- Konu Sahibi White Mocha
-
- #8.681
makyajlı fotolarım lenssiz canım
Ceydacım eklediğin resimdeki lensler aynı mı birinde tam mavi birinde tam gri enteresanSanırım soloticalar 3 nc dışında bu kadar opak olmadığı için böyle durmaz ama bence geçişleri doğallıkları inanılmaz eğer tam mavi istiyorsan azul müthiş bir renk ve bence koyu gözde güzel olabilir...Tabii benim fikrim mavi-gri renkler için ice ve graphite ama işte insan kestiremiyor graphiteler vetmanda mavi okypete de gri-mavi duruyor cor ice lar bambam ve burcu da gri iken nette gördüğüm resimlerde charm ice lar masmavi duruyor ah işte bir deneme şansımız olsa ben de çok kararsızım ...
Ceydacım eklediğin resimdeki lensler aynı mı birinde tam mavi birinde tam gri enteresanSanırım soloticalar 3 nc dışında bu kadar opak olmadığı için böyle durmaz ama bence geçişleri doğallıkları inanılmaz eğer tam mavi istiyorsan azul müthiş bir renk ve bence koyu gözde güzel olabilir...Tabii benim fikrim mavi-gri renkler için ice ve graphite ama işte insan kestiremiyor graphiteler vetmanda mavi okypete de gri-mavi duruyor cor ice lar bambam ve burcu da gri iken nette gördüğüm resimlerde charm ice lar masmavi duruyor ah işte bir deneme şansımız olsa ben de çok kararsızım ...
Okypetem çok tatlısın çok teşekkürler. Ayrıca graphitte ler sana çok yakışmış... Mavi durmuş sende.. Ben gri-yeşil bir renk istiyorum tatlım... Aslında quartzo sanırım en yakın lens ama işte opaklardan o Çok üzgünüm çoook
gözün koyu mu cadifu.
İltifatına teşekkür ederim o senin güzelliğin.:kedi:
Didem makyajlı mint resmi lüssen.olumunekankayizsmile
Lildeniz benide eklermisin bende topazio alıcam da.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?