- Konu Sahibi White Mocha
-
- #8.761
sedef cor ice' ı neden beğenmedin?
Çok teşekkürler lildenizcim, baktım bu arada resimlerin çok hoş aklinialirimsmile Ben de topazio kullanıyorum ve rengi gerçekten güzel. Ama ben daha az opak bir renk istiyorum. Yani pupil boşluğu çok keskin bir biçimde başlıyor topaziolarda, diğer serilerde renk kaynaşarak değişiyor ya, onlardan biri olsun istiyorum, doğal olması açısından...
Pekiiii, kızlar sizce doğallık açısındann n.c. icemint ile hidrocor mel arasında fark var mı? Hangisi daha doğal?
gözün koyu mu cadifu.
İltifatına teşekkür ederim o senin güzelliğin.:kedi:
Didem makyajlı mint resmi lüssen.olumunekankayizsmile
Lildeniz benide eklermisin bende topazio alıcam da.a.s.
Esmeraldalar bende cok canlı yesıl durmamıstı gecen sefer guzeldı ama ıstedıgım tondan bıraz farklıydı. Eger rengınde barız degısme varsa tekrar almayı dusunuyorum.
Canım ben ucunude kullandım evet. Topazıo ve esmeraldayı gecen yıl bu zamanlar almıstım. Quartzoyuda ptesı gunu aldım. Yanı soyle soyleyım benım goz rengım acık kahve elaya yakın oldugu ıcın topazıo bende su yesılı gıbı durdu ama cok memnundum. Esmeralda tam ıstedıgım ve bekledıgım tonda yesıl durmadı ama genede fena degıldı. Su andakı quartzo sanırım en cok begendıgım renk oldu. Hazal kaya nın gozu tonundakı yesıl sankı 876. Sayfada resmı var gozumun bakabılırsın canım. Sevgıler
rotin hayırlı olsun lenslerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?