Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

yine ben cevap veriyim hihoyyyt
icemint bence o kadar doğal durmuyor arkadaşımda vardı ordan biliyorum ayrıcada pupili çok küçük rahat değil

Merhaba mariecim:)))Ice mintleri kullanan birisi olarak söylüyorum çok çok doğal ve bugune kadar kullandığım en rahat konforlu lens diyebilirim çünkü tersini yüzünü kullanabiliyorum aynı anda batma bile yapmadı yani normalde diğer serileri ters takman mümkün değil.
Ama tabiki kişisel tercih:))

Son düzenleme:
çok çok üzgünüm kızlar paranalentesten azullarım geldi.ama biri eski biri yeni seri.ve lenslerin birinde hata var.bulanık görüyorum.gözlerim numaraları -2 şişesinde 0 lens göndermişler.dünden beri 5 mail yazdım hiçbirine cevap vermediler. senağlama

ayyy.
inanmıyorum tatlım.bu onların yaptıkları kaçıncı rezalet.
bu serinin aynı olmaması,renk tonunda farketmiyorsa ,sorun olmazda,sorun göz numaran. rezalet ya..

rengi o kadar güzel ki anlatamam.okypete bayılacaksın.ama sorunlu gelmesi beni mahfetti ya senağlama

canım ya.
off çok üzüldüm gerçekten. sen mail atmaya devam et.pinaxıa nasıl yeni yolladılar sanada yollayacaklar.
charmdı senin değilmi tatlım.
renk güzel demek.

renk harika tam istediğim gibi.lacivert duruyor.koyu mavi.ama çok çok doğal.asla resimlerdeki gibi değil.hatta bende 8 çift solotica var en iyisi diyebilirim.charmdı benimki.

pineapples inanmıyorum yaa! rezalet resmen. Gönderdikleri siparişlerin %50 si neredeyse hatalı. çok üzüldüm canım ya ama merak etme telafi ederler. resimlerini çekerek bunu kanıtlayabilirsin. ben sorun çıkaracaklarını düşünmüyorum. ama işte sana sıkıntı olacak tekrar bekleceksin..

canım resminden anlaşılmaz.numarada problem var. :çok üzgünüm:

vetman ne biliyim guartzo demiştim ama.yani yine senin fikrin önemli doğal olsun doğal dursun yakışsın yüzüme.mavi aşığıyım biliyosun ama topazio gece kullanılır falan diyolar ben devamlı istiyorum.gerçi b&l mavi gibiyse ben gündüzde çok rahat kullanıyordum.sen söyle vetman

melekuguzhan
çok yakışmış. bayıldım. gülegüle kullan. gerilere şimdi bakıyorumda..

OKYPETECIGIM COK TESEKKUR EDERIM. BENDE SENIN LESNLERININ DURUSUNA BAYILDIM. SANIRIM GOZ RENKLERIMIZ BIRBIRINE COK YAKIN TOPAZIONUN SENDEKI DURUSU ILE BENDEKI HEMEN HEMEN AYNI GIBIYDI CUNKU. QUARTZOYU ALIRKEN TERDDUTLUYDUM COK ACIK DURUR DIYE AMA COK HOS BIR ACIK YESIL OLDU. TAVSIYE EDERIM SANADA CANIM..SEVGILER a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…