Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kardeş topikimize mutlaka uğrayın soloticalı makyaj fotolarınız lütfen ekleyinizz.
Lens konusunda tercihin hangi tonlar

Dideemcimmm bak aklıma ne geldi

Ankara'daki arkadaşlar birbirlerinin lenslerini deneyip, renkleri kendi gözlerinde gördüklerinde hep özeniyordum. Biz de İstanbul'dakiler olarak toplaşsak da soloticalarımızı getirip denesek ne güzel olur. Ben topazio getirebilirim tabi şimdilik sadece...

okypete resim ekledim albüme canım pek net değil ama fikrin
vetman guartzo ve topazio kabından fotolarını eklermisin esmeralda birde

Bence haresi olmadığı için gözün sınırları belli olmuyor her kullananda değil ama göz yapısına göre bazı kişilerde soluk bir görüntü oluşturuyor.

Herkese merhabalar, aranıza yeni katıldım...
hidrocor serisi gözü büyütmüyor ama küçültmüyorda tabi:))
haresi olmadığı için dışına doğru gözün rengi açılıyor biraz ve bence çok hoş bir görüntü oluşturuyor:) ayrıca makyajsızken bile çok doğal...

kızlar istek üzerine esmeralda topazoio quartzonun şişesinden resimlerini çektim:))
Rengarenk çok tatlı çıkmışlar:)))

Son düzenleme:

hoşgeldin öncelikle=)) sanırım sen cor serisinden bir lens kullanıyosun sakıncası yoksa foto eklemen mumkun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…