Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Lensle ilgilenen sevgili arkadaşlar 150 düşünüyorum.Özelden mesaj atamıyorum yazışmak isterseniz başka bir mail adresi verin lütfen

Ne güzel sizlere baktıkça ben de özenirim belki inanır mısınız daha mellerimle hiç makyaj yapmadım sadece rimel sürüyorum 2 yıldır içim geçmiş benim içim ah ahhhhh mafoldumben Yazık çekmecelere sığdıramadığım makyaj malzemelerim bozulacak

okypete şaka yapıyosun! makyajların her zaman çok güzeldir senin..

yok tatlım. farı bile tek renk sürebiliyorum. şu an aklımda diorshow mavi tam elektrik mavisi rimel var onu alacağım. muhteşem bir şey. azulla ve diğer lenslerlede harikaolacak. onu sürünce fara bile gerek yok.

canımm lütfen paylaş makyajlarını sende. ben de becerikli değilim sizden örenicem hem baka baka hem de yapa yapa zemuszemus

Okypete albümlerinde kendi göz rengin var mı ben mi göremedim koyabilir misin acaba graphitelerle ilgili kıyaslama yapayım...Bir de azulları çok merak ediyorum ne zaman gelirler?

Hımm açıkmış bayaa bence rengi çok güzel benimki mellerle buna yakın oluyor ancak ama sana mavi daha çok yakışıyor opuyorumnanaktan

berrycimm sen ne zaman koyucan makyajlı esmeraldaları yeni topicimizee
Modlar inşallah diğer topiği makyaj bölümüne taşımazlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…