- Konu Sahibi White Mocha
-
- #8.841
canım kullanılmış lens satmak yasak o yüzden cristal koyamam.
ama aynı ikisi de.
herkes aynı şeyi söylüyordu zaten herkes karşılaştırma fotosu koymuştu da inanmamıştım, gerçi o zamanlar yoldaydı benim lenslerim 1 ay gelmesini bekledim.
icemint ile aynı...
yanlış anlamayın icemint çok güzel lens ama boşa para verdim cristale :)
neyse işte cristal isteyen olursa 100 liraya veriorum özelden mesja atarsınız, kullanmadım hiç satıorum.
canım kullanılmış lens satmak yasak o yüzden cristal koyamam.
ama aynı ikisi de.
herkes aynı şeyi söylüyordu zaten herkes karşılaştırma fotosu koymuştu da inanmamıştım, gerçi o zamanlar yoldaydı benim lenslerim 1 ay gelmesini bekledim.
icemint ile aynı...
yanlış anlamayın icemint çok güzel lens ama boşa para verdim cristale :)
neyse işte cristal isteyen olursa 100 liraya veriorum özelden mesja atarsınız, kullanmadım hiç satıorum.
saol canım.şimdi bi daha yazdım mail.bekliyorum bakalım.inşallah gönderirler.
didem güzel mintlerinle fotoğraf koysan mint açık geldiyse nasıl kullanacaksın quartzoyu iyi düşün derim sınavın nasıldı:ecrin_bebek:
canım mint açık gelmiyo artıkçok alıştım çok da memnunum. Bu opak seriyi hep merak edip cesaret edemedim almaya. Eğer gündüz içime sinmezse akşam kullanırım loş ışıkta kullanırım. Çok istiyorum bir n.c yaa, napıyım engel olamıyorum kendime. sizde görüyorum cıvıl cıvıl quartz topaz esmeralda. Bir tane de benim olsun zemuszemus
Sınavım abd de istediğim üniversitelerden kabul almaya yeter sanırım canım. Saol ilgin için :) quantitative den 790 aldım (800 üzerinden )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?