- Konu Sahibi White Mocha
-
- #8.861
okycim ben de quartzo yu bu kadar çok severken topazio ya kayıyorum sanki. yaa ikiside çok güzel. çok zor karar vermek..
tebrik ederim canım. inşallah en çok istediğin üniversite olur.
hihoyyytkim cahil belli didemcim:dance:
evet haklısın canım aynı zamanda hiç mavi lensim yok.. topazio daha iyi olur gibi.cok tesekkur ederım canım emınım sendede cok guzel duracaktır. senın gozun orta kahve ıse bence okypete nınde dedıgı gıbı topazıo . cunku orta kahve oldugu ıcın goz rengın mavılık daha cok olacaktır sende ve cok daha guzel duracaktır. okypete ve bede taban rengımızden dolayı tam mavı durmadı cunku.
sanırım topazio alıcamm. Hep amazondan freshlook dan falan mavi tonları aldım ama hiç dışarda takmadım. Topazio ilk mavi lensim olacak diyebilirimm hihoyyytcanım yeşil ağırlıklı 2 lensin var mel ve mint. birde mavi olsun diye düşündüm farklı yani...
bıde ben sevgılı wetman a kendı goz rengım ıle quartzonun ıkı gozumde durusunu gondermısrtım. rıca edelımde forma koyabılırse senın ıcın fıkır olabılır quartzo ıcınde.
ağustostan sonra seni burada görürüz yine değilmi.abd'den katılırsın aramıza.
kesinlikle canım.. ailemle arkadaşlarımla ve tabiki sizlerle internet üzerinden görüşücem zaten. kesinlikle burda olucam Allahın izniyle zemuszemus
ayçok sevindim.:lepi:
bir an acaba dideemi artık göremeyecekmiyiz dedim. neyse,rahatladım.
canım benim yaa, okadar alıştım ki buraya, bu forumu bırakmam artık :)
iyi ki tanıdım sizleri, herşeyimizi paylaşıyoruz ilginç bi topic oldu burası :1hug:
aynen ya. bende öyle.olumunekankayizsmile
hepinizi çok.
seviyorum ben.:asigim:
feci duygusallaştım bak şimdi.
evet sanırım topazio alıcam canım. çünkü mint quartzonun koyusu. birbirine yakın renkler gibi.. Bir tane de mavim olsun diyorum.dıdem cım topazıo da karar kıldın sanırım. resımlerını beklıyoruz
Didemcim 2 renk te çok güzel ikiside sana çok yakışır.Mavi kullanmadığın için topazio al derim.Yakışmayan görmedim.
tşk ederim canımm a.s.
herkes topazio da hemfikir görünüyorr :lepi:
topazio bence her alana yakışmıştı, bana da yakışır heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?