Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Canım lenslerin kullanım süresi açıldığı anda başlar. soloticaların bir yıl ama sürekli kullanılmadıysa ve solüsyonu değiştirildiyse yani iyi bakıldıysa 1,5 yıla kadar uzatmanın bir sakıncası yokmuş. benim meller 11 aylık hiç abartmıyorum kesinlikle bir deformasyon batma falan yok. hala ilk gün gibi sanki. açıkçası eğer acıtmazsa 3 4 ay daha kullanmayı düşünüyorum mellerimi. hemen süresi bitti diye atmayacağım.. ama ne kadar sağlıklı bilemem tabi.. kıyamıyorum :)))

evet canım sen ve vetman ama benim gbi kararsız biri olunca yetmiyo r4 5 solotica denedim 3 tane satın aldım ama daha ne istiyorum anlayamadım:)delikafaduldendelikafadulden

Son düzenleme:
Sedef canım sen neden kullanmıyorsun aldığın lensleri? Bayağı bir alıp sattığın oldu yanlış hatırlamıyorsam. Renklerini mi beğenmedin aldıklarının?

cor graphitteler cumartesi elimde of ya yarın nıye kargolar çalışmıyor:hulya:

Aaaa sendemi cor grafite sipariş ettin hayırlı olsunalkisalkisalkisBende yarın sipariş verecem.Hemde seninle gözlerimiz çok yakınvereliniortak ben sende quartzolarıda çok beğendim.Sen neden beğenmemiştin:uhm:

Canım gözimrel epey bir koyu .Birde ne ietsdiğini bilmemekten oluyor.Gaza geioylrum alıyorum sonrada alışamıyorum.birde göz yıpam küçük her lens de rahat edemiyorum

verde mari reçlnok güzel begendim ama bana yüz olarak gitmedi.Saçlarımı btayomıştım uymadı sanırım saçıramıda bir süre değişitremeyeceğim sanırım yoksa zarar görebilir.

Yakamozcummmm harika olmuş harika, tek kelimeyle bayıldım. Sıralamam değişti yine sayende (= Meller ilk sıraya oturdu. N.C. mel buyrunnnnnnnnn Çok hoş çokkkk... Doğal işte ya, doğallık budur. Ama benim tereddüdüm, benim gözlerimin koyu kahve olması. Hatta siyaha yakın. Sizce bende de belirgin bir renk olur mu? Sizdekiler baya yeşil. Ama bende kahverengi duracak diye korkuyorum.

Soloticaya yeni başladım ama daha önce 5-6 yıl boyunca hep yıllık lensler kullandım. Hiçbir zaman 1 yılı geçirmedim hatta 1 yılı doldurmadım şahsen. Gözlerim yandığı, battığı için değil, lens deforme olduğu için de değil.. Ne bileyim, gözlerime zarar vermemek adına, ne olur ne olmaz mantığıyla.. Belki de gereksiz evhamdır benimki ama ben böyle yaptım. Sonuçta 1-2 ay hatta 3-4 ay geciktirsek bile yine alacağız, değişen bir şey yok, gözleri boşuna yormaya değmez bence...

yAkamzcum ben sunu merak ediyorum yakindan foto cekilirken gozbebekleri kuculdugnden alttan kendi goz rengimuz cok belli oluyor acaba uzaktan da boyle mi yoksa kaynasiyor mu

Yok canım ya çok yakından çekildiği için belli gibi duruyor normalde belli değil o kadar gözünün içine girilmediği sürece belli olmaz bende karşılıklı konuşur mesafede durdugunda bile belli olmuyor pek hihoyyyt

evet canım baya yakın renklerr ama almazsam içimde kalıcak sanırım :)
çook beğeniyorum bu rengi de.

Didemciğimmm, canım benim, quartzoların sana çok ama çok yakışacağından hiç şüphem yok. Oldukça açık duracak ama diğer arkadaşların da dediği gibi mavi veya yeşil gibi (topazio ve esmeralda) capcanlı değil, daha doğal bir renk bence de.. Ama bunun yanında, baya açık ve belirgin. Yani hem açık hem doğal aklinialirimsmile daha ne olsun

Evet çok doğal canım teşekkür ederim güzel sözlerin için koyu kahve gözde kahve durmaz canım en kötü ihtimal yeşilinin rengi koyu durur açık bir yeşil olmayabilir ama vetmanın da gözleri koyu ondada güzel durmuştu onun resimlerinden fikir edinebilirsin Şeniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…