Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Esmeraldalar bende cok canlı yesıl durmamıstı gecen sefer guzeldı ama ıstedıgım tondan bıraz farklıydı. Eger rengınde barız degısme varsa tekrar almayı dusunuyorum.

anladım canm göz tabanın açık kahve yada orta kahveyse harika olur ama koyuysa biraz garip duruogöz tabanıyla bütünleşmesi açısından grafite ,ice,bunun gibi renkler.tabi bu benim fikrim canm .ayrıca teşekkür edrim o senin güzel görüşün

Esmeraldalar bende cok canlı yesıl durmamıstı gecen sefer guzeldı ama ıstedıgım tondan bıraz farklıydı. Eger rengınde barız degısme varsa tekrar almayı dusunuyorum.

MELEKUGUZHAN Sen üç seriyide kullandın mı?? (Esmeralda,quartzo,topazio)Kullandıysan en beğendiğin hangisi oldu.

Canım ben ucunude kullandım evet. Topazıo ve esmeraldayı gecen yıl bu zamanlar almıstım. Quartzoyuda ptesı gunu aldım. Yanı soyle soyleyım benım goz rengım acık kahve elaya yakın oldugu ıcın topazıo bende su yesılı gıbı durdu ama cok memnundum. Esmeralda tam ıstedıgım ve bekledıgım tonda yesıl durmadı ama genede fena degıldı. Su andakı quartzo sanırım en cok begendıgım renk oldu. Hazal kaya nın gozu tonundakı yesıl sankı 876. Sayfada resmı var gozumun bakabılırsın canım. Sevgıler

Sağol canım açıklaman içina.s.quartzoya baktım çok beğendim güle güle kullan

Şimdi baktım canım. Sarı mavi tonlarında yaz makyajı çok yakışmış harika görünüyorlar.. opuyorumnanaktan
ama esmeraldalar niye yokk boshayallersmile esmeraldalarla da isteriz hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…