Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

brownicim ben de aynen charm mel ve icemint istiorm. charm mi nc mi ye kesin charm diosun sen dimi bilmiyorumkismile sen ne zmn siparis vermeyi dusunuorsun cnm
ya icemint cok guzelmis!!!! off almazsam catlarim ben sanirim mel siparis verirken bi de mint alicam. yaz sonunda malesef

Tüh yaaa bende belirgin diye düşünmüştüm.mafoldumbenNapıyım cayıyım mı???
Burdada cor grafite kullanan yokki sen bana fikir ver canım.boshayallersmile

canım seni yanlış yönlerdirmek istemem çünkü benim beğenmediğimi belki sen beğenirsin ama corun pupili geniş hatta boyalı kısmında ince çizgi şeklinde hafif boşluklarda var gözle ii kaynaşsın diye o yüzden charm bana daha ii geldi haresi çok normal durdu ama sanırım benim göz yapımla alakalı bişi...o yüzden sende cor mu ii olur nc mi charm mı bilemicem canım...bi de beklentilerin ne cor grafiteden onu da bilmek lazım...

Canım benimmm çok teşekkür ederim yaa opuyorumnanaktan Radikal değişikliklere alışkın değilsen tavsiye etmiyorum fakat bunun yanında gerçekten pupili dar ve gözle iyi kaynaşıyor. Hatta ilk taktığımda 2 dk hafif bulanık gördüm sonra gözüm alıştı. Pupili okadar dar diyebilirim. Yaa moral verdiniz bana ben bu gazla sabaha kadar ders çalışırım :))

DİDEEEEEEM, ben de ders çalışıyorum ama aklım kaldı lens resimlerinde aklinialirimsmile
İnanılmaz doğal durmuş valla benim topazio larım kesinlikle bu kadar doğal değil..
İnanamadım. Neydi bu hidrocor icemint değil mi?
Kendi göz rengin koyu mu açık mı?
A aaaa cidden beğendim, hayır zaten damar olmadığını billiyoruz ama bu nokta nokta bile değil, dümdüz durmuş, gözünle inanılmaz kaynaşmış, gerçek renk gibi...

Canım benim teşekkür ederim ama gözlerin baya açık senin de, sende daha açık durur canım bunu göz önünde bulundurur. Resimlerden bir ton daha açık aynı zamanda. Ben iyice bir kullanıyım da ozaman daha doğru fikir veririm sanırım canım. Bu arada bakarsın sana komşu gelirim üniversitelerle görüşüyorum :))

ewet canım aynı galiba ama opaklıkları biraz farklı olduğu için sanırım öle gözüküyor...ama biraz öncede dediğim gibi corda hafif boşluklarda var gözle ii kaynaşsın diye... çok doğal cor ama sadece bana gitmedi ben sevemedim ki yeni tanıyan herkes kendi gözüm sanıyordu...zevk meselesi bakalım charm mellere nasıl yorumlar alıcam =)

canım senin gözlerin ice daki resimlerinden hatırladığım kadarıyla açık kahveydi ice la öyle güzel kaynaştıysa bence icemintle daha gzl kaynaşır nc serisi diye diyorum bunu tabiki vetman daha iyi bilir ama bence kesinlikle charm al sen :) tabi snra pişman olursan bana kızma ehehe P ama hiç sanmıyorum pişman olacağına. ben charm mel kesin siparişi evricem ay sonunda cnm iceminti de düşünmeye başladım ama aynı anda 2renk lens kullanmam herald önce melleri bi tek ısmarlarım diye düşünüyorum çok gaza gelmezsem mint konusunda :) ama sen charm mel bence bak ilk sayfdalarda didemin charm lı resmlerine bak mesela çok süper

Benim için öncelikle pupil boşluğu dar olması lazım.Geniş ise benim için cor grafite bitmiştir.

ya ne guzel gelsen yakinlara opuyorumnanaktan basarilar simdiden iisalla gonlune gore istedigin yer olur.
ya dideemcim ben zaten acik renk seviorm deissin gozumun rengi die hihihi ay cok begendim annatamam boshayallersmile evt haklisin fotolarda daha koyu cikior lensler. ben de ayni kendi gordugum gibi fotolarda yakalayabilmek icin kasmistim ama genede birebir cikmadi fotolari bazi yakin cekim gunisigindakilerde. ama kesinlikle icemint e yuzde yuz karar verdim yani sayende. saol tatlim olumunekankayizsmile

Canım benim tşk ederim Şeniz Nokta nokta bir görüntü yok Allah için iyi kaynaşıyor. Yarın akşam daha net resimler çekeceğim sizler için. Ama dediğim gibi çok açık yaa.. Icemint tek seri n.c serisi canım ama cor gibi duruyor. Haresi belli olmuyor. Gözlerim koyu sayılmaz orta koyulukta. Vetmandan 1 2 ton daha açık. Bitanem topaziolarını göremedim sayfaların tamamına bakamadım henüz hemen bakıyım şimdi. Ben bir yandan pc de soru çözüyorum bir yandan size yazıyorum kızlar :)) Canım senin de Allah yardımcın olsun başarılar diliyorum bütün öğrencilere valla.

