- Konu Sahibi White Mocha
-
- #8.901
Okypete senin göz rengin o kadar güzel ki zaten sen gün ışığında da kullansan doğal durması normal,çünkü çok güzel kaynaşıyor senin göz renginle. Ben ve benim gibi orta ya da koyu kahve gözlüler bu konuda (en azından gün ışığında) senin kadar şanslı değiliz diye düşünüyorum ben. yerimseniben
topazioyuda esmeraldayı da ,gün ışığında kullanıyorum. ben gündüzde doğal durduklarını düşünüyorum.
teşekkür ederim canımcım mel çok güzel bi renk alırsan eminim pişman olmıycaksın çokda yakışacak gerçekten tam zeytin yeşili rengini alıyor gözde opuyorumnanaktan[/ay cnm ben hayran kaldim tam istedigim gibi durmus. sanirim NC mel e karar veriorm sayende hihihiihopuyorumnanaktan bayildim ya ne guzel deistirmis rengi de cok tatli bi yesil olmus. ne kdr icten gulmussun cnm cok tatli. bu renk sana acayip yakismis sacinla teninle. masallaa
inşallah bende de öyle doğal durur gündüz de kullanırımm :Saruboceq:
Bambişimm texas houston tennessee new york buffalo florida ve daha bir sürü yer düşünüyorumcanım verbal 410 geldi. writing de daha sonra belli oluyor. ama benim arkadaşlarıım bu puanlarla güzel yerlerden kabul aldı. Biz devletten bursluyuz ya o nedenle baya kolay kabul almamız. :) 2 3 hafta çalıştım bende. daha 2 kere daha sınava girme hakkın var 1 ay sonra yine girerim. devlet ödüyo sağ olsunn :)) bu arada topazio alcam canımm :))
Teşekkür ederim babamcım. Gündüzleri kullanmak için bir tane daha solotica'ya ihtiyacım var o da charm mel olacak büyük ihtimal. Ama aklım quartzo'da benim de tam hazal kaya gözü gibi rengi harika :lepi:
Sana da çok yakışır bence canım quartzolar. İce gün ışığında mükemmel duruyor ama akşamları daha dikkat çekici bir gri istiyorsan quartzo çok uygun.
teşekkür ederim canımcım mel çok güzel bi renk alırsan eminim pişman olmıycaksın çokda yakışacak gerçekten tam zeytin yeşili rengini alıyor gözde opuyorumnanaktan
evt sanki bende sevicem kendimde gibi gelio. sen de nc mel gordugum ii oldu gercekten cok arada kalmistim charm mi nc mi die. harika olmus tam istedigim gibi durmus sen de. :asigim: nc daha acik rengi charmdan oole gorunuo. nc ye karar verdim. bakalim siparis verene kdr umarim daha deismez kafamçokkarıştı
bambişim ben bir kaç hocayla görüştüm abd de ki üniversitelerden. Devlet resmi burslusu olduumu söyledim falan. Bana söledikleri neydi biliyomusun, gre ye gir sayısaldan 600 al ya da gre den herhangi bir score al :))) benim arkadaşım 300 e 780 le kabul aldı.. başka bir ark ım gre ye girmeden kabul aldı
o yönden ballıyım evet canım :)hala okulları araştırıyorum pek de bilgim yok arkadaşlarla kendi çapımızda araştırıyoruz canım. :) ice la icemint çok benziyor aslında bebeim ama vetman daha iyi bilir aslında.. ben benzettim resimlerden. icemint sende çok açık durur gibi, ice dana daha açık durur diye tahmin ediyorum..
canım sanırım duke de endüstri müh yokemin değilim ama bir araştırıyım yine. aslında ne güzel olurr gelsemm hihoyyyt senin eşin burslu mu yoksa kendi imkanlarıyla mı yapıyor doktorasını canım?
benim lensler bugünde, gelmedipazartesi de gelmiycek, cünkü burda tatil insallah sali günü gelirlerboshayallersmile
ay cnm benm uzulme sabir az kalmis kac gun kaldi surda olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?