Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum


Sağol akitracım sağol Didemcim
Didem ıcemintler budur:) herkez bayıldı çok güzel gözlerinede çok yakıştı umarım bir kaç gün içerisinde dahada çok alışırsın rengine arkadaşlar açık tabanda dahada hoş duruyor değilmi ıcemintler ?
 
ilk defa bir lens esmeraldadan sonra beni meraklandırdı ve heyecanlandırdı hayırlısı umarım bende de didem gibi olur.saçına çok yakışmış didemin acaba benim saçıma nasıl olur.benim saçım didemden açık ama tenim o kadar beyaz değil.kaydirigubbakcemile2
 
Brownicimm mirianacım berrycimm vetmancım çok teşekkür ederim kızlar opuyorumnanaktan
Kızlar lenslerimle alakalı fikrim değişti. Bunlar harikalar hiç de abartı değillermiş bayıldım tek kelimeyle ya. ılk taktığımda neden hoşlanmadım anlamadım ama müthiş doğal ve güzel duruyorlar. çok farklılar. klasik mavi yeşil ela renklerden değiller. vee annem bile beğendiyse lens budur diyorum. :) annem çok zor beğenir memnun etmek kolay değildir. anneme daha bugün gösterebildim lenslerimi ve bana ilk söylediği şey 'lens olduğunu söylemezsen hiç kimse anlayamaz, açık bir renk ama çok yakışmış' oldu. içime su serpti resmen :)) akşam erkek arkadaşımla çıkarken de takıcam lenslerimi bakalım o ne diyecek. Ben çok seviyorum artık icemintlerimii canlarım bebeklerim onlar benim :)))
 
Evet birazcık daha açık durur ama aşırı fark edeceğini düşünmüyorum canım bence çok yakışır. ilk taktığında yadırgayabilirsin benim gibi ama sonradan beğeneceğine eminim.
 
kızlar bende mel sıparıs etmeye karar verdım brezılyadan sıparıs etcek olan varsa hızlı kargo yapabılırz kargoyu paylasıp...bilginize umarım cıkar birileriiii: opuyorumnanaktan
 
aa evet hep unutuyorum burcu ya akşama eklerim n.c tarafını. berry daha açık ve daha grimsi durur tabi daha damarsız aynı kendi gözün gibi olur.
 
Didemcim bayıldım dedimya ıcemitnleri yavaş yavaş seveceksin daha sonra onlardan ayrılamayacaksın resmen gerçek göz gibi ortama göre renk değiştiriyorlar:))
ılk ıcemitnleri Türkiyeye getirdiğimde bazıları yok hatalı yok çok tutulmadı yok çok talep görmedi yok şöyle yok böyle diyorlardı ama daha sonra hepsi tek tek ıcemint aldılar şimdide bakın ıcemintlerimize diyip fotoğraflarını yayınlıyorlar:)))
Böyle hataya can kurban diyorum ben:)))
Bery gözündeki renkle ıcemintler çok farklı kıyaslanması pek mümkün değil..
 
berry zombi gibi olmazsın yaa beyaz gibi değil çünkü açık bir renk ama yeşilimsi tatlı bir gri. çok soft bir renk zombi gibi durmuyor. minik gerçekten çok doğal ya ben de çok sevmeye başladım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…