Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Ne güzel herkesler cor graphite alıyor merakımı gidereceksiniz sağolun :sm_cool:

Didemcim resimleri araştırıyorum sürekli ama ah bir ne istediğimi bilsem bir ice a kayıyor aklım bir graphiteye bir de seriye karar veremiyorum cor ların çok soluk ve büyük durmasından korkuyorum charm larında haresi evet güzel bakışlar sağlıyor ama yakından çok belli ediyor kendini :uhm:

Ceydacım eklediğin resimdeki lensler aynı mı birinde tam mavi birinde tam gri enteresan Sanırım soloticalar 3 nc dışında bu kadar opak olmadığı için böyle durmaz ama bence geçişleri doğallıkları inanılmaz eğer tam mavi istiyorsan azul müthiş bir renk ve bence koyu gözde güzel olabilir...Tabii benim fikrim mavi-gri renkler için ice ve graphite ama işte insan kestiremiyor graphiteler vetmanda mavi okypete de gri-mavi duruyor cor ice lar bambam ve burcu da gri iken nette gördüğüm resimlerde charm ice lar masmavi duruyor ah işte bir deneme şansımız olsa ben de çok kararsızım ...

gözün koyu mu cadifu.
ıltifatına teşekkür ederim o senin güzelliğin.:kedi:
Didem makyajlı mint resmi lüssen.olumunekankayizsmile
Lildeniz benide eklermisin bende topazio alıcam da.a.s.

Evet canım aynı hepsi. Işığa göre değişiyordu. Ama asıl duruşu gri. İşte öyle birşey isityorum yine. Bence de opaklar haricinde zor :1no2: Vetman gelse o daha iyi bilir aslında buna yakın sonuç verecek renkleri.

Aslında maviden çok yeşil-gri bir renk istiyorum ben...

Okypetem çok tatlısın çok teşekkürler. Ayrıca graphitte ler sana çok yakışmış... Mavi durmuş sende.. Ben gri-yeşil bir renk istiyorum tatlım... Aslında quartzo sanırım en yakın lens ama işte opaklardan o Çok üzgünüm çoook

quartzo ve icemint canım. başka aklıma gelmiyor..

gözün koyu mu cadifu.
İltifatına teşekkür ederim o senin güzelliğin.:kedi:
Didem makyajlı mint resmi lüssen.olumunekankayizsmile
Lildeniz benide eklermisin bende topazio alıcam da.a.s.

:))) canım şimdi resim eklesem korkarsın, okadar fenayım yanii :))
Yarın sınavım varrr pek çalışamadım işim şansa kaldı. Artık 1 ay sonra tekrar girerim diyorum..
Haftasonu eklerim canım makyajlı olur mu Şeniz

aaa okypetecim yanılttın beni bunlar flashlı sanırım onda mı acaba mavi durmuş öteki resminde gri-mavi duruyordu :)
Ceydacım gri-yeşil bence icemintle olur...

olur bende kpss çalış klube gir arasındayım.makyaj ve solotica diye yeni bir topik mi açsak belki arkadaşlar forumda fotoların yer kaplamasını belki istemez.ne dersiniz fikir olur hangi lense hangi makyaj gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…