Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Evet didemcim melegin gözleride çok koyu değil açık kahve quartzo muhteşem durmuş kendisinde bana cep telefonundan gönderdi ben bayıldım siyah göz kalemiyle rimelle çok çekici durmuş:)

Evet didemcim melegin gözleride çok koyu değil açık kahve quartzo muhteşem durmuş kendisinde bana cep telefonundan gönderdi ben bayıldım siyah göz kalemiyle rimelle çok çekici durmuş:)

aaay ben de merakla bekliorm. zaten kim de mel quartzo icemint duysam atliorm hemen resim bakmak icin kaydirigubbakcemile2

Tam yüz fotoda hiç de abartı durmuyor değil mi?
Youtube da lensaddicted nickli kız quartzonun topaziodan daha doğal olduğunu söylüyor. ama çoğu kişi de topazio yu daha doğal buluyor.

Bambamcım bu resim sana ve tüm quartzo severlere gelsin ozaman :içelim:

SAHANEEEEEEE! aaaaaaaaagzim acik kaldi sahane ama siyah sacla dehset oluo ya. benm sari saclarim peruk mu alsam quartzo alip aheuuaehuah kaydirigubbakcemile2 asik olduum kesin bir quartzo edincem. dideemcim cok saol cnm benm opuyorumnanaktan

nc canım resimleri çektim ama makinanın şarjı bitti doluyo şimdi akşama eklerim resimleri :teytey:

offf kızlar ya ben de bu quartzoyu çok beğeniyorum en başından beri ama korkuyorum pupil boşluğundan çünkü ben çok dikkat ettim benim gözbebeğim loş ışıkta çoook büyüyor ben mellerimle bile hafif buğulu görüyorum
Vetmancım sence bu quartzoya yakın bir rengi hangisiyle elde edebiliriz??? var mı böyle bir seçenek...

icemint benziyor canım :)) ama onunda pupili dar. charme mellere göre daha dar en azından. ama opak n.c serisine göre daha geniş olabilir canım.
Bambammm ben de bayıldım ama sarışınlara yakılmaz diyerek yanışıyorsun.. çünkü bu rengin çok yakıştığı sarışınlar gördüm benn hihoyyyt

ben de quartzoyu daha cok aksam takmak icin makyajla fln o yuzden istiorm gunduz disarida dolanirken icelari tercih ederim herhalde. daha az opak oldugu icin. eger pupilden korkuorsan ice ya da icemint onerebilirim cnm sana ama vetman ve dier arkdaslar daha ii bilir tabi. bana en yakin renkler ice ve icemint gibi gelio quartzonun daha az opak hali gibi. ama goz tabanina gore renkleri deisio tabi bu lenslerin o da var. bilmiyorumkismile

tatlisim ay yok valla yakismaz die dusunmedim boshayallersmile yakisir zaten ben sari sac gri goz hastasiyim ama o fotoda siyah sacla sahane olmus siyahla da cok guzel oluor oole bi ozendim valla koyu sac gri goze de hihihihihi kaydirigubbakcemile5

Bence de quartzo topazio'dan daha doğal gibi sanki. Zamanında ikisi arasında kalmıştım ve aklım kalmasın diye topazio'yu tercih ettim. Şimdiki aklım olsa quartzo alırdım. Topazio'nun rengi o kadar güzel ve çarpıcı bir mavi ki insanlar hemen dikkat kesiliyorlar görünce,inceleyince de anlıyorlar lens olduğunu. Ama quartzo'nun rengi doğada daha fazla bulunan bir renk. Topazio'dan daha açık renk olmasına rağmen renk olarak daha az dikkat çekeceğini ve lens olduğunu daha az ele vereceğini düşünüyorum quartzo'nun.

ıce ların renkleri seriye göz tabanına göre mavi,gri,lila arası değişiyor kızlar ama bence de icemint sanırım quartzo ya daha çok benziyor hele didemdeki duruşu harika ah bir de cesaretim olsa ve ne istediğime karar versem klava:

Bronz tende de ayrı güzel duruyor. Pinaxcım yakıcak ortalığı quartzolarla ve bronz teniyle zemuszemus

Son düzenleme:
morrisoncum evet dediğin gibi topaziodan daha açık bir tonmuş quartzo. daha doğal olduğunu söyleyenlerde var topazio yu daha doğal bulanlarda var.. ikisi de çok güzel bence. gri sevenlere quartzo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…