Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Evet ya Bambamcıma müthiş güzel yakışmış ice lar.

Tatlım icemint düşünüyorsan, hiç tereddüt etme al derim ben. Göz tabanın açık olduğu için sende de harika duracaktır. Kaynaşması filan çok başarılı. Ben de bundan sonra ilk olarak cor deneyeceğim sanırım. Cor mel. N.c. almış oldum bir tane gerçi opak olanlardan aldım ama denemek istediğim diğer renklerde esmeralda yine opak.. Diğerleri farklı grup. Cor un daha açıcı olduğunu düşündüğüm için hidrocor melde karar kıldım zemuszemus Tabi sizin yardımlarınızla. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim bambam bende o siteyi bulmuşum :) bu arada hidrocor mel koyu kahve gözde ve koyukestane saçta sence dahamı iyi yoksa nc mel mi :?

Hayırlı olsun canım yeni lenslerin, ikisinde de çoook memnun kalırsın inş. Biz de senin fotolarına bakar seviniriz boshayallersmile

Sağol Bambamcım ve ceydacım.İnşallah memnun kalırım grafitelerden korkmuyorumda topaziolar biraz beni korkutuyor,hani hiç takamazsam yazık olur,ama ne yapıyım merak işte,en son sendede görünce kararımı verdim.Bakalım nasıl olacak.Tabii gelincede fotoğraf eklerim.

Livess canım çok yakışmış sana bu renk saçların da açık çok hoş durmuş. Gözlerin de çok koyu değil gibi görünüyor,gri ağırlıklı mı duruyor normalde mavi mi?

teşekkürler fikir için verdim bende bugün siparişimi cor grafite seçtim 3 haftaya gelir heralde. inşallah beğenirim photoshopda kendi gözlerimde deneyerek grafite kararını aldım birazda ela tarzı istemediğime öyle karar verdim. yinede lensler gelene kadar cor grafite resimleri görebilirsem biraz daha rahatlarım gibi geliyor :)

Kızlaaaaar hepinize soruyorum ve cevap bekliyorum, yardımız gerekiyor :Saruboceq:

Şimdii, şöyle ki ben size bahsetmiştim yıllardır renkli lens kullanıyorum diye.. Size birkaç resim yolluyorum benle özdeşleşen ve çok sevdiğim lensimin bendeki duruşunu görebileceğiniz.. Bu renk öyle bir renk ki bazen gri, ıışığa göre yeşil ve yine ışığa göre mavi oluyor. Çooook seviyordum kendilerini. Ama malesef resimlerdeki gibi değil dokusu. Oldukça damarlı. Onun rengi güzel ama damarlı yapısıyla kaybediyor. Şimdi soloticada aynı rengi yakalamk istiyorum. Ama artık n.c. en opak 3 renk dışında bir renk istiyorum çünkü onların lens olduğu çok belli oluyor. Benim amacım hem doğal durması hem de açık bir renk elde etmek..
İstediğim rengi ekliyorum size farklı ışıklarda 3 foto halinde;

Sizce soloticada hangi renkle bu eski rengimi elde ederim?

Son düzenleme:
t ceyda canm sen mavimi dursun yoksa yeşilmi dursun istiosun?quartzo var gri , açk yeşil gibi duruo.topaz var maçık mavi yeşil duruo.benim albümümde topaz rengi var ona bi bak .

t ceyda canm sen mavimi dursun yoksa yeşilmi dursun istiosun?quartzo var gri , açk yeşil gibi duruo.topaz var maçık mavi yeşil duruo.benim albümümde topaz rengi var ona bi bak .

Çok teşekkürler lildenizcim, baktım bu arada resimlerin çok hoş aklinialirimsmile Ben de topazio kullanıyorum ve rengi gerçekten güzel. Ama ben daha az opak bir renk istiyorum. Yani pupil boşluğu çok keskin bir biçimde başlıyor topaziolarda, diğer serilerde renk kaynaşarak değişiyor ya, onlardan biri olsun istiyorum, doğal olması açısından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…