Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Berry bir şey söliyim mii henüz dışarda takmaya cesaretim yok evde deniyorum :) tşkler beğendiğin için.
Ceyda bu biraz fazla oldu bana ya keşke biraz daha koyu olsaydı :) gerçekten açık duruyor aynada kendime baktığımda..

vayyy ben vetmanın topaziolarını görmemişim yaa topazio boyaması mı değişti? ne kadar canlı ya cıvıl cıvılll çok güzel çok dikkat çekiciymiş..

çok güzellllll.:asigim:

canımm teşekkür ederim. :)

bugünlük bu kadar kızlar. bir gün dışarıya bu lenslerimle çıkarsam gün ışığındaki resimleri de eklerim. boş bir vaktimde farklı renkli makyajlarla denemek istiyorum rengi değişiyor mu diye. Makyaja göre renginin değiştiğini okumuştum. Denediğimde yine eklerim. Bi ara elim yüzüm düzgünken albüme tam yüzde eklerim. Şu an hiç iyi görünmüyorumm :))

Son düzenleme:
Haklısın canım, ice ın açık renk gözdeki duruşunu andırıyor. koyu renk gözlerde ice biraz lilamsı duruyor allahtan icemint lila gibi durmadı yoksa asla kullanamazdım..

ice flaşla zombi gibi oluyor mint te hala grilik çok net yakından flaşla çekilmesine rağmen ben esmeraldadan sonra ilk defa mintte hıh bu dedim.birde yeni topaziolara.
Didem çok koyu yeşil kalem ve lila farla nasıl durur çok merak ediyorum.haziran ilk haftası alıcam kararımı verdim.opuyorumnanaktan:sm_cool

Son düzenleme:

şimdiden güle güle kullan ozaman canım. müsait olduğum bir zamanda denicem canım koyu yeşil lacivert altın sarısı ve gümüş kalemlerle ve renkli farlarla.

Haklısın canım, ice ın açık renk gözdeki duruşunu andırıyor. koyu renk gözlerde ice biraz lilamsı duruyor allahtan icemint lila gibi durmadı yoksa asla kullanamazdım..

canım bide nc tarafını takıp çekermisin benim çok haşuma gitti çokta hoş durmuş sende ben çok beğendim ice düşünüyordum ama mint daha güzel

dideeem kalbim durucak aman yarabbim yaa harikaaa bambam görmesin onunda kalbi durur tam aşık olduğumuz renkler sen bence bunları çıkarma hatta bunlarla uyu hihihih

Buda flashsız bir gözümde makyaj yok o nedenle kapadım saçımla flashsız resimler bir ton koyu çıkıyor. Flashlı resimlerde eklicem

Bunlar flashlı, bunlardan 1 ton koyu düşünün. Flashsızlardan 2 ton açık bir renk hayal edin :))

dideeemcim fotolar hepsi sahane cok tesekkur eline saglik paylasim icin opuyorumnanaktan sahane gorunuor. sacinla cildinle cok hos olmus. kaydirigubbakcemile2 bayildim bence evde biraz takip alisirsin

dideeem kalbim durucak aman yarabbim yaa harikaaa bambam görmesin onunda kalbi durur tam aşık olduğumuz renkler sen bence bunları çıkarma hatta bunlarla uyu hihihih

hihihih evt ya bayildim kesin edinmemiz lazim burcucum ya eyvahedigeldismile ahah dideem catlicam yoksa eheheheheh sempatiksalakcinni saka bu yana gercekten acayip begendim ya bizim renk tam burcuuuuuuuuuuu

heyecanlaa bekliyorummm

sınavdan sonra istemediğiniz kadar değişik resimler atcam canım bıkıcaksınız icemint görmekten

canım bide nc tarafını takıp çekermisin benim çok haşuma gitti çokta hoş durmuş sende ben çok beğendim ice düşünüyordum ama mint daha güzel

saol canım tamam n.c tarafını da çekip eklerim resim inan ben bile denemedim n.c tarafını, hala gözümde meller var.

mint cor havasında ama pupil boşluğu esmeralda genişliğinde mükemmel birleşim

pupil boşluğu cidden çok dar, charme dan daha dar. ilk taktığımda hafif buğulu görüyorum sonra düzeliyo görüntü.

ahahaha :)) sağol cnm ya beğenmene sevindim. açık renk sevenler için çok hoş icemint bence de

Eki Görüntüle 44572
Bu renk saç ve mint harika olacak:asigim:alkisalkisalkis
Birde bronzluk

bence de çok güzel olur yalnız acayip dikkat çekici :))

dideeemcim fotolar hepsi sahane cok tesekkur eline saglik paylasim icin opuyorumnanaktan sahane gorunuor. sacinla cildinle cok hos olmus. kaydirigubbakcemile2 bayildim bence evde biraz takip alisirsin

tşk ederim canımm opuyorumnanaktan

Didemcim çok hooşşşş gözlerin de pek güzel maşallah nazar değmesin... opuyorumnanaktan

çok teşekkürler canım yaa çok sevindim beğenmenize opuyorumnanaktan

sevgili dedim ŞAHANE olmuş çok çok güzel maşalah çok beğendim ben de. hemen alış bu güzel gözlere güle güle günlerde kullan uğur getirsin inşallah sana bu boncuklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…