Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Ceyda da mimarmııııışşşş alkisalkisalkis
Mühendis ve mimar arkadaşlar neler oluyor bu forumda herkeslerde bir master sevdası bunalıma girecem şimdi kimse kendi işini yapmak özel sektörde çalışmak istemiyor mu yahu dışarda ihtiyacımız var sizlere.....
Bu arada konuyla alakasız oldu kusura bakmayın!!! klava:

dideeemmmm deli olmuşş offf öldüm bittim ya tamam kesin icemint olucak bir sonraki bu arada sınavında başarılar bende artık az giricemm kpss yaklaşıyooo

Bambamm sende öyle yap birlikde gidelim :teytey:

bambamcığım inşalah canım teşekkürler :)) didemciğim evet katılıyorum sana kesinlikle daha anlamlı daha sıcak bakışlar oluyor bence de.. artık korkmuyorum o hareden :)

canımm sana da kpss de başarılar.. valla lens düşünmekten çalışamaz olduk. Bu arada kızlar mellerimi çıkardım icemint larımı takıyım dedim, kesinlikle lensinizi elinizle oynatmadığınız sürece kimse lens olduğunu anlamaz.. okadar diyorum. ama hala renkleri çok açık.. (

bence var ya bu lenslerle mellerden bin kat daha güzel olmuşturda senin gözün mele alışkın olduğu için garip gelmiştir saçlarında koyu ay süper durmuştur yaaa opuyorumnanaktan

dideeemmmm deli olmuşş offf öldüm bittim ya tamam kesin icemint olucak bir sonraki bu arada sınavında başarılar bende artık az giricemm kpss yaklaşıyooo

Bambamm sende öyle yap birlikde gidelim :teytey:

yanlız cor ice'a da benzettim ben bu fotoları birden bilmiyorumkismile

ya dimi burcucum cok guzel mintler. haklisin cor icelara benzior ama bi farki yesil gri corlar mavi gri. cok benziorlar ama alirim ya cok sevdm. hihihihi cozuttum iice :teytey: ya bu arada benm de GRE calismaya devam etmem lazim resmen son gunlerde daittim iice.bilmiyorumkismile lens fln derken sempatiksalakcinni

cnm ben aslinda TR deyken calisiordm meslegimi yapiordum ama buraya gelince esim ile vizemden dolayi calisma izni sorunum oldu. o yuzden okula donus yapayim bari dedim. cunku sonrasinda master yada doktora bitirince calisma izni alabiliosun gecici bi sure hem de master almis olurum diorm ama bakalim iste belki direk is bakarim sempatiksalakcinni

ya cok sevndm doal durmasina valla bence kullan cnm ya bikac seferden sonra alisirsin boshayallersmile:icecream:

A evet canım, ben de şimdi fark ettim senin mimar olduğunu yerimseniben Meslektaşıma öpücük opuyorumnanaktan

Canım benim de akademisyen olmak vardı aklımda. ABD de devlet bursuyla master ve doktora fırsatı yakalayınca değerlendirmek istedim. :)

