Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Sevgili meleuğuzhanın açık kahverengi gözünde quartzo resmi:)
Rica ederim kızlar:))
Evt melekcim normalde esmralda falan kesinlikle daha canlı ama fotoğraflarda 2 ton renksiz çıkmışlar aslında gerçekte esmeralda,topazio,quartzo çok daha canlı görünüyor o yüzden rengarenk dedim renkler fotoğraflardan daha yoğun yani:))
Livescim sana üçüde yakışır ama esmeralda ve topazio daha hoş olur gibi düşünüyorum senin göznlün daha çok hangisinde:)??

yine ben cevap veriyim hihoyyyt
icemint bence o kadar doğal durmuyor arkadaşımda vardı ordan biliyorum ayrıcada pupili çok küçük rahat değil

Teşekkür ederim canım yerimseniben
İcemint aslında n.c. yani adına bakılacak olursa "natural" color serisinin daha doğal durmasını bekliyor insan. Nitekim bazı renklerde ve bazı gözlerde böyle. Ama özellikle "mel" için konuşuyorum, hidrocor mel diğer mellerden çok daha doğal çok daha tatlı durmuş olumunekankayizsmile naçizane görüşüm :1rolleyes:

ben wrlensin blog sayfasnda karşılaştırmalarını gördüm birde bir bayanın bloğunda va cor mel ve mint çok benziyo.bende bugün cepa alışveriş mrkzide danışmadaki kızın gözlerinin lens oldığunu farkettim aynı cor verde.sordum yurtdışından dedi soloticamı dedim yok almanyadan teyzesi getiriyormuş kesin verdeydi.

ayrıca mint gördüğüm en doğal açık renk lens bence.hem rengi açıyor hemde doğal.
Vetmancım kabında cor mel,cor verde ve mint çekermisin

Yaaa kızlar, şuan bir foto gördüm ve yıkıldım mafoldumben
Abartıyorum tabi, niye yıkılacak mışım kaydirigubbakcemile3
Neyse, Angeline Jolie nin gözleri mavi değil miydi? Doğal değil miydi?
Ama bu resmi görünce çoook şaşırdım akannehir ve şüphe ettim açıkcası

Makyajsızzzz ve lenssiz..
Yine de gözlerinin renkli olduğunu düşünüyorum ama sanırım hani renkli ve belirgin olmayan yani koyu renkli gözler için kullanılan lensler var ya, renk açan, belirginleştiren, onlardan kullanıyor diye düşündüm...

canım o bir film için koyu lens yakmıştı yani gerçek gözü mavi ilahi ..niye yıkıldın onuda anlamadım:roflol:

Hımmm koyu lens mi kaydirigubbakcemile3 iyiymiş..

O kadar güzel, o kadar doğal lens, solotica bile olamaz, neymiş de bizim niye haberimiz yokmuş diye yıkıldım şeker zemuszemus ama sayende toparladım kaydirigubbakcemile3 E iyi o zaman, en doğalı bizimki, devam aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…