- Konu Sahibi White Mocha
-
- #8.821
OKYPETECIGIM GECMIS SAYFALARDA TOPAZIONUN RENGININ DAHA MAVI OLDUGUNU SOYLEMISSIN. YA GERCEKTENDE OYLEYSE SENIN VE BENIM GIBI TABAN RENGI ACIK OLANLARDA DAHA MAVI DURACAKTIR DEGILMI? BEN GECEN SENE TEMMUZ AYINDA ALMISTIM TOPAZIO SU YESILI GIBI DURMUSTU BEN DAHA MAVI ISTIYORDUM ASLINDA. BU DEFA SENCE DAHA MAVI DURURMU BIZDE?? FIKRINI ALMAK ISTEDIM. SEVGILI WATMAN'ADA SORDUM ODA BOYAMALARINDA DEGISIKLIK VAR DEDI GERCI. DAHA YOGUN MAVI İMİŞ. TESEKKURLER opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gönderdim canım sana.pazartesiye kadar bekliyim bakim.gelmezse bi daha yazcam.
Pinneapples gönderdim cnm ama bunun disinda daha cok Mail attim ben onlara, kafalarini yedim resmen:) sabirli ol canim
Büyük geçmiş olsun canım. Üzüldüm :çok üzgünüm:
Ama düzeltirler muhakkak, bu kadar kafana takma. Maillerine cevap gelmemesi saatle ilgili olabilir mi? 24 saat çalışmıyordur belki mesaj merkezi ve bu şirket hakkında hiçbir fikrim yok hangi ülkede vs. ama saat farkından ötürü olabilir belki ?
var canım. bayağı değişiklik var. mavilik artmış. yani daha,mavi herkeste. bence aynı renkler yok. o yüzden bu sefer alınan topaziolar daha mavi duracaktır bizde...
üzüldüm pineapple sana denk geldi canım umarım cevap verip düzeltirler
çok çok üzgünüm kızlar paranalentesten azullarım geldi.ama biri eski biri yeni seri.ve lenslerin birinde hata var.bulanık görüyorum.gözlerim numaraları -2 şişesinde 0 lens göndermişler.dünden beri 5 mail yazdım hiçbirine cevap vermediler. senağlama
renk harika tam istediğim gibi.lacivert duruyor.koyu mavi.ama çok çok doğal.asla resimlerdeki gibi değil.hatta bende 8 çift solotica var en iyisi diyebilirim.charmdı benimki.
OKYPETECIGIM GECMIS SAYFALARDA TOPAZIONUN RENGININ DAHA MAVI OLDUGUNU SOYLEMISSIN. YA GERCEKTENDE OYLEYSE SENIN VE BENIM GIBI TABAN RENGI ACIK OLANLARDA DAHA MAVI DURACAKTIR DEGILMI? BEN GECEN SENE TEMMUZ AYINDA ALMISTIM TOPAZIO SU YESILI GIBI DURMUSTU BEN DAHA MAVI ISTIYORDUM ASLINDA. BU DEFA SENCE DAHA MAVI DURURMU BIZDE?? FIKRINI ALMAK ISTEDIM. SEVGILI WATMAN'ADA SORDUM ODA BOYAMALARINDA DEGISIKLIK VAR DEDI GERCI. DAHA YOGUN MAVI İMİŞ. TESEKKURLER opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cristallerim geldi ama sanırım kullanmayacağım. icemintlerle aynı çünkü. isteyen var mı? 100 liraya bırakıyorum. numarasız.
1 ay bekledim ama değmedi gerçekten...
bende icemint var.
Canım benim gözlerimde açık kahve okypeteye yakın,ben topazio sipariş ettim gelince foto eklerim.Sizlerede fikir olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?