Didemcim canım benim dışarıdaydım eve geldim merakla hemen bilgisayarı açtım dedimki Didem ıcemint fotoğrafı koymuştur şimdi :)Birde açtım ne göreyim tam beklediğim bendede durmasını istediğim renk tek kelimeyle muhteşem.Keşke bendede öyle dursa inan çok çok çok begendim.Göz tabanın tabiki benden çok az açık olduğu için benim gözlerimi bile oldukça açan ıcemint senin gözlerini azcık daha açmış:)
Ama çok tatlı rengi Didemcim ya ben seni biliyorum sabahda anladım sana açık geldi tek sorun bu o dediğin gibi radikal değişikliği sevmiyorum dediğinden ama o zaman sen iyiki quartzo almamışsın quartzo topazio ıcemintten en az 3 ton daha açık sen quartzoyu asla kullanamazsın o zaman çünkü icemintler quartzodan topaiodan 3 ton koyu.
Ama bir lens gözü bu kadar açıp bu kadar doğal durabilir.Bende ıcemintleri ilk taktığımda gözümü daha çok açmasını istediğim için ilk gün çok begenmedim:)Yani .Ama aradan 4 gün geçti bir taktım Allahım o nasıl tatlı bir renk klasik ıceın koyu gözde veremediği maviyi gölgede veriyor güneştede çok tatlı bir gri yeşil oluyor bayıldım bayıldım ben ıcemintlere 4 gün sonra begenmiştim ben ıcemintleri:))
Özellikle açık tabanlarda ıcemintler dahada muhteşem durur bambam kesinlikle ıcemint alınması gereken bir renk öneririm sanada çok yakışır birde en büyük özelliği Dideminde dediği gibi doğal durması gerçekten kime ıcemint gönderdiysem ortak sonuç şu =Herkez gerçekten bir lens bu kadar doğal durur dedi :)
Nazlı serap canım yine dayanamadınmı olsun güle güle kullan begenmene sevindim en azından tanıdığım bildiğim birinden aldın zaten seni ben yönlendirmiştim onlara ulaşmana sevindim:)Darısı üçüncüye:))
Rotincim Nazlı serapın cor grafite yi beklediğinden koyu bulduğu için sevememişti.Gözleri oldukça koyuymuş ve daha açık duracağını düşünüyormuş o yüzden sevememişti.Eğer çok belirgin olmayan mavilerden istersen soloticada önerebileceğim ton ıce ve grafite sana uygun olabilecek bir renk.

Arkadaşlar sonuçta şöyle bir durum ortaya çıkıyor birisi bir rengi begenmedi diye diğeri yanlış etkileniyor.Mesela dideme açık gelen ıcemintler bana koyu gelmişti yada Nazlı serapa koyu gelen grafiteler diğeri için biçilmiş kaftan bir renk olabilir.O yüzden gerçekte bir rengin sizde ne kadar deiğişiklik yapacağını önceden kestirmeye çalışarak renk tercihi yapın derim.Mesela açık tonda bir lens kullanabilirmisiniz yada koyu tonlarda bir renk sizi tatmin edermi yoksa etmezmi onu düşünerek renklerde yoğunlaşın:)Tabikide bize danışın mutlaka:)))

ben mesela çok açık bir renk istiyorum. epeyce açık bir renk. uzaktanda renkli olduğu belli olabilecek cinste. siyaha kadar olmasada açıkta olmayan kahve gözlerim var. icemint tatmin edermi. cristal ile arasındaki fark ne

vetmancim cok guzel aciklamissin gene cok saol cnm. evt ben icemint ciddi olarak dusunuorm. alicam isalla yaz sonunda boshayallersmile cok begendim. bendeki cor icelara renk olarak benzior ama ton farki var tabi aralarinda cor ice mavi gri icemint yesil gri. ikisi de cok sevdigim renkler. ben de lensler gozumu acsin gri dursun istiorm icemint benlik bir renk gibi duruor. dideemcim de iisalla alisir zmnla cunku gercekten cok guzel durmus. opuyorumnanaktan

oy oy sayfalarca yazmışsınız DıDEM Mint muhteşem olmuş hem açık hemde doğal valla son kararım icemint oldu sayende topazio ve icemint ,verde marine

Didem ben ice minti hiç beğenmiyordum ama sende mükemmel durmuş, ice mintle ilgili düşüncem değişti sayende kaydirigubbakcemile3 Güle güle kullan.... Bu arada sınavda da başarılarrrr...

Yok başka fotoları da paylaşıldı diye hatırlıyoruum ice mintin.
Yaaa ben şimdi de esmeralde ile cor mel arasında kaldım. Kararsızlıktan sipariş veremiyorum mafoldumben

Bu arada berry bence sende ice mint daha da açık durur. Didem'in kendi göz kengi koyu diye hatırlıyorum. Ama sen gerçi seviyorsun belirgin değişikliği. O yüzden sana da güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…