Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

makyajımı beğenenlere binlerce öpücük lensim kardeşimde lenslerim gelince bir sürü makyaj deniem.akşam yemektedik makyajımı albüme ekledim kızlar bakabilirsinizopuyorumnanaktana.s.

bu arada benim gg den aldığım mac studio fix pudra da bugün geldi kızlar ben beğendim ama orjinalmi değilmi bilmiyorum çünkü mac pudra daha önce kullanmadım ama kapatıcığı iyi geldi bana ...

eklerim tabi canım ama çok fazla far kullanan birisi değilim kalem eyeliner rimel üçlüsünü kullanıyorum en çok, haftaya evlilik yıldönümümüz özene bözene makyaj yapacağım kesin :)) mellerle çekip eklerim o zaman ...

yakamoz bayıldım bayıldım bayıldım kaşlarına da bayıldım ayrıca.. çooook yakışmış çok güzel olmuş güle güle kullan lenslerini inşallah güzel günlerde.. harika olmuş yahu tam istediğim sonuç olmuş ama charm mı nc mi bilemiyorum sadece dış çerçevesi daha kalın durabilir bnmkinde herald diye düşündm bunlara bakınca ama charm da koyu diyorlar benim gözlerde koyu kahve nasıl olcek bu iş koyu kahve gözde charm mel kullanan yok mu hiç arkadaşlar

kizlar birkac yeni resim ekledim albumume ama suan pek cor ice ile ilgilenen yok sempatiksalakcinni icemint dururken ehuheue :hulya: gene de soliyim dedim gunisigini yakaladim bugun bikac tane cektim. fikir olur merak edenler olursa. kaydirigubbakcemile5

Teşekkür ederim canımmm Şeniz kaşlarda kaş kaleminin etkisi var kaydirigubbakcemile3 koyu kahve siyaha yakın bi tek bildiğim vetman var canım, melli resmi olan varsa ekleyecektir kızlar ... opuyorumnanaktan Nc çok doğal bende charmın haresinden çekindim o yüzden nc aldım doğallığı bozabileceğini düşündüm ama koyu göze daha koyu duran lens almaktansa açık duranı almak daha mantıklı sanki sempatiksalakcinni

Son düzenleme:

Baktım canım resimlerine çok hoş çıkmış hepsi bu arada söylemeden geçemiycem burnun çok güzel görünüyo yandan özellikle :) operasyondan tırsmasam yaptırırdım bende opuyorumnanaktan

Baktım canım resimlerine çok hoş çıkmış hepsi bu arada söylemeden geçemiycem burnun çok güzel görünüyo yandan özellikle :) operasyondan tırsmasam yaptırırdım bende opuyorumnanaktan

ay tatlim cok tesekkur ederim. olumunekankayizsmile burun saolsun doktorumun marifeti sempatiksalakcinni minicik deil ama seviorm seklini aklinialirimsmile
ay yakamozcum senin meller benm gene fikrimi deistir biliomusun kaydirigubbakcemile2 sanirim charm dan vazgecip gene nc mele dondum ay allahtan yakin zmnda siparis vermiorm kafayi yerdim 10 kere fikir deistirdim. simdi yeni charm alan arkadaslar da onnarin resimlere bakicam. iisalla gene fikir deistirmem. ama insan boole guzel doal fotoalr gorunce deistirio fikrinji iste sempatiksalakcinni

Bambam canım ben de merak ediyorum cor ice'larını ama göremiyorum. Talep gönderiyim sana kabul eder misin bakabileyim resimlere.

Bambam canım ben de merak ediyorum cor ice'larını ama göremiyorum. Talep gönderiyim sana kabul eder misin bakabileyim resimlere.

cnm tabiki ben sana talep gonderdim kabul et beni :) kaydirigubbakcemile5 bu arada daha resim var eklicem ama bu kdr ekleyebildim simdi sonrasi gelicek zamanim olunca hihi

Bende öyleydim canım her yeni resme baktıgımda ona kayıyodu aklım en son charm a karar vermişken sonra en iyisi risksiz seçim yapmak dedim nc aldım sempatiksalakcinni birinden birini seçmek gerekiyo yoksa dediğin gibi fikirler sürekli değişiyo naniknanik

ay evt cnm ya zaten icelari almadan oncede gene zor karar vermistim. mel, quartzo ve ice mi die. ilk ice aldim dierleri sirayla artik hihih zemuszemus simdi bi de icemint var sempatiksalakcinni

Bambam ne kadar güzelmişsin sen öyle Allah nazarlardan saklasın dilimi ısıriyim zemuszemus ıce'lar da çok yakışmış valla harika olmuş hiç anlaşılmıyor lens olduğu canım güle güle kullan.

olumunekankayizsmile cnm benm tesekkur ederim guzel yorumun icin senin kendi icinin guzelligi o lensleri begenmene sevndm cnm benm gercekten doallar kullandigim en doal lens gamyoncuiremsu

Sevgili Arkadaşlar hepinizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutlarım.
Yine benim için yeni bir Solotica hayal kırıklığı. Çok istememe rağmen bir türlü Solotica lens kullanamıyorum. Yaklaşık bir ay önce aldığım SOLOTıCA QUARTZO lenslerimi satıyorum. ısteyen arkadaşlar Vetmandan güvenliği konusunda yardım alabilirler. Kendisi lensler konusunda referans olabilir.(alındığı tarih ve ürün bilgisi vb.) Neden satmak istediğimi merak edecek arkadaşlar için yazmak isterim, Platin renk saçlarım ve açık renk ten rengimle gerçekten çok soğuk bir ifade verdi bana çevremdeki herkes bana yakışmadığını çok soğuk göründüğümü söyledi. Bu arada yeni bir topik açmadan önce bizim meşhur kız grubumuza duyurmak istediğim için buradan yazmak istedim. Hepinize sevgiler BUKET

Aaaa sendemi cor grafite sipariş ettin hayırlı olsunalkisalkisalkisBende yarın sipariş verecem.Hemde seninle gözlerimiz çok yakınvereliniortak ben sende quartzolarıda çok beğendim.Sen neden beğenmemiştin:uhm:

maviş maviş bakıcaz desenesengözlerimebaksanabenim quartzonun rengi çok güzel ama ben istediğim doğallığı bulamadım oyüzden umarım graphitteler doğaldırlar

Bambamcım ne güzelsin sen yaaa !! sana bakmaktan lenslere bakamadım :) çok yakışmılar canım ice lar muhteşem görünüyorsun..

Buket çok üzüldüm quartzoyu beğenmemene benim en sevdiğim renk kendileri.. Hatta 1 tane edinmeyi düşünüyorum. Ama numaralı kullandığım için ne 2. el alabilirim ne de beğenmezsem satma gibi bir şansım var..

betty beklediğinden daha doğal bulacaksın cor grafiteleri :) ama değişim asla bir quartzo kadar olmaz canım.. Buna hazırlıklı ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…