Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

icemintler sendede didemdeki gibi duracaktır ama çok çok açık bir renk değildir .Mesela gözünü bir quartzo kadar açmaz .Quartzodanda topaziodanda sende 2 ton koyu durur.
Cristal ıcemintten biraz daha yeşil diye düşünüyorum ıcemint daha açık gibi ama denemediğim için tam olarak bir şey söyleyemiyeceğim cristal hakkında:)
ışte bakın Dideme açık geldi diye herkez ıceminti çok açık sanıyor inanın quartzodan 3 ton koyu durdu bende ıcemintler..
Herkezin beklentisi çok çok farklı herkez beklentisine göre renk seçsin:))

Son düzenleme:
haklısın vetmancım ama dideme çok yakışmış .aramızda aslında çok göz rengi farkı yok.vetman bir gözüne mint birine topazio takıp foto çekermisin

haklısın vetmancım ama dideme çok yakışmış .aramızda aslında çok göz rengi farkı yok.vetman bir gözüne mint birine topazio takıp foto çekermisin

Evet eveeeet, hatta benim de bir ricam olsa opuyorumnanaktan yapar mısın vetmancım?
Bir gözüne quartzo, bir gözüne topazio taksan biz de quartzo ve topazio arasındaki ton farkını tam anlayabilsek..

Belki arkadaşlar çok iyi anlıyordur da, ben quartzo yu da açık maviye benzetiyorum ve beğeniyorum....Quartzo daha açık, topazio daha parlak gibi geliyor..

Topaziomdan çok memnun kaldım, quartzo da mı alsam diye düşünüyorum...

Bendeki sophisticler quartzo rengini veriyor ama dokusu farklı bilmiyorumkismile bilemedim mirmirmirmir

Hİhihihihihihihihih kaydirigubbakcemile3
Vah sevgili vetmancığımın gözleri vah sositososito
Ama çok merak ediyoruz ne yapalım boshayallersmile

Çok tşkler canım tekrar ilgine sabrına en çokta hoş sohbetine :))) Beğenmene sevindimm valla doğallığına gerçekten diyecek laf yok, sadece ben bu kadar açık renklere alışkın olmadığım için garip geldi. zamanla severim inşallah canım benim :)

oy oy sayfalarca yazmışsınız DİDEM Mint muhteşem olmuş hem açık hemde doğal valla son kararım icemint oldu sayende topazio ve icemint ,verde marine

Canım sağoll beğenmene çok sevindim. Eğer açık renkler seviyorsan böyle doğallığından yana hiç şüphen olmasın. az sonra resim ekleyeceğim yine.

Didem ben ice minti hiç beğenmiyordum ama sende mükemmel durmuş, ice mintle ilgili düşüncem değişti sayende kaydirigubbakcemile3 Güle güle kullan.... Bu arada sınavda da başarılarrrr...

Çok tşk ederim canım yaa ben de iceminti resimlerde çok beğeniyordum kendimde öyle çok beğenmedim :) ama henüz alışamadığım içinde olabilir biraz kullanıyım bakalım. Şeniz

bende kpss ye giricem burcu gibi.
Didem Gre de başarılar.
Topluca şu sınavları versek muhteşem olacak.

Sana da başarılar cnm benle bambiş gre senle burcu kpss inşallah hepimizin iyi geçer de soloticalanırız gönül rahatlığıylaa hihoyyyt

yaaa ben sana demiştim ice mint güzel diyeaklinialirimsmile

Bilmem ki, güzeldir inşallah ben pek emin değilim henüz

Eheheh ama Didem'de durduğu gibi kimsede durmamıştı kiiii kaydirigubbakcemile3 Çok doğal, çok hoş durmuş...

Canım beniimm çok teşekkür ederim yaa sizin yorumlarınızı okuyunca icemintimi sevmeye başlıyorum vallaa

birtek vetmanda gördük ki başka kimde vardı mint bendede çok güzel olacak.narsistmiyim neyimsositososito

ahahaha :))) canım açık gri renk seviyorsan eğer al derim.. hafif yeşile çalıyor ama gri ağırlıklı. Baya açık bir renk çok da doğal..

Buda flashsız bir gözümde makyaj yok o nedenle kapadım saçımla flashsız resimler bir ton koyu çıkıyor. Flashlı resimlerde eklicem

Offff dideem çok güzel ya inanılmaz doğal duruyor ben zaten beyaz ten koyu saçta açık renk göze bayılıyorum harika olmuş ben mavi istedikçe aklım başka renklere kayıyor deli olacam

Kızlar bunlar flashlı ve gözümde görünüşü flashlı haline daha yakın.. 1 ton koyusudur belki.

Gözümü fazla açmıştım burda, garip çıkmış :)

bende merakla bekliyordum didem lenslerini hayırlı olsun çok güsel ve en önemlisi doğal durmuşbayanssulusmile ice mint hangi seridendi :S

Very nice ! şutarafagitti

Tekrar güle güle kullan. İce mint girişimlerinizi destekliyorum.
Orta koyu gözde bile apaçık durmuş, bravoooalkisalkisalkis

Ceyda Akitra ikinizin de lensleri süper olmuş, güle güle kullanınn...
tsk ederm canım saol

Sağol pinaxcım sağol okypetem bunuda şimdi çektim buda flashsız güneş gitti haliyle ortam loş ama hala masmavi:)Burcu canım kolay gelsin:)
waaauuw renk değişmiş gercekten yaa masmavi bu
cok yakısmıs vetmancım boshayallersmile

tsk edemr canım gözün aydın lenslere kavustuk kaydirigubbakcemile3
sende de harika durmus dediğin gibi cor'a benziyor hem gri hem yesil kullanabiliceksin
güle güle kullan canım opuyorumnanaktan

yanlız vetmancım yeni topaziolara bayıldım nasıl canlı yaaaa
cok sasırdım dogrusu boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…