Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Teşekkürler tatlım, evet vetmanınkileri bir daha inceleyeyim ben zemuszemus
ama sende gerçekten şahane durmuş, bence n.c. mellerin bu kadar yeşil ve doğal durduğu insanlar esmeralda gibi opak renkler almamalı. Sizinki de gerçekten yeşil duruyor ve çok doğal. En güzeli bu bence ..

Hani deriz ya, en güzel makyaj, belirli olmayandır. Yapılmamış gibi duruyorsa başarıdır diye.
Bence de en güzel lens, lens yokmuş gibi durandır. Kendi gözün gibi duruyorsa başarıdır...
Veeee yakamozcum seninki tam olarak böyle. Tekrar söylüyorum, süper !

ceydacım melin yakışmadığı kimse yok. sende gün ışığında yeşil loş ortamlarda ela durur canım.. bundan şüphen olmasın. öyle kahverengi falan durmaz. Çünkü sarı bir lens ve çok güzel yeşertiyor..

Sedefcim senin göz çapınla alakalı bir durumdu. yoksa renk olarak sende de çok çok güzeldi. sadece büyük durmuştu canım..

Kızlar, vetmanın resimlerini dikkatli incelediniz mi?
İlk resimler hidrocor mel. Sonra aralarda hidrocharm mel var ve en sonlara doğru da natural colors mel.
Hidrocarmlar çok koyu durmuş. N.c. lar da pupil çok büyük gibi. Ama hidrocorlar muhteşem durmuş. Sanki hepsinden daha doğal. Ve rengi de hepsinden açık...
Sizce de öyle mi? Yoksa ben mi yanlış değerlendiriyorum?

Ceyda ben de onu diyecektim. Çok koyu gözlerde cor meller çok güzel duruyor. açık gözlerde soluk dururken koyu gözlerde çok hoş bence.. N.c serisi zaten diğer serilere göre pupilleri geniştir. (esmeralda quartz topaz icemint hariç) Charme da etrafındaki hareden koyu duruyor. Vetmanın gözleri de siyaha yakın neredeyse canım. Cor bence de düşünebilirsin..

Çok teşekkürler tatlım eminim sendede çok hoş duracak, resimler çok yakından oldugu için kahve göz alttan azda olsa belli oluyor normalde öyle değil daha doğal duruyor bende bu kadar doğal duracağını tahmin etmemiştim aslında kızlarda görüp alı almama arasında aylarca git gel yaşadım sonunda aldım ama beklediğimden güzel durdu keşke daha önce alsaymışım çok güzel bir renk mel çokda doğal aradığım tüm özellikler var sırnaşık şey

CEYDA Topaziolardan nasıl tepki aldın.Memnunmusun??

Hep olumlu tepkiler aldım canım.
Kimse lens mi diye sormuyor. Zaten yıllardır renkli lens kullanıyorum ama son kullandığım renk yeşildi ve kesinlikle bu kadar canlı, belirgin bir yeşil değildi. Yani hem maviye hem de baya açık bir maviye geçtiğim için baya fark etti. Ailem zaten çok beğendi. Nişanlım da bayıldı. Dışarıdaki insanların da hiçbiri gözünün rengi değişmiş, lens mi kullanıyorsun vs. demedi.
Ailem doğal durduğunu söylüyor...Ama objektif olmak gerekirse, soloticanın tüm renkleri içinde en az doğal olanlar topazio, quartzo ve esmeralda.. Hatta en yapayı topazio. Çünkü quartzo doğada daha çok bulunan ve topazio kadar parlamayan bir renk. Esmeralda ise zaten yeşil, yani kahve gözle çok iyi kaynaşan bir renk.. Ama topazio en az bulunan renk ve çok canlı olduğu için dikkat çekiyor, opak olduğu için de yakından bakılırsa lens olduğu elbette belli oluyor.
Ama çok çok yakın mesafeye ailem ve nişanlım dışında kimse girmediği için anlamıyorlar, yoksa çok yakından belli oluyor bence... Uzaktansa gayet doğal..

yakamoz cok guzel olmus canım...ben cor sevmıyorum nc mel dahamı ıyı sızce ben charmda cok sevıyorum ama nc lerde hare dahamı farklı? sıyah gozlerım

Sağol canım sanada topaziolar çok yakışmıştı ama sattın sanırım makyajsız kullanmana rağmen çok hoş duruyodu makyaj topiğinde görmüştüm ...

Evet canımcım, ben de coru çok beğendim. Sanırım onu düşüneceğim. Biraz daha açık duruyor, koyu gözler için ideal...Teşekkürler yardımın için :1hug:

yakamoz harika olmuş bende mel de nc ye karar vermiştim ki doğru bir kararmış.güle güle kullan mutlulukla

Teşekkürler Berry nc mel çok iyi bir seçim kesinlikle ama charm kullanmadıgım için hangisi daha güzel bilmiyorum eminim ikiside çok hoş olur sana gözlerin çok güzel zaten ...

Miriana sen kalın hare seviyorsun kesinlikle charme al.. çünkü sana topazionun haresi bile yeterli gelmedi cnm..
canım yeterlı gelmemesı bı yana bılıyorsun solotıca bıraz şans işi aynı lens farklı boyamalarla olabılıyor benım sattgım kızda sattı cunku bı acayıptı oturmadı gozume..haresınden cok bombelı duruşu ve boyamasını sevmedım..belkı gözum kahve olsa butunleşebılırdı bılmıyorum..ben gecen gun raınbow haresız denedım..hoştu hanı bole gozle butunleşmiştı nc yıde ondan sordum benım gozbebeklerım ırı zaten taşma falan yapmaz dımı..

Sağol canım sanada topaziolar çok yakışmıştı ama sattın sanırım makyajsız kullanmana rağmen çok hoş duruyodu makyaj topiğinde görmüştüm ...
sagol canım ama neyazıkkı resımdekı kadar dogal deıldı..olmamıştı bana cokyakışmış ya charm sevıyorum evet ama gozum sıyah ya bellı olmayabılır rengı nc ıyı fıkır
]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…