- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #8.881
yakamozcum resimler çıkmadı bende göremedimm :gitme:
okypetecıgım esmeraldanın sendekı durusuna asık oldum. muthıs guzel canlı bır yesıl olmus sende. tekrar gule gule kullannn
sağol canım benim.
aynen canlı bir yeşil durdu bende.[/
GOZ RENKLERIMIZ COK YAKIN OLMASINA RAGMEN SENDEKI DURUSU ILE BENIMKI ARASINDA HIC ALAKA YOK INAN. SENDE SUPER OLMUS. COK ENTERESAN BELKIDE BENIMKINDE BOYAMA FARKLIYDI BILEMIYORUM. AMA SENINKINI COK BEGENDIM . OFF YA COK SOLEDIM NAZAR DEGDIRECEGIM ISTEMEDEN.eyvahedigeldismile
sağol canım benim.
aynen canlı bir yeşil durdu bende.[/
GOZ RENKLERIMIZ COK YAKIN OLMASINA RAGMEN SENDEKI DURUSU ILE BENIMKI ARASINDA HIC ALAKA YOK INAN. SENDE SUPER OLMUS. COK ENTERESAN BELKIDE BENIMKINDE BOYAMA FARKLIYDI BILEMIYORUM. AMA SENINKINI COK BEGENDIM . OFF YA COK SOLEDIM NAZAR DEGDIRECEGIM ISTEMEDEN.eyvahedigeldismile
yok tatlım ya. birşey olmaz bana.:1hug:.a.s..
boyama farkı olabilir belki. renkler bazen farkediyor çünkü....
yakamozz allahım ne güzel gülüyosunnn bayıldım :)))
sıcacık gülüşün var
çok yakışmış mellerr
Didem canım çok çok tebrik ederim seni, harika birşey Amerika'da eğitim fırsatı yakalamış olman. Darısı başımıza diyelim... :dance: Quartzo ve topazio arasında kalmışsın galiba,bende de topazio var sana fikir olsun akşam oda içinde çekilmiş bir fotoğrafı ekliyorum. Gün ışığında daha yapay durabiliyor olmasına rağmen geceleri kapalı ortamlarda çok güzel gözüküyor opak serinin renkleri bence. Kaşlarımın dağınık halinin kusuruna bakmayın kızlar vaktim olmadı bir süre kuaföre gitmeye =)) Umarım ekleyebilmişimdir fotoğrafı. [a href=http://urlal.com/dqqf][/a][/QUOTE]
canım direk linki ekle istersen böyle açılmıyo opuyorumnanaktan
Bu da link sanırım tam boy gözükür herhalde. http://i1005.hizliresim.com/2010/5/21/5497.jpg
Teşekkür ederim yakamozcum evet oda ışığında gün ışığına nazaran çok daha doğal duruyorlar. Solotica'nın opak serisi akşamları öteki seriler de sabahları kullanmak için ideal bence.
topazioyuda esmeraldayı da ,gün ışığında kullanıyorum. ben gündüzde doğal durduklarını düşünüyorum.
topazioyuda esmeraldayı da ,gün ışığında kullanıyorum. ben gündüzde doğal durduklarını düşünüyorum.
inşallah canım benim hayırlısı olsun bu arada ağustus ayından sonra kendi istediğim bir zamanda gidiyorum. Hem hüzünlüyüm hem de çok heyecanlı ve mutlu. :)) Çok tşk ederim canım..
canımm :1hug: a.s.
Kızlar nc melin gün ışığında çekilmiş fotograflarını eklemiştim, akşam çekilmiş resimlerini ekledim şimdide fikir olur alacak arkadaşlara opuyorumnanaktan tam yüz resim eklememi isteyen kızlar olmuştu bi tane ekledim ama kısa süre içinde silecem çabuk bakın kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
bu kadarcık a.s.
morrison canım çok teşekkür ederim.. bence hiç de ben burdayım diyen bir lens gidi durmamış çok sevdimmm teşekkür ederim resim için de canım. topazio son kararımmm :)
Bu da link sanırım tam boy gözükür herhalde. http://i1005.hizliresim.com/2010/5/21/5497.jpg
Teşekkür ederim yakamozcum evet oda ışığında gün ışığına nazaran çok daha doğal duruyorlar. Solotica'nın opak serisi akşamları öteki seriler de sabahları kullanmak için ideal bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?