- Konu Sahibi White Mocha
-
- #8.781
yine ben cevap veriyim hihoyyyt
icemint bence o kadar doğal durmuyor arkadaşımda vardı ordan biliyorum ayrıcada pupili çok küçük rahat değil
çok çok üzgünüm kızlar paranalentesten azullarım geldi.ama biri eski biri yeni seri.ve lenslerin birinde hata var.bulanık görüyorum.gözlerim numaraları -2 şişesinde 0 lens göndermişler.dünden beri 5 mail yazdım hiçbirine cevap vermediler. senağlama
ayyy.
inanmıyorum tatlım.bu onların yaptıkları kaçıncı rezalet.
bu serinin aynı olmaması,renk tonunda farketmiyorsa ,sorun olmazda,sorun göz numaran. rezalet ya..
rengi o kadar güzel ki anlatamam.okypete bayılacaksın.ama sorunlu gelmesi beni mahfetti ya senağlama
hiçbişekilde cevapta vermiyorlar.5 defa yazdım ya ! senağlama
pesya. terbiyesizler. arkadaşlar almayın ya şu rezil yerden.
sen devam et tatlım.. ama bu sefer tehdit et.
pineapples inanmıyorum yaa! rezalet resmen. Gönderdikleri siparişlerin %50 si neredeyse hatalı. çok üzüldüm canım ya ama merak etme telafi ederler. resimlerini çekerek bunu kanıtlayabilirsin. ben sorun çıkaracaklarını düşünmüyorum. ama işte sana sıkıntı olacak tekrar bekleceksin..
Sevgili meleuğuzhanın açık kahverengi gözünde quartzo resmi:)
Rica ederim kızlar:))
Evt melekcim normalde esmralda falan kesinlikle daha canlı ama fotoğraflarda 2 ton renksiz çıkmışlar aslında gerçekte esmeralda,topazio,quartzo çok daha canlı görünüyor o yüzden rengarenk dedim renkler fotoğraflardan daha yoğun yani:))
Livescim sana üçüde yakışır ama esmeralda ve topazio daha hoş olur gibi düşünüyorum senin göznlün daha çok hangisinde:)??
melekuguzhan
çok yakışmış. bayıldım. gülegüle kullan. gerilere şimdi bakıyorumda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?