- Konu Sahibi White Mocha
-
- #8.261
Resimlerde durduğundan bir ton daha açık duruyor.
Canlarım alıntı yapmayın olur mu.
Kusura bakmayın şimdilik bu kadar çünkü makinanın şarjı yok yarın akşama atmaya çalışıcam daha belirgin resimler. Çılgınlar gibi ders çalışmam lazım kızlar.
canımm sana da kpss de başarılar.. valla lens düşünmekten çalışamaz olduk. Bu arada kızlar mellerimi çıkardım icemint larımı takıyım dedim, kesinlikle lensinizi elinizle oynatmadığınız sürece kimse lens olduğunu anlamaz.. okadar diyorum. ama hala renkleri çok açık..(
dideeemmmm deli olmuşş offf öldüm bittim ya tamam kesin icemint olucak bir sonraki bu arada sınavında başarılar bende artık az giricemm kpss yaklaşıyooo
Bambamm sende öyle yap birlikde gidelim :teytey:
yanlız cor ice'a da benzettim ben bu fotoları birden bilmiyorumkismile
Ceyda da mimarmııııışşşş alkisalkisalkis
Mühendis ve mimar arkadaşlar neler oluyor bu forumda herkeslerde bir master sevdası bunalıma girecem şimdi kimse kendi işini yapmak özel sektörde çalışmak istemiyor mu yahu dışarda ihtiyacımız var sizlere.....
Bu arada konuyla alakasız oldu kusura bakmayın!!!klava:
canımm sana da kpss de başarılar.. valla lens düşünmekten çalışamaz olduk. Bu arada kızlar mellerimi çıkardım icemint larımı takıyım dedim, kesinlikle lensinizi elinizle oynatmadığınız sürece kimse lens olduğunu anlamaz.. okadar diyorum. ama hala renkleri çok açık..(
Mühendis ve mimar arkadaşlar neler oluyor bu forumda herkeslerde bir master sevdası bunalıma girecem şimdi kimse kendi işini yapmak özel sektörde çalışmak istemiyor mu yahu dışarda ihtiyacımız var sizlere.....
Didemcim canım benim dışarıdaydım eve geldim merakla hemen bilgisayarı açtım dedimki Didem ıcemint fotoğrafı koymuştur şimdi :)Birde açtım ne göreyim tam beklediğim bendede durmasını istediğim renk tek kelimeyle muhteşem.Keşke bendede öyle dursa inan çok çok çok begendim.Göz tabanın tabiki benden çok az açık olduğu için benim gözlerimi bile oldukça açan ıcemint senin gözlerini azcık daha açmış:)
Ama çok tatlı rengi Didemcim ya ben seni biliyorum sabahda anladım sana açık geldi tek sorun bu o dediğin gibi radikal değişikliği sevmiyorum dediğinden ama o zaman sen iyiki quartzo almamışsın quartzo topazio ıcemintten en az 3 ton daha açık sen quartzoyu asla kullanamazsın o zaman çünkü icemintler quartzodan topaiodan 3 ton koyu.
Ama bir lens gözü bu kadar açıp bu kadar doğal durabilir.Bende ıcemintleri ilk taktığımda gözümü daha çok açmasını istediğim için ilk gün çok begenmedim:)Yani .Ama aradan 4 gün geçti bir taktım Allahım o nasıl tatlı bir renk klasik ıceın koyu gözde veremediği maviyi gölgede veriyor güneştede çok tatlı bir gri yeşil oluyor bayıldım bayıldım ben ıcemintlere 4 gün sonra begenmiştim ben ıcemintleri:))
Özellikle açık tabanlarda ıcemintler dahada muhteşem durur bambam kesinlikle ıcemint alınması gereken bir renk öneririm sanada çok yakışır birde en büyük özelliği Dideminde dediği gibi doğal durması gerçekten kime ıcemint gönderdiysem ortak sonuç şu =Herkez gerçekten bir lens bu kadar doğal durur dedi :)
Nazlı serap canım yine dayanamadınmı olsun güle güle kullan begenmene sevindim en azından tanıdığım bildiğim birinden aldın zaten seni ben yönlendirmiştim onlara ulaşmana sevindim:)Darısı üçüncüye:))
Rotincim Nazlı serapın cor grafite yi beklediğinden koyu bulduğu için sevememişti.Gözleri oldukça koyuymuş ve daha açık duracağını düşünüyormuş o yüzden sevememişti.Eğer çok belirgin olmayan mavilerden istersen soloticada önerebileceğim ton ıce ve grafite sana uygun olabilecek bir renk.
Arkadaşlar sonuçta şöyle bir durum ortaya çıkıyor birisi bir rengi begenmedi diye diğeri yanlış etkileniyor.Mesela dideme açık gelen ıcemintler bana koyu gelmişti yada Nazlı serapa koyu gelen grafiteler diğeri için biçilmiş kaftan bir renk olabilir.O yüzden gerçekte bir rengin sizde ne kadar deiğişiklik yapacağını önceden kestirmeye çalışarak renk tercihi yapın derim.Mesela açık tonda bir lens kullanabilirmisiniz yada koyu tonlarda bir renk sizi tatmin edermi yoksa etmezmi onu düşünerek renklerde yoğunlaşın:)Tabikide bize danışın mutlaka:)))
yaaa ben sana demiştim ice mint güzel diyeaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?