte yesil göze cok yakisir diye düsünüyorum ben :))

siyah a naynn demissin canim, yapmim mi???? bayanssulusmile

Sen türkiyede mi yasiyosun akitracim?

siyah hayırrrrr pinax saçının tonu mükemmelllll ben hafif uçlarını açtırsammı ki victoria beckham gibi

Son düzenleme:

Türkiye de Bursa dayım canım yerimseniben
siyah yapma diyorum cünkü siyahtan dönüş cok zor oluyor
olmayınca yüzüne gitmeyince geri düzeltemiyorsun rengi
hem de sac rengin cok tatlı ziyan olmasın bence opuyorumnanaktan

Canım güle güle kullan begenmene sevindim çok yakışmış :))
Güzel yüzüne yakışmıştır daha net fotoğraflar koy akitracım:)
Didem nerdesiiiin?

naynn yazinca acaba bizim burdan misin diye düsündüm :)) kaydirigubbakcemile3

O zaman biraz daha düsünim ben bu siyahi olmazsa koyu kahve yaparim, ondan dönüs daha kolaydir heralde :) biraz inatciyim galiba cnm, kafama koydugumu yapmazsam, catlarim. klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…