- Konu Sahibi White Mocha
-
- #8.641
Bambamcım ne güzelsin sen yaaa !!sana bakmaktan lenslere bakamadım :) çok yakışmılar canım ice lar muhteşem görünüyorsun..
Buket çok üzüldüm quartzoyu beğenmemenebenim en sevdiğim renk kendileri.. Hatta 1 tane edinmeyi düşünüyorum. Ama numaralı kullandığım için ne 2. el alabilirim ne de beğenmezsem satma gibi bir şansım var..
betty beklediğinden daha doğal bulacaksın cor grafiteleri :) ama değişim asla bir quartzo kadar olmaz canım.. Buna hazırlıklı ol.
merhaba siz daha önce cor grafite kullanmışsınız sanırım resimlerinizi görebilirmiyim ocre ile grafite arasında kaldım ve bugün sipariş vermek istiyorum :)
sevgili arkadaşlar hepinizin 19 mayıs gençlik ve spor bayramını kutlarım.
Yine benim için yeni bir solotica hayal kırıklığı. çok istememe rağmen bir türlü solotica lens kullanamıyorum. Yaklaşık bir ay önce aldığım solotica quartzo lenslerimi satıyorum. Isteyen arkadaşlar vetmandan güvenliği konusunda yardım alabilirler. Kendisi lensler konusunda referans olabilir.(alındığı tarih ve ürün bilgisi vb.) neden satmak istediğimi merak edecek arkadaşlar için yazmak isterim, platin renk saçlarım ve açık renk ten rengimle gerçekten çok soğuk bir ifade verdi bana çevremdeki herkes bana yakışmadığını çok soğuk göründüğümü söyledi. Bu arada yeni bir topik açmadan önce bizim meşhur kız grubumuza duyurmak istediğim için buradan yazmak istedim. Hepinize sevgiler buket
Rotincim cor grafite sipariş ettin dimii? Güle güle kullan canımmm harika bir seçim bence.. ah ahh ben az mı beklemiştim cor grafite içinn mafoldumben
ozaman topicde betty ve senin cor grafitelerini görürüz gelince canımm hihoyyyt
zemuszemus ayy süperr yaa !! topazio da görücez yanii bayanssulusmile
numaralı değil dimi canım hemen alabiliceksin lenslerini. Maviş maviş olacaksın desene :)
Gündüz grafite akşam topazio takarsın artık süperr zemuszemus
Rotin melden vaz mı geçtin ?
Cor graphiteyi çok merak ediyorum hadi hayırlı olsun şimdiden...
Bu arada Livess 2 defa rica etmeme rağmen bir nc garphite fotosu koymadı yaaa
bambamcım ice lar tek kelımeyle süperçok doğal duruyorlar saçınladahihoyyyt bence sen lensini buldun:hulya:
Rotincim baktım tabiki ama okypetenin gözleri çok açık renk vetmenınki de çok koyu başka graphiteler de görmek istiyorum pek kimsede yok ama...Aslında graphiteye karar verdim ama serisini bilmiyorum benim charm mellerin haresi çok belli oldu bunu daha doğal istiyorum...
Bambaaaam yine baktım resimlerine ! İce senin rengin bebeğim ya, çok doğal, çok tatlı, çok uyumlu saçınla ve teninle.. Çok çok yakından bile belli değil lens olduğu. Senin göz tabanın açık olduğu için ice muhteşem bütünleşmiş gözünle. Benim de gözüm seninle aynı renk olsa, hiç düşünmez ice alırdım baby...
Çok öpücükler resimlerin için teşekkürler opuyorumnanaktan
cnm ay hayirli olsun Mavis Mavis fotolarini bekliorz hihikaydirigubbakcemile2hihoyyytBende siparişimi verdiiiiim:lepi:
Bambamcım ne güzelsin sen yaaa !!sana bakmaktan lenslere bakamadım :) çok yakışmılar canım ice lar muhteşem görünüyorsun..
Buket çok üzüldüm quartzoyu beğenmemenebenim en sevdiğim renk kendileri.. Hatta 1 tane edinmeyi düşünüyorum. Ama numaralı kullandığım için ne 2. el alabilirim ne de beğenmezsem satma gibi bir şansım var..
betty beklediğinden daha doğal bulacaksın cor grafiteleri :) ama değişim asla bir quartzo kadar olmaz canım.. Buna hazırlıklı ol.
bukadar doğal olabilir,çok yakışmış gerçekten güle güle kullan bambam... lenslerin rahatlığı nasıl ..gerçi forumu baştan beri okudum herkez çok memnun sanırım :) ama işte bir daha duymak istedim sanırım :) bide netten mi aldın yurtiçi yurtdışı ?
Evet canım vazgeçtim üçü biraz pahalı geldi ama ilerde onuda alacam.Aslında topazio yu sonra alacaktım ama onu çok merak ettiğim için meli daha sonraya bıraktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?