- 1 Temmuz 2009
- 6.069
- 6.740
- 773
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #8.301
çok güzellllll.:asigim:
Buda flashsız bir gözümde makyaj yok o nedenle kapadım saçımlaflashsız resimler bir ton koyu çıkıyor. Flashlı resimlerde eklicem
çok güzellllll.:asigim:
ice flaşla zombi gibi oluyor mint te hala grilik çok net yakından flaşla çekilmesine rağmen ben esmeraldadan sonra ilk defa mintte hıh bu dedim.birde yeni topaziolara.
Didem çok koyu yeşil kalem ve lila farla nasıl durur çok merak ediyorum.haziran ilk haftası alıcam kararımı verdim.opuyorumnanaktan:sm_cool
Haklısın canım, ice ın açık renk gözdeki duruşunu andırıyor. koyu renk gözlerde ice biraz lilamsı duruyor allahtan icemint lila gibi durmadı yoksa asla kullanamazdım..
Buda flashsız bir gözümde makyaj yok o nedenle kapadım saçımlaflashsız resimler bir ton koyu çıkıyor. Flashlı resimlerde eklicem
Bunlar flashlı, bunlardan 1 ton koyu düşünün. Flashsızlardan 2 ton açık bir renk hayal edin :))
dideeem kalbim durucak aman yarabbim yaa harikaaa bambam görmesin onunda kalbi durur tam aşık olduğumuz renkler sen bence bunları çıkarma hatta bunlarla uyu hihihih
heyecanlaa bekliyorummm
canım bide nc tarafını takıp çekermisin benim çok haşuma gitti çokta hoş durmuş sende ben çok beğendim ice düşünüyordum ama mint daha güzel
mint cor havasında ama pupil boşluğu esmeralda genişliğinde mükemmel birleşim
dideeem kalbim durucak aman yarabbim yaa harikaaa bambam görmesin onunda kalbi durur tam aşık olduğumuz renkler sen bence bunları çıkarma hatta bunlarla uyu hihihih
dideeemcim fotolar hepsi sahane cok tesekkur eline saglik paylasim icin opuyorumnanaktan sahane gorunuor. sacinla cildinle cok hos olmus. kaydirigubbakcemile2 bayildim bence evde biraz takip alisirsin
Didemcim çok hooşşşş gözlerin de pek güzel maşallah nazar değmesin... opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?