- Konu Sahibi White Mocha
-
- #8.741
Pekiiii, kızlar sizce doğallık açısındann n.c. icemint ile hidrocor mel arasında fark var mı? Hangisi daha doğal?
kızlar istek üzerine esmeralda topazoio quartzonun şişesinden resimlerini çektim:))
Rengarenk çok tatlı çıkmışlar:)))
[
arzu hanımcıgım resımler ıcın bende tsk edıyorum. topazıonun yenı serısı daha mavı demıstınız. esmeraldanında gecen sene aldıgım rengınden farklı gorunuyor resımde. acaba onun rengındede degısme falanmı oldu? CADIARZU
yine ben cevap veriyim hihoyyyt
icemint bence o kadar doğal durmuyor arkadaşımda vardı ordan biliyorum ayrıcada pupili çok küçük rahat değil
buradaicemint çok güzel görünüyor.Ben cor ice gibi dursun istemiyorum ama bazı arkadaşlar da cor ice dan çok farklı değil diyorlar.Ne dersiniz?açık yeşil sanki değil mi?rahat olamdığınıda söylüyorlar
valla benim de merak ettiğim renkler bunlar.keşke deneyebilsekteayrıca mint gördüğüm en doğal açık renk lens bence.hem rengi açıyor hemde doğal.
Vetmancım kabında cor mel,cor verde ve mint çekermisin
canım o bir film için koyu lens yakmıştı yani gerçek gözü mavi ilahi ..niye yıkıldın onuda anlamadım:roflol:
canım supersin:)hemen mi gelecekler?canım sedrfcim ben hazirana mint alıyorum denersin tatlım.
Ekimede Nc mel düşünüyorum.....olumunekankayizsmile
valla gözler numarasız türkiyeden alıcam minti.temmuzda topazio...ama topazio konusında endişeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?