Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

quartzo gerçekten çok güzel bir renk canım. harikada durmuş sende...
zaten yakında soloticanın renklerinin hepsini alacağım bu gidişle. evet onuda ilerde düşünüyorum. çünkü gerçekten çok beğeniyorum quartzo yu....
sanada sevgiler tatlım.a.s. .

sende ne vardı ceyda topaziomu unuttum kfam çok dolu makyajlı resimleri bloğumuza bekliyoruz

Benimki topazio tatlım. Elbette eklerim seve seve zemuszemus ama dediğim gibi far filan hiç kullanmıyorum normalde, rimel ve bazen de kalemden ibaret benim göz makyajım, sizinki kadar profesyonel olmasa da farla da dener resim koyarım canım

Livescim ben okypete ve bir çok arkadaş topazioları günlük kullanıyoruz:)Bence topazio sana daha çok yakışır çünkü senin tenin oldukça beyaz ve mavi aşığıyım diyorsan tabiki topazio:))
Pine apples üzüldüm telafi edilir canım umarım yenisini gönderirler sana..

[

OKYPETE CIGIM SEN ESMERALDALARI YENIMI ALDIN? SENINLE GOZ RENGIMIZ HEMEN HEMEN AYNI OLMASINA RAGMEN BENIM GECEN YIL HAZIRANDA ALDIGIM ESMERALDA BOLE DURMAMISTI. SENDE COK BELIRGIN VE CANLI YESIL DURÖUS. COK BEGENDIM. GULE GULE KULLAN BU ARADA a.s.

sağol canım. yeni martta aldım.
evet bende bakıyorum. benimkiler daha belirgin ve canlı. teşekkürler tatlım.

herkes kendine yakışanı yaparmış, cahillik cüret dogururmuş tıpkı bu insanların yaptıgı gibi camdan cama dedikodu muhabbeti.....küçük insanlar konuşur büyük insanlarda böle konuşulurmuşş onun için boşver cnm üzerinde durulacak konu bile diil takma bence

haklısın tatlım. iş bize cahil denmeye gelmiş. o yüzden biraz sinirlendimdi okuyunca
cahil cühela üyeleri yazmışlar.
kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş tatlım,o hesap...

Aynen katılıyorum pascharcım :)K.K ya kadın ziyanlığı diyen kişi kendisi bilakis k.k dan banlanan yani kısacası atılan bir şahıstır.Pardon :))Birde bu kişi its beautydende atılmıştırkaydirigubbakcemile3
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş hesabı birbirlerinin bloguna bakıp, sadece rujları sürüp, dudaklarını hafiften aralayıp :))333 Pozu vererek ne kadar komik olduklarının farkında değiller sanırırımkaydirigubbakcemile3 birbirlerinin takliti blogspotlar oluşturarak ne kadar kadın ziyanlığı yaptıklarını gözler önüne seriyorlar, sadece gülüyorum :enbuyukkk:

Son düzenleme:

inşallah vetmancım.ama hala cevap bile yazmadılar. :çok üzgünüm:

333 hahhahahahahha şahaneymiş lülülülülülü

waoovv demek kovula kovula bi hal olmuş muhtemelen bu onun sarhoşlugu=)))))))kaydirigubbakcemile3

Tüh yaa,ne biçim çalışıyor bunlar,yaptıkları işi ciddiye almıyorlarklava:Canım sen yine mail göndermeye devam et,hatalarını düzeltecekler başka yolu yoklmaz:
Artık olmuş sende canını sıkma,bundada vardır bi hayır.:teselli:

saol canım.şimdi bi daha yazdım mail.bekliyorum bakalım.inşallah gönderirler.

Pinneapples canim benim cok üzüldüm ya, kendini nasil hissetigini tahmin edebiliyorum!!!! Bu site ye söyliycek bi laf bulamiyorum! ÖNÜNE gelen sirket acar, is adamligina soyunursa olacagi bu. Sinirlerim tavan yapti öfff......

Bu arada bana da en gec 10 günde ulasan lensler bu defa baya bi beklettiler kendilerini, hala bisey gelmedi bana.

akli basinda kadinlar kk ya girmezmis...peh lafa bak!!!

Insanlarin baska problemleri olmamasi ne güzel, isi gücü birakmis forumlara gönderme yapiolar :)

OKYPETECIGIM GECMIS SAYFALARDA TOPAZIONUN RENGININ DAHA MAVI OLDUGUNU SOYLEMISSIN. YA GERCEKTENDE OYLEYSE SENIN VE BENIM GIBI TABAN RENGI ACIK OLANLARDA DAHA MAVI DURACAKTIR DEGILMI? BEN GECEN SENE TEMMUZ AYINDA ALMISTIM TOPAZIO SU YESILI GIBI DURMUSTU BEN DAHA MAVI ISTIYORDUM ASLINDA. BU DEFA SENCE DAHA MAVI DURURMU BIZDE?? FIKRINI ALMAK ISTEDIM. SEVGILI WATMAN'ADA SORDUM ODA BOYAMALARINDA DEGISIKLIK VAR DEDI GERCI. DAHA YOGUN MAVI İMİŞ. TESEKKURLER opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

mesaj kutun dolu pinax

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…