- Konu Sahibi White Mocha
-
- #8.621
eklerim tabi canım ama çok fazla far kullanan birisi değilim kalem eyeliner rimel üçlüsünü kullanıyorum en çok, haftaya evlilik yıldönümümüz özene bözene makyaj yapacağım kesin :)) mellerle çekip eklerim o zaman ...
yakamoz bayıldım bayıldım bayıldım kaşlarına da bayıldım ayrıca.. çooook yakışmış çok güzel olmuş güle güle kullan lenslerini inşallah güzel günlerde.. harika olmuş yahu tam istediğim sonuç olmuş ama charm mı nc mi bilemiyorum sadece dış çerçevesi daha kalın durabilir bnmkinde herald diye düşündm bunlara bakınca ama charm da koyu diyorlar benim gözlerde koyu kahve nasıl olcek bu iş koyu kahve gözde charm mel kullanan yok mu hiç arkadaşlar
kizlar birkac yeni resim ekledim albumume ama suan pek cor ice ile ilgilenen yok sempatiksalakcinni icemint dururken ehuheue :hulya: gene de soliyim dedim gunisigini yakaladim bugun bikac tane cektim. fikir olur merak edenler olursa. kaydirigubbakcemile5
Baktım canım resimlerine çok hoş çıkmış hepsi bu arada söylemeden geçemiycem burnun çok güzel görünüyo yandan özellikle :) operasyondan tırsmasam yaptırırdım bende opuyorumnanaktan
Bambam canım ben de merak ediyorum cor ice'larını ama göremiyorum. Talep gönderiyim sana kabul eder misin bakabileyim resimlere.
ay tatlim cok tesekkur ederim. olumunekankayizsmile burun saolsun doktorumun marifeti sempatiksalakcinni minicik deil ama seviorm seklini aklinialirimsmile
ay yakamozcum senin meller benm gene fikrimi deistir biliomusun kaydirigubbakcemile2 sanirim charm dan vazgecip gene nc mele dondum ay allahtan yakin zmnda siparis vermiorm kafayi yerdim 10 kere fikir deistirdim. simdi yeni charm alan arkadaslar da onnarin resimlere bakicam. iisalla gene fikir deistirmem. ama insan boole guzel doal fotoalr gorunce deistirio fikrinji iste sempatiksalakcinni
Bende öyleydim canım her yeni resme baktıgımda ona kayıyodu aklım en son charm a karar vermişken sonra en iyisi risksiz seçim yapmak dedim nc aldım sempatiksalakcinni birinden birini seçmek gerekiyo yoksa dediğin gibi fikirler sürekli değişiyo naniknanik
Bambam ne kadar güzelmişsin sen öyle Allah nazarlardan saklasın dilimi ısıriyim zemuszemus İce'lar da çok yakışmış valla harika olmuş hiç anlaşılmıyor lens olduğu canım güle güle kullan.
Aaaa sendemi cor grafite sipariş ettin hayırlı olsunalkisalkisalkisBende yarın sipariş verecem.Hemde seninle gözlerimiz çok yakınvereliniortak ben sende quartzolarıda çok beğendim.Sen neden beğenmemiştin:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?