Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cok tesekkur ederım canım emınım sendede cok guzel duracaktır. senın gozun orta kahve ıse bence okypete nınde dedıgı gıbı topazıo . cunku orta kahve oldugu ıcın goz rengın mavılık daha cok olacaktır sende ve cok daha guzel duracaktır. okypete ve bede taban rengımızden dolayı tam mavı durmadı cunku.

bıde ben sevgılı wetman a kendı goz rengım ıle quartzonun ıkı gozumde durusunu gondermısrtım. rıca edelımde forma koyabılırse senın ıcın fıkır olabılır quartzo ıcınde.

tebrik ederim canım. inşallah en çok istediğin üniversite olur.

inşallah canım benim hayırlısı olsun bu arada ağustus ayından sonra kendi istediğim bir zamanda gidiyorum. Hem hüzünlüyüm hem de çok heyecanlı ve mutlu. :)) Çok tşk ederim canım..

hihoyyytkim cahil belli didemcim:dance:

canımm :1hug: a.s.

evet haklısın canım aynı zamanda hiç mavi lensim yok.. topazio daha iyi olur gibi.

canım yeşil ağırlıklı 2 lensin var mel ve mint. birde mavi olsun diye düşündüm farklı yani...
sanırım topazio alıcamm. Hep amazondan freshlook dan falan mavi tonları aldım ama hiç dışarda takmadım. Topazio ilk mavi lensim olacak diyebilirimm hihoyyyt

bıde ben sevgılı wetman a kendı goz rengım ıle quartzonun ıkı gozumde durusunu gondermısrtım. rıca edelımde forma koyabılırse senın ıcın fıkır olabılır quartzo ıcınde.

iyi olur canımm quartzo meraklısı çok forumda.. a.s.

canım benim yaa, okadar alıştım ki buraya, bu forumu bırakmam artık :)
iyi ki tanıdım sizleri, herşeyimizi paylaşıyoruz ilginç bi topic oldu burası :1hug:

aynen ya. bende öyle.olumunekankayizsmile
hepinizi çok.
seviyorum ben.:asigim:
feci duygusallaştım bak şimdi.

Didemcim 2 renk te çok güzel ikiside sana çok yakışır.Mavi kullanmadığın için topazio al derim.Yakışmayan görmedim.

aynen ya. bende öyle.olumunekankayizsmile
hepinizi çok.
seviyorum ben.:asigim:
feci duygusallaştım bak şimdi.

Ben de hepinizi çok seviyorum. Pc yi açtığım anda maillerimi kontrol ettikten sonra hemen bu topice giriyorum :) iyi ki varsınız.. opuyorumnanaktan
dıdem cım topazıo da karar kıldın sanırım. resımlerını beklıyoruz
evet sanırım topazio alıcam canım. çünkü mint quartzonun koyusu. birbirine yakın renkler gibi.. Bir tane de mavim olsun diyorum.

okypetecıgım esmeraldanın sendekı durusuna asık oldum. muthıs guzel canlı bır yesıl olmus sende. tekrar gule gule kullannn

Kızlar nc melin gün ışığında çekilmiş fotograflarını eklemiştim, akşam çekilmiş resimlerini ekledim şimdide fikir olur alacak arkadaşlara opuyorumnanaktan tam yüz resim eklememi isteyen kızlar olmuştu bi tane ekledim ama kısa süre içinde silecem çabuk bakın kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

tam yüzü sildim kızlar yeter bu kadar dimi :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…