- Konu Sahibi White Mocha
-
- #8.541
Evet didemcim melegin gözleride çok koyu değil açık kahve quartzo muhteşem durmuş kendisinde bana cep telefonundan gönderdi ben bayıldım siyah göz kalemiyle rimelle çok çekici durmuş:)
Bambamcım bu resim sana ve tüm quartzo severlere gelsin ozaman :içelim:
cnm benm icelarda 2 yazior kusura bakma henuz gordum sorunu bilmiyorumkismile
evt haklisin sen de benzer tonlarda bir renk var bende de ice oldugu halde icemint alicam valla sempatiksalakcinni sadece kucuk bi ton farki var gibi aralarinda. ama mavi tonlu bise secmek istiorsun sen o zmn grafite cok guzel olucaktir olumunekankayizsmile
ayy oley gule gule kullan melleri cnm benm. senin nc miydi charm miydi? heycanla bekliorm ben de fotolarini
nc canım resimleri çektim ama makinanın şarjı bitti doluyo şimdi akşama eklerim resimleri :teytey:
offf kızlar ya ben de bu quartzoyu çok beğeniyorum en başından beri ama korkuyorum pupil boşluğundan çünkü ben çok dikkat ettim benim gözbebeğim loş ışıkta çoook büyüyor ben mellerimle bile hafif buğulu görüyorum
Vetmancım sence bu quartzoya yakın bir rengi hangisiyle elde edebiliriz??? var mı böyle bir seçenek...
icemint benziyor canım :)) ama onunda pupili dar. charme mellere göre daha dar en azından. ama opak n.c serisine göre daha geniş olabilir canım.
Bambammm ben de bayıldım ama sarışınlara yakılmaz diyerek yanışıyorsun.. çünkü bu rengin çok yakıştığı sarışınlar gördüm benn hihoyyyt
Bu kızın resimlerini topiğin ilk sayfalarına da ekledim. Çok beğeniyorum bu kızdaki duruşunuu
sempatiksalakcinni -tatlicadiarzu-
Bu resimden sonra herkes quartzoyu terk edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?