nazlıserap nolursun resim koyy :gitme::gitme: ben de charm mel alacağım :))

ay cnm benm nie kiziyim hepimiz fikir yorum yapiorz sonucta herkes kendi karar verior hihi. tesekkur ederim cnm benm deneme sansimiz olmadigindan artik birbirimize sormak kalio sadece bayanssulusmile icemint kesinlikle cok begendim dideemde. tam sevecegim bir renk. meli de hic anlasilmasin iice lens oldugu diyebilceim bir lensim de olsun die istiorm. sanirim gonlum charm a kaydi benm de. dideemin ilk sayfalardaki mel resmini gordum sahanee olmus
sen charm mel kesin vericen bu durumda. benm biraz beklemem lazim malesef. simdiden hayirli olsun karar verebilmek guzel ssey bayanssulusmile heycanla beklicez fotolari hihi :hulya:

brownicim 80. sayfada charme mellerimin toplu resmi var gördün mü daha önce bilmiyorum. Bambişim benim dışarda kullanabildiğim tek renkli lens charme mel biliyor musun :))) Ben freshlook amazonun 3 e rrengini alıp 1 kere bile dışarda takamamış insanım. Rainbow denedim o da içime sinmedi. içime tam sinmeden kullanamıyorum bir şeyi. Browni valla charme mel güzel seçim bence. Haresi de gayet güzel ama tabi beğenmeyenler olabiliyor. Ben yine de tavsiye ederim cnm.

Ceydacım resimlerini şimdi gördüm Allahım masmavi bunlarr çok güzell, gördüğüm topaziolardan daha farklı. Lenslerin boyaması mı değişti ya çok beğendim çok radikal bir değişim. Ben bayılıyorum böyle sıcak aydınlık dikkat çeken lenslere (tabi eğer damar yoksa :) ) ama kendim kullanamıyorum. Yapımla alakalı. Çok zor değişime adapte oluyorum. Sende muhteşem olmuş canım güle güle kullan.

evet bambamcım son kararım charm mel olacak benim gözler koyu kahve ama alacağım yine banane P didemciğim evet bakmaz mıyım o resimlere kaç defa baktım ben de nc den vazgeçtim :) charm ı ben açık kahvelerde çok doğal buldum açıkçası fotoğraflarda sana da çok yakışmış bambam sana da çok yakışcağına eminim en azından çok doğal duruyorlar o kalın çerçevesi beni korkutuyordu o yüzden hiç bakmıyordum bile resimlerine ama gördümki talep çok bu charmlara cidden haklıymış bu talepler diyorum kullanmasamda ehehe :)

Teşekkürler canım çok tatlısın a.s.
Evet baya baya masmavi oldu, damar yok tabi ama resimlerde de belli olduğu gibi süper doğal değil yani belli bence lens olduğu. Aslında doğal durması için pupil boşluğu küçük olsun, aman göz tabanımız belli olmasın diyoruz ama bence pupili küçük olan lensler daha belli oluyor, çünkü çok keskin bir geçiş oluyor, göz bebeğiniz büyüp küçülmüyor, ama pupil genişse göz tabanıyla yumuşak bir geçiş oluyyor ve kaynaşıyor lens..
Şahsi fikrim tabi

Ama beğenmenize çok sevindim, eleştirilere açığım ama beğenmeyen olmadı şimdilik opuyorumnanaktan
Zati, her halükarda kullanırım ben topazioları çünkü severim canlı, cıvıl cıvıl renkleri , hiç çekinmem vallahi bayanssulusmile

Didemcim, ayrıca sınavında bolca başarılar canım, Allah hepimize yardım etsin. Master yapıyorum ben de tez filan, çok yoğun pek yoğun :çok üzgünüm:
Ama sizi takip etmeden de duramıyorum boshayallersmile

beni de cercevesi biraz dusunduruordu bir de nc den daha koyu olusu ama cok da guzel durmus herkeste. tesekkur ederim cnm. iisalla senin de herkes gibi icine siner bayanssulusmileopuyorumnanaktan bence de yakisicaktir sana kaydirigubbakcemile5

Brownicim flashlı resimlerde o hare sanki ben burdayım diye bağırıyor bazı resimlerde ama inanki öyle değil canım. Yani hareden korkmayın. Yine de böyle derken çekiniyorum ya alıp beğenmezseniz diye.. sonuçta baya külfetli lensler. Yani şöyle diyim ozaman, bence hare hiç ürkütücü değil aksine göze çok güzel bir anlam yüklüyor ya. :)

minik06 canım tşk ederim beğendiğin için :) Bu soloticanın yeni lensi sadece n.c serisi var ama hidrocor gibi duruyor. Icemint rengi. Yalnız rengi çok oldukça açık uzaktan da açık olduğu belli duruyor. Bunu göz önünce bulundurup öyle karar verin kızlar.. Ben sadece 10 15 dk takabildim daha sonra bu renk hakkında net fikirlerimi söylicem :))

Ceyda ben de senin yolunda ilerliyorum canım master yapıcam inşallah başarılar tekrar.. dediğim gibi ben çok beğendim rengini cıvıl cıvıl tam yaz rengi. ıyi zamanla yaptın bence :)

Son düzenleme:

yorumlarını bekliyorum cnma.s. tşkrlerr:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…