- 1 Temmuz 2009
- 6.069
- 6.740
- 773
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #8.581
Kızlar birşey soracağım aslında daha önce de sormuştum ama kimse cvp vermemişti şimdi bu lenslerin kullanım süresi 1 yıl ama sürekli kullanmayanlar 1 yılı geçse de takmaya devam ediyorlar bu doğru birşey midir? 3-5 lensi aynı anda kullanan arkadaşlar lenslerini 1 yıl kullanmamış oluyorlar bu durumda devam ediyor musunuz kullanmaya???
Bence de didem quartzo sana çok yakışır ama dediğin gibi icemintle çok yakın renkler...
cor graphitteler cumartesi elimde of ya yarın nıye kargolar çalışmıyor:hulya:
canım hep yakından çektim lensin duruşu dokusu ve rengi belli olsun diye zaten öyle quartzo topazio gibi çok belirgin bir renk değil uzaktan çeksemde belli pek belli olmaz ama zaman buldugum bi ara tam yüzde çeker eklerim ... opuyorumnanaktan
Bu kızın resimlerini topiğin ilk sayfalarına da ekledim. Çok beğeniyorum bu kızdaki duruşunuu
sempatiksalakcinni -tatlicadiarzu-
Bu resimden sonra herkes quartzoyu terk edecek
Kızlar birşey soracağım aslında daha önce de sormuştum ama kimse cvp vermemişti şimdi bu lenslerin kullanım süresi 1 yıl ama sürekli kullanmayanlar 1 yılı geçse de takmaya devam ediyorlar bu doğru birşey midir? 3-5 lensi aynı anda kullanan arkadaşlar lenslerini 1 yıl kullanmamış oluyorlar bu durumda devam ediyor musunuz kullanmaya???
yAkamzcum ben sunu merak ediyorum yakindan foto cekilirken gozbebekleri kuculdugnden alttan kendi goz rengimuz cok belli oluyor acaba uzaktan da boyle mi yoksa kaynasiyor mu
evet canım baya yakın renklerr ama almazsam içimde kalıcak sanırım :)
çook beğeniyorum bu rengi de.
Yakamozcummmm harika olmuş harika, tek kelimeyle bayıldım. Sıralamam değişti yine sayende (= Meller ilk sıraya oturdu. N.C. mel buyrunnnnnnnnn Çok hoş çokkkk... Doğal işte ya, doğallık budur. Ama benim tereddüdüm, benim gözlerimin koyu kahve olması. Hatta siyaha yakın. Sizce bende de belirgin bir renk olur mu? Sizdekiler baya yeşil. Ama bende kahverengi duracak diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?