Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Didem canım çok çok tebrik ederim seni, harika birşey Amerika'da eğitim fırsatı yakalamış olman. Darısı başımıza diyelim... :dance: Quartzo ve topazio arasında kalmışsın galiba,bende de topazio var sana fikir olsun akşam oda içinde çekilmiş bir fotoğrafı ekliyorum. Gün ışığında daha yapay durabiliyor olmasına rağmen geceleri kapalı ortamlarda çok güzel gözüküyor opak serinin renkleri bence. Kaşlarımın dağınık halinin kusuruna bakmayın kızlar vaktim olmadı bir süre kuaföre gitmeye =)) Umarım ekleyebilmişimdir fotoğrafı. [a href=http://urlal.com/dqqf]

morrison canım çok teşekkür ederim.. bence hiç de ben burdayım diyen bir lens gidi durmamış çok sevdimmm teşekkür ederim resim için de canım. topazio son kararımmm :)

Teşekkür ederim yakamozcum evet oda ışığında gün ışığına nazaran çok daha doğal duruyorlar. Solotica'nın opak serisi akşamları öteki seriler de sabahları kullanmak için ideal bence.

Teşekkür ederim yakamozcum evet oda ışığında gün ışığına nazaran çok daha doğal duruyorlar. Solotica'nın opak serisi akşamları öteki seriler de sabahları kullanmak için ideal bence.

Kesinlikle, opak seri dışındaki tüm lensleri gün ışığında kullanmaya uygun bencede en azından fotoğraflarda öyle görünüyor

topazioyuda esmeraldayı da ,gün ışığında kullanıyorum. ben gündüzde doğal durduklarını düşünüyorum.

topazioyuda esmeraldayı da ,gün ışığında kullanıyorum. ben gündüzde doğal durduklarını düşünüyorum.

Okypete senin göz rengin o kadar güzel ki zaten sen gün ışığında da kullansan doğal durması normal,çünkü çok güzel kaynaşıyor senin göz renginle. Ben ve benim gibi orta ya da koyu kahve gözlüler bu konuda (en azından gün ışığında) senin kadar şanslı değiliz diye düşünüyorum ben. yerimseniben

cnm cok cok tebrik ederim acayip sevndm darisi basima bakalim. aslinda ben bir kere girdim gre ye. quantative benm de iiydi hihi :kedi: (muhendisler genelde ii kivirio bu kismi sanirim yaw :kedi: bikac arkim da baya ii yapmisti. senin ki ekstra ii ama tebrikler ayrica bir yannis yapmisin sanirim nerdeyse tam skor olcakmis super. ). benm sorun writing ve verbal da bolum daha yuksek istedi nedense halbuki ortalamadaydim onnarda da. simdi kelime ezberliorm deli gibi poffff akannehir senin adina cok sevndm gercekten ohh kurtuldun. iisalla yakinlara gelirsin ne guzel olur hihoyyyt var mi kafanda uni.ler ne taraftalar daha cok? bu kdr lens disi konustuktan sonra hemen lense donuorm kizmayin arkadaslar ihihi bayanssulusmile topazio da quartzo da bence yakisir sana cnm. topazio guzel secim. mavis mavis olcan ne guzel. zemuszemus hayirli olsun. sonra istersen quartzo alirsin bi de

ay cnm ben hayran kaldim tam istedigim gibi durmus. sanirim NC mel e karar veriorm sayende hihihiih opuyorumnanaktan bayildim ya ne guzel deistirmis rengi de cok tatli bi yesil olmus. ne kdr icten gulmussun cnm cok tatli. bu renk sana acayip yakismis sacinla teninle. masallaa

morrison canım çok teşekkür ederim.. bence hiç de ben burdayım diyen bir lens gidi durmamış çok sevdimmm teşekkür ederim resim için de canım. topazio son kararımmm :)

Bu da link sanırım tam boy gözükür herhalde. http://i1005.hizliresim.com/2010/5/21/5497.jpg

cok doal durmus cnm ya cok begendm gercekten de ben burdayim die bagirmio lens. :lepi:

ben de boole dusunuorm. quartzo almak istiorm onu da geceleri ttakmak icin makyajla fln guzel durur. bence opak seride o kdr korkcak bise yok yerine gore takilir hihihihi. sanki kiyafet deisiorz kaydirigubbakcemile2:roflol:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…