- Konu Sahibi White Mocha
-
- #8.801
OKYPETECIGIM COK TESEKKUR EDERIM. BENDE SENIN LESNLERININ DURUSUNA BAYILDIM. SANIRIM GOZ RENKLERIMIZ BIRBIRINE COK YAKIN TOPAZIONUN SENDEKI DURUSU ILE BENDEKI HEMEN HEMEN AYNI GIBIYDI CUNKU. QUARTZOYU ALIRKEN TERDDUTLUYDUM COK ACIK DURUR DIYE AMA COK HOS BIR ACIK YESIL OLDU. TAVSIYE EDERIM SANADA CANIM..SEVGILER a.s.a.s.
sende ne vardı ceyda topaziomu unuttum kfam çok dolu makyajlı resimleri bloğumuza bekliyoruz
vetman ne biliyim guartzo demiştim ama.yani yine senin fikrin önemli doğal olsun doğal dursun yakışsın yüzüme.mavi aşığıyım biliyosun ama topazio gece kullanılır falan diyolar ben devamlı istiyorum.gerçi b&l mavi gibiyse ben gündüzde çok rahat kullanıyordum.sen söyle vetman
[
OKYPETE CIGIM SEN ESMERALDALARI YENIMI ALDIN? SENINLE GOZ RENGIMIZ HEMEN HEMEN AYNI OLMASINA RAGMEN BENIM GECEN YIL HAZIRANDA ALDIGIM ESMERALDA BOLE DURMAMISTI. SENDE COK BELIRGIN VE CANLI YESIL DURÖUS. COK BEGENDIM. GULE GULE KULLAN BU ARADA a.s.
şoktayım:1ninca:akannehir
. bu blogda bizler hakkında neler yazılmış öyle. kk üyeleri ve kk hakkında. hakaretin bini bin para. bakın arkadaşlar.hem blog sahibinin yazısına hemde özellikle yorumlara bakın.
http://zewzeq.blogspot.com/2010/05/kadnlar-kulubu.html
herkes kendine yakışanı yaparmış, cahillik cüret dogururmuş tıpkı bu insanların yaptıgı gibi camdan cama dedikodu muhabbeti.....küçük insanlar konuşur büyük insanlarda böle konuşulurmuşş onun için boşver cnm üzerinde durulacak konu bile diil takma bence
ildeniz çok yakışmış topazio güle güle kullan
Aynen katılıyorum pascharcım :)K.K ya kadın ziyanlığı diyen kişi kendisi bilakis k.k dan banlanan yani kısacası atılan bir şahıstır.Pardon :))Birde bu kişi its beautydende atılmıştırkaydirigubbakcemile3herkes kendine yakışanı yaparmış, cahillik cüret dogururmuş tıpkı bu insanların yaptıgı gibi camdan cama dedikodu muhabbeti.....küçük insanlar konuşur büyük insanlarda böle konuşulurmuşş onun için boşver cnm üzerinde durulacak konu bile diil takma bence
Livescim ben okypete ve bir çok arkadaş topazioları günlük kullanıyoruz:)Bence topazio sana daha çok yakışır çünkü senin tenin oldukça beyaz ve mavi aşığıyım diyorsan tabiki topazio:))
Pine apples üzüldüm telafi edilir canım umarım yenisini gönderirler sana..
Aynen katılıyorum pascharcım :)K.K ya kadın ziyanlığı diyen kişi kendisi bilakis k.k dan banlanan yani kısacası atılan bir şahıstır.Pardon :))Birde bu kişi its beautydende atılmıştırkaydirigubbakcemile3
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş hesabı birbirlerinin bloguna bakıp, sadece rujları sürüp, dudaklarını hafiften aralayıp :))333 Pozu vererek ne kadar komik olduklarının farkında değiller sanırırımkaydirigubbakcemile3 birbirlerinin takliti blogspotlar oluşturarak ne kadar kadın ziyanlığı yaptıklarını gözler önüne seriyorlar, sadece gülüyorum :enbuyukkk:
Aynen katılıyorum pascharcım :)K.K ya kadın ziyanlığı diyen kişi kendisi bilakis k.k dan banlanan yani kısacası atılan bir şahıstır.Pardon :))Birde bu kişi its beautydende atılmıştırkaydirigubbakcemile3
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş hesabı birbirlerinin bloguna bakıp, sadece rujları sürüp, dudaklarını hafiften aralayıp :))333 Pozu vererek ne kadar komik olduklarının farkında değiller sanırırımkaydirigubbakcemile3 birbirlerinin takliti blogspotlar oluşturarak ne kadar kadın ziyanlığı yaptıklarını gözler önüne seriyorlar, sadece gülüyorum :enbuyukkk:
çok çok üzgünüm kızlar paranalentesten azullarım geldi.ama biri eski biri yeni seri.ve lenslerin birinde hata var.bulanık görüyorum.gözlerim numaraları -2 şişesinde 0 lens göndermişler.dünden beri 5 mail yazdım hiçbirine cevap vermediler. senağlama
Tüh yaa,ne biçim çalışıyor bunlar,yaptıkları işi ciddiye almıyorlarklava:Canım sen yine mail göndermeye devam et,hatalarını düzeltecekler başka yolu yok lmaz:
Artık olmuş sende canını sıkma,bundada vardır bi hayır.:teselli:
Pinneapples canim benim cok üzüldüm ya, kendini nasil hissetigini tahmin edebiliyorum!!!! Bu site ye söyliycek bi laf bulamiyorum! ÖNÜNE gelen sirket acar, is adamligina soyunursa olacagi bu. Sinirlerim tavan yapti öfff......
Bu arada bana da en gec 10 günde ulasan lensler bu defa baya bi beklettiler kendilerini, hala bisey gelmedi bana.
sildim canim, bos simdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?