Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

berry zombi gibi olmazsın yaa beyaz gibi değil çünkü açık bir renk ama yeşilimsi tatlı bir gri. çok soft bir renk zombi gibi durmuyor. minik gerçekten çok doğal ya ben de çok sevmeye başladım.

evet cnm ya süper durmuşş bende esmeralda veya quartzo istiyorum bu ayın sonunda alıcam sanırım gözlerim koyu kahve yakışırmı ne dersiniz ama seinnkinide çok beğendim aslında kararsızmıkafamçokkarıştı:bbo:

canım ben quartzoyu çoook beğeniyorum, almamamın tek nedeni çok opak o nedenle göz rengini oldukça değiştiriyor ve açıyor. icemint a bile zor alıştım çok yadırgadım. quartzo icemintdan daha açık. ama rengi müthiş. Bir de pupilin daha keskin bir geçişi oluyor. diğer seriler gibi yumuşak kaynaşmıyor. bunları göz önünde bulundurarak kararını ver. esmeralda da doku olarak tamamen aynı. tam bir zümrüt yeşili. berry nin bir sürü resmi var topicde ona bakabilirsin. okynin de albümünde var. daha önce renkli lens kullandıysan ve radikal değişimleri seviyorsan bence memnun kalırsın. ama ilk kez renkli lens kullanacaksan birden bu kadar ciddi bir değişim hoşuna gitmeyebilir cnm

daha önce hiç lens kullanmadım bu ilk olucak cnm tavsiyelerin için çok tşk ederimmmopuyorumnanaktan:1hug:

Kızlarr erkek arkadaşım da gördü lenslerimi. En sonunda cesaret edip taktım dışarda :)) Bu lensleri ilk gördüğünde tek beğenmeyen kişi benim heralde. Çünkü o bayıldı! çok yakıştığını ve çok doğal durduğunu söyledi. Rengini sordum özellikle, arabadayken gri olduğunu söyledi dışarda açık yeşile döndüğünü söyledi :) Aynı zamanda charme mellerin çok masum icemint ın da çok sexi durduğunu söylediii :)) en çok bu kısmı o hoşuma gitti p

ben bronz tenliyim ve gene karamel rengi saclarim solotica almak istiyorum ama renge karar veremedim sizce ne renk yakisir?? tavsiye istiyorum????? yesilli tonlar mi grili mi mavili mi??? ben yesilimse tonlarla daha rahat ediyo gibiyim belirteyim:)

vayy. son kısmı çok iyiymiş.:jeyyar:

ayy super super alismana ve herkesin cok begenmesine cok sevndm yaaaaaaa cnm benm cok yakisti sana gonul rahatligi ile kullan iice alisacaksin. :asigimlumunekankayizsmile

karamel saça yeşil tercih ederim şahsen esmeralda belirgin ve çarpıcı olur,cor verde marine ise hem canlı hemde değişken çok hoş olur.Mel de olabilir cor veya nc.

Selam kızlar,
Megan Fox un göz rengi kesinlikle topazio bence aklinialirimsmile
Bu arada bu icemintler koyu kahve gözde nasıl durur acaba sizce?:uhm:

Karamel saça quartzo charme ya da n.c mel ve cor verde çok güzel olur bence.
Ceyda vetmanın gözleri koyu albümünde icemint resimleri var bak istersen cnm..

merhaba didem , henüz yeni üyeyim ve dünden beri sizi okuyorum...ben 3 yıldır rainbow giallo kullanıyorum.koyu kahve gözler,buğday ten,koyu kestane saçlara sahibim senin mel kullandığın bi fotoğrafın varmı ..? olursa çok sevinirim :)

Ben ıce mınti daha koyu ve mavimsi bekliyodum kızlar ya Dideme olabileceğinin en iyisi olmuş çok yakışmış ama renk çok açık ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…