Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

var canım. bayağı değişiklik var. mavilik artmış. yani daha,mavi herkeste. bence aynı renkler yok. o yüzden bu sefer alınan topaziolar daha mavi duracaktır bizde...

gönderdim canım sana.pazartesiye kadar bekliyim bakim.gelmezse bi daha yazcam.

Büyük geçmiş olsun canım. Üzüldüm :çok üzgünüm:
Ama düzeltirler muhakkak, bu kadar kafana takma. Maillerine cevap gelmemesi saatle ilgili olabilir mi? 24 saat çalışmıyordur belki mesaj merkezi ve bu şirket hakkında hiçbir fikrim yok hangi ülkede vs. ama saat farkından ötürü olabilir belki ?

saol ceydacım.brezilyadan geliyo lensler.saat farkı ne bilmiyorum ciddi.ama siparişi alırken hemen cevap yazıyorlar o kesin.

renk harika tam istediğim gibi.lacivert duruyor.koyu mavi.ama çok çok doğal.asla resimlerdeki gibi değil.hatta bende 8 çift solotica var en iyisi diyebilirim.charmdı benimki.

pineapples cnm uzulme kesinlikle duzeltirler bence de ama bu site demek surekli yapio bu tarz hatalar :umursamaz:klava: hic sikma tatli canini ya birazcik daha beklicen sadece. rengini begenmen en onemlisiydi bence icine sinmis gondersinler dooru numara ile mutlu mutlu takicaksin lenslerini cnm zemuszemus

cristallerim geldi ama sanırım kullanmayacağım. icemintlerle aynı çünkü. isteyen var mı? 100 liraya bırakıyorum. numarasız.

1 ay bekledim ama değmedi gerçekten...

bende icemint var.

Son düzenleme:

Canım benim gözlerimde açık kahve okypeteye yakın,ben topazio sipariş ettim gelince foto eklerim.Sizlerede fikir olur.

cristallerim geldi ama sanırım kullanmayacağım. icemintlerle aynı çünkü. isteyen var mı? 100 liraya bırakıyorum. numarasız.

1 ay bekledim ama değmedi gerçekten...

bende icemint var.

resim koyarmısın canım ben icemint düşünüyorum ama aynıysa olabilir

arkadaşlar ben bu lensi kullanmayacağım.

dediğim gibi bende icemint var ve ikisi tamamen aynı cristallerle, tamamen satsın diye piyasaya farklı isimlerle sürmüşler piyasaya hayalkırıklığına uğradım, üstelik yanına küpe hediye edeceklerdi onu da göndermemişler bana çok kızgınım. isteyene aynen yolluyorum 100 liraya. isteyen ciddi arkadaşlar bana mail adreslerini bırakabilirler özelden...

Canım benim gözlerimde açık kahve okypeteye yakın,ben topazio sipariş ettim gelince foto eklerim.Sizlerede fikir olur.

COK TESEKKURLER CANIM YA SUPER OLUR. CUNKU YENI SERININ RENGINI COK MERAK EDIYORUM EGER MAVILIGI ARTTIRILMISSA BENDE ALACAGIM.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım kullanılmış lens satmak yasak o yüzden cristal koyamam.

ama aynı ikisi de.

herkes aynı şeyi söylüyordu zaten herkes karşılaştırma fotosu koymuştu da inanmamıştım, gerçi o zamanlar yoldaydı benim lenslerim 1 ay gelmesini bekledim.

icemint ile aynı...

yanlış anlamayın icemint çok güzel lens ama boşa para verdim cristale :)

neyse işte cristal isteyen olursa 100 liraya veriorum özelden mesja atarsınız, kullanmadım hiç satıorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…