- Konu Sahibi White Mocha
-
- #8.601
İLK ALDIĞIM LENS NC MeLDİ AMA SenDeKİ GiBİ DURMADI.(
Evet çok soğal canım teşekkür ederim güzel sözlerin için koyu kahve gözde kahve durmaz canım en kötü ihtimal yeşilinin rengi koyu durur açık bir yeşil olmayabilir ama vetmanın da gözleri koyu ondada güzel durmuştu onun resimlerinden fikir edinebilirsin Şeniz
Sedefcim senin kendi göz rengin neydi ? Koyu sanırım? Neden yakamozdaki gibi durmadı ? Daha doğrusu nasıl durdu canım? Çok soru sordum sanırım :sinifsinif:
Teşekkürler tatlım, evet vetmanınkileri bir daha inceleyeyim ben zemuszemus
ama sende gerçekten şahane durmuş, bence n.c. mellerin bu kadar yeşil ve doğal durduğu insanlar esmeralda gibi opak renkler almamalı. Sizinki de gerçekten yeşil duruyor ve çok doğal. En güzeli bu bence ..
Hani deriz ya, en güzel makyaj, belirli olmayandır. Yapılmamış gibi duruyorsa başarıdır diye.
Bence de en güzel lens, lens yokmuş gibi durandır. Kendi gözün gibi duruyorsa başarıdır...
Veeee yakamozcum seninki tam olarak böyle. Tekrar söylüyorum, süper !
CEYDA Topaziolardan nasıl tepki aldın.Memnunmusun??
İLK ALDIĞIM LENS NC MeLDİ AMA SenDeKİ GiBİ DURMADI.(
yakamoz cok guzel olmus canım...ben cor sevmıyorum nc mel dahamı ıyı sızce ben charmda cok sevıyorum ama nc lerde hare dahamı farklı? sıyah gozlerım
Ceyda ben de onu diyecektim. Çok koyu gözlerde cor meller çok güzel duruyor. açık gözlerde soluk dururken koyu gözlerde çok hoş bence.. N.c serisi zaten diğer serilere göre pupilleri geniştir. (esmeralda quartz topaz icemint hariç) Charme da etrafındaki hareden koyu duruyor. Vetmanın gözleri de siyaha yakın neredeyse canım. Cor bence de düşünebilirsin..
yakamoz harika olmuş bende mel de nc ye karar vermiştim ki doğru bir kararmış.güle güle kullan mutlulukla
canım yeterlı gelmemesı bı yana bılıyorsun solotıca bıraz şans işi aynı lens farklı boyamalarla olabılıyor benım sattgım kızda sattı cunku bı acayıptı oturmadı gozume..haresınden cok bombelı duruşu ve boyamasını sevmedım..belkı gözum kahve olsa butunleşebılırdı bılmıyorum..ben gecen gun raınbow haresız denedım..hoştu hanı bole gozle butunleşmiştı nc yıde ondan sordum benım gozbebeklerım ırı zaten taşma falan yapmaz dımı..Miriana sen kalın hare seviyorsun kesinlikle charme al.. çünkü sana topazionun haresi bile yeterli gelmedi cnm..
sagol canım ama neyazıkkı resımdekı kadar dogal deıldı..olmamıştı bana cokyakışmış ya charm sevıyorum evet ama gozum sıyah ya bellı olmayabılır rengı nc ıyı fıkırSağol canım sanada topaziolar çok yakışmıştı ama sattın sanırım makyajsız kullanmana rağmen çok hoş duruyodu makyaj topiğinde görmüştüm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?