Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

madem yasak konuda açmışsınız bilerek,resimde koyabilirsiniz..
neden koymuyorsunuzki.

foto eklermisin:uhm:

şişeleri açmışsınız peki ,denemediniz mi. denediyseniz resimde koyabilirsiniz,denemediyseniz bakarak aynı ton olabileceğini nasıl anladınız.

şişeler çok dar çünkü açmak zorunda kaldım, çok isterseniz takar koyarım :) aynı tonda olduğu belli gözüm görüyor şükür :) ben zaten başka forumlarda karşılaştırma fotoğraflarını gördüm ama iptal edemedim zira o sıralarda lensim yolda idi.
elime geçeli 3 saat olmadı zaten...

bazen aynı tonda gibi görünen ama göze takıldığında,
fark eden lensler var.:))
berrynin dediği gibi bir gözünüze minti diğerine crystali koyup çekerseniz bizde görürüz aradaki benzerliği yada farkı. hemde crystalin rengini

eğer şişelerin kapağını açmışsanız. yok açmadıysanız elbette çekmeyin. bizim için açmayın yani.

neyse,
bir farkı yok, sadece isim benzerliği hatta bir forumdan bir fotoğraf koyuyorum, sağda icemint solda cristal

ben kimseye bişey kanıtlamak zorunda hissetmiyorum kendimi :) isteyen olursa özel mesaj çakar bana :) kullanmadım lensi dediğim gibi...

Kızlarr topazio ya da quartzo sipariş edeceğimmm. fikirlerinizi yazın lütfen hangisini alıyım. Özellikle bu lensleri kullanmış olanlar hepinizden cevap bekliyorumm :Saruboceq:

Bu arada kk da takılanlara cahil diyen kişinin kendisi ne ki?? Yalancı, iş etiği nedir bilmez, yüzsüz ve demogoji yapan biri. Benim bütün bu sıfatlar için somut nedenlerim var. O neye dayanarak kk da takılanları cahil cühela gibi bir sınıfa koyuyor. Kendisi ne ki Allah aşkına.. sorunlu resmen, buraya gelip özür dilediği mesajlar hala bekliyor topicde ya. Ruh hastası mıdır nedir.

Son düzenleme:
canım merhaba ben ıkısınıde kullandım gecen yıl taban rengım acık kahve elaya donuk oldugu ıcın topazıo bende su yesılı durdu mavı olmadı pek. esmeraldada guzeldı ama ıstedıgım gıbı canlı yesıl degıldı. ama ıkısınıde kullandım severek cunku dokuları cok guzeldı. su anda quartzo kullanıımyrum 876 sayfada resmımde var bu en begendıgım rengı oldu bende acık hos bır yesıl durdu cunku. sevgıler

Didemcim hic laflarini etmeye bile degmez :) o kadar yararli bilgiler varki bu sitede, keske onlarda insan olup barinabilselerdi burda, onlarinda biraz olsun cehaletleri giderilmis olurdu...

didem güzel mintlerinle fotoğraf koysan mint açık geldiyse nasıl kullanacaksın quartzoyu iyi düşün derim sınavın nasıldı:ecrin_bebek:

aaa melek senin resmini görmüş ve bayılmıştım. ama okadar çok sayfa yazı yazılmışki son sayfaya geldiğimde söylemeyi unuttum canım. Gerçekten çok yakışmış. Güle güle kullan. Benim gözlerim orta kahve. Bir türlü karar veremiyorum hangisini alacağıma. ikisi de çok güzel renkler. vetmancım icemintim olduğu için topazio almamı istiyor. sizler ne diyorsunuz kızlar hihoyyyt
Pinax haklısın canım. :)

didem güzel mintlerinle fotoğraf koysan mint açık geldiyse nasıl kullanacaksın quartzoyu iyi düşün derim sınavın nasıldı:ecrin_bebek:

canım mint açık gelmiyo artık çok alıştım çok da memnunum. Bu opak seriyi hep merak edip cesaret edemedim almaya. Eğer gündüz içime sinmezse akşam kullanırım loş ışıkta kullanırım. Çok istiyorum bir n.c yaa, napıyım engel olamıyorum kendime. sizde görüyorum cıvıl cıvıl quartz topaz esmeralda. Bir tane de benim olsun zemuszemus
Sınavım abd de istediğim üniversitelerden kabul almaya yeter sanırım canım. Saol ilgin için :) quantitative den 790 aldım (800 üzerinden )

okycim ben de quartzo yu bu kadar çok severken topazio ya kayıyorum sanki. yaa ikiside çok güzel. çok zor karar vermek..

tebrik ederim canım. inşallah en çok istediğin üniversite olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…