Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Eveeeeeet işte NC MEL RESİMLERİ Kızlar ...:teytey:
Biraz kayma var ama zamanla düzelir sanırım bu arada normalde daha doğal duruyor ...

Alıntı yapmayın olurmu canlarım ... opuyorumnanaktan

Yakamoz güle güle kullan çok güzel olmuş göz rengimiz benziyor sanırım ortada göründüğü kadarıyla...Üstelik renk de benzer durmuş ama bende hepinizden daha açık duruyor ya tuhaf...

canım evdekı pc yenı dolayısıyla cep telefonumla uyumlu degıl ama en kısa surede bır kablo ıle cozup resım ekleyecegım. quartzo almak ısteyenler ıcın fıkır olması acısından. benım goz rengım açık kahve elaya donukte dıyebılırz bende acık yesıl gıbı durdu hazal kaya goz rengı gıbı sankı. ama resım yukledıgımde karar verırısınız.

yakamozzz cnm ssahane olmusss cok cok guzel butunlesmis gozunle :asigim: ay gene kararsizim yaa nc mi charm mi die simdi de gene nc ye karar verdim eyvahedigeldismile aehaheau cok guzel gule gule kullan tatlim bayanssulusmile ayrica fotolar icin cok tesekkur :)

Didem rotin bambam melekuguzgan mimszzzn hepinize teşekkürler fotoğrafta biraz yapay bile duruyor gerçekte çok daha doğal eşim bile begendi ki kendileri hiç lensten hoşlanmazlar senin göz renginmi açılmış dedi ilk gördüğünde kaydirigubbakcemile3 o kadar doğal duruyor yani siz düşünün ...Çok beğendim ben ... Mel alacak olanlar hiç tereddüt etmesin bence çok güzel bir renk... :dance:

cNm tum yuzunu de bi ekleyebilr msn 5dk gorsek uzaktan nasil gorundgnu

canım hep yakından çektim lensin duruşu dokusu ve rengi belli olsun diye zaten öyle quartzo topazio gibi çok belirgin bir renk değil uzaktan çeksemde pek belli olmaz ama zaman buldugum bi ara tam yüzde çeker eklerim ... opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

rica ederim canım opuyorumnanaktan nc çok daha doğal gibi geliyor bana tabi hem charm hem nc mel kullanmış birine sormak lazım ama nc yi çok beğendim ben doğallığı bozacak en küçük bişey yok renkte çok güzel lens oldugunu anlamak mümkün değil nerdeyse ... kaydirigubbakcemile2

yAkamzcum ben sunu merak ediyorum yakindan foto cekilirken gozbebekleri kuculdugnden alttan kendi goz rengimuz cok belli oluyor acaba uzaktan da boyle mi yoksa kaynasiyor mu

Bettybluess süper seçim çok merak ediyorum graphiteyi lütfen gelince bir sürüüüü resim çek hayırlı olsun şimdiden...

Kızlar birşey soracağım aslında daha önce de sormuştum ama kimse cvp vermemişti şimdi bu lenslerin kullanım süresi 1 yıl ama sürekli kullanmayanlar 1 yılı geçse de takmaya devam ediyorlar bu doğru birşey midir? 3-5 lensi aynı anda kullanan arkadaşlar lenslerini 1 yıl kullanmamış oluyorlar bu durumda devam ediyor musunuz kullanmaya???

aa quartzoda güzel bence esmeraldadan daha güzel topazıo kadar belirgin değil opak serinin içinde güzel seçim walla didemcim yakışır :=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…