Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Bambaaaam yine baktım resimlerine ! İce senin rengin bebeğim ya, çok doğal, çok tatlı, çok uyumlu saçınla ve teninle.. Çok çok yakından bile belli değil lens olduğu. Senin göz tabanın açık olduğu için ice muhteşem bütünleşmiş gözünle. Benim de gözüm seninle aynı renk olsa, hiç düşünmez ice alırdım baby...
Çok öpücükler resimlerin için teşekkürler opuyorumnanaktan

merhaba siz daha önce cor grafite kullanmışsınız sanırım resimlerinizi görebilirmiyim ocre ile grafite arasında kaldım ve bugün sipariş vermek istiyorum :)

merhaba siz daha önce cor grafite kullanmışsınız sanırım resimlerinizi görebilirmiyim ocre ile grafite arasında kaldım ve bugün sipariş vermek istiyorum :)

Merhaba, ben cor graifite siparişinde bulunmuştum ama malesef iptal etmek zorunda kaldım. Kullanmasamda bu lensi çok araştırdım. Ocre ve grafite doğallık olarak aynı bence. ikisi de çok doğal. Grafite koyu mavi-gri duruyor. Ocre ise gri-ela duruyor. :1hug:

üzüldüm canım ya bende 5 çeşit denedim 3 tane satın aldım ama hala arayış içindeyim elimdekileri hep sattım şimdi verde marin var çok doğall nefisler ama saçım la olmadı.sacımıda bir 4-4 ay değiştirmem lazım.eşimde lens istemiyor artık

Rotincim cor grafite sipariş ettin dimii? Güle güle kullan canımmm harika bir seçim bence.. ah ahh ben az mı beklemiştim cor grafite içinn mafoldumben
ozaman topicde betty ve senin cor grafitelerini görürüz gelince canımm hihoyyyt

Evet canım cor grafite yanınada topazio bakalım nasıl olacak bende merakla bekliyecem.

zemuszemus ayy süperr yaa !! topazio da görücez yanii bayanssulusmile
numaralı değil dimi canım hemen alabiliceksin lenslerini. Maviş maviş olacaksın desene :)
Gündüz grafite akşam topazio takarsın artık süperr zemuszemus

Rotin melden vaz mı geçtin ?
Cor graphiteyi çok merak ediyorum hadi hayırlı olsun şimdiden...
Bu arada Livess 2 defa rica etmeme rağmen bir nc garphite fotosu koymadı yaaa

Malesef didemcim numaralı bekliyeceğizboshayallersmile

Rotin melden vaz mı geçtin ?
Cor graphiteyi çok merak ediyorum hadi hayırlı olsun şimdiden...
Bu arada Livess 2 defa rica etmeme rağmen bir nc garphite fotosu koymadı yaaa

Evet canım vazgeçtim üçü biraz pahalı geldi ama ilerde onuda alacam.Aslında topazio yu sonra alacaktım ama onu çok merak ettiğim için meli daha sonraya bıraktım.

Rotincim baktım tabiki ama okypetenin gözleri çok açık renk vetmenınki de çok koyu başka graphiteler de görmek istiyorum pek kimsede yok ama...Aslında graphiteye karar verdim ama serisini bilmiyorum benim charm mellerin haresi çok belli oldu bunu daha doğal istiyorum...

Canım ben grafite de en çok coru beğeniyorum, istersen bir ara görsellerden falan resimler çıkıyor..

ceydacim cnm ya cok tesekkur ederim guzel yorumlarin icin! :kedi cnm benm .
Ya icelari doal bulmana cook sevndm kocaman opucukler guzel yurekli arkdasimbayanssulusmileboshayallersmileopuyorumnanaktan

hihoyyytBende siparişimi verdiiiiim:lepi:
cnm ay hayirli olsun Mavis Mavis fotolarini bekliorz hihikaydirigubbakcemile2

dideemim cok tessekur ederim senin guzel gorusunden cnm benm :kedi::kedipuyorumnanaktan begenmene icelari cok sevndm hihi senin mintler aklimi aldi benm ya alicam mint hihiigi cok sahane oldu sende!!!kaydirigubbakcemile2olumunekankayizsmile

bukadar doğal olabilir,çok yakışmış gerçekten güle güle kullan bambam... lenslerin rahatlığı nasıl ..gerçi forumu baştan beri okudum herkez çok memnun sanırım :) ama işte bir daha duymak istedim sanırım :) bide netten mi aldın yurtiçi yurtdışı ?

cnm cok cok tesekurler hihi:) opuyorumnanaktancok rahat lensler unutuorm lens oldugunu kullandifim en rahat lens ve kaymiorda baska lensler de kullandim illa ki kayiyordu solotica tam oturuo goze sahane o acidan ben rahatlik acisindan cook memnunum. ama bazi arklarda kayma yapan olmustu sanirim ama ilk zmnlarda olabilior taktikca alisior goze. benm 2. gunden beri hic sorun yok valla cnm. ama tabi kisiye gore deisebilio bu isler biliosub daha hassas gozler olabilio. ben netten wrlens sitesinden siparis vermistm.

Evet canım vazgeçtim üçü biraz pahalı geldi ama ilerde onuda alacam.Aslında topazio yu sonra alacaktım ama onu çok merak ettiğim için meli daha sonraya bıraktım.

Hayırlı olsun canım yeni lenslerin, ikisinde de çoook memnun kalırsın inş. Biz de senin fotolarına bakar seviniriz boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…