Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

doğru. çünkü kendi gözümdeki görüşünü söylüyorum. sizlerde farklı duruyor ,demek ki. anladım canım.

topazioyuda esmeraldayı da ,gün ışığında kullanıyorum. ben gündüzde doğal durduklarını düşünüyorum.

quartzo gün ışığında çok doğal durmuyor yani bende öyle oldu, topazio quartzo esmeralda oldukça opak oldugu için pupili gözle kaynaşmıyor dolayısıyla alt göz rengi daha çok belli oluyor buda doğallığı bozuyor biraz ...en azından diğer seriye göre daha az doğal denilebilir bu üç lense, kullanıcı yorumları genelde bu şekilde tabi zevk meselesi yinede opuyorumnanaktan

Bambişimm texas houston tennessee new york buffalo florida ve daha bir sürü yer düşünüyorum canım verbal 410 geldi. writing de daha sonra belli oluyor. ama benim arkadaşlarıım bu puanlarla güzel yerlerden kabul aldı. Biz devletten bursluyuz ya o nedenle baya kolay kabul almamız. :) 2 3 hafta çalıştım bende. daha 2 kere daha sınava girme hakkın var 1 ay sonra yine girerim. devlet ödüyo sağ olsunn :)) bu arada topazio alcam canımm :))

Son düzenleme:
Didemcim öncelikle sınavının güzel geçmesine çok sevindim tebrikler arkadaşım sınav güzel geçtiği için de kendini ödüllendirecektin ben de quartzo ya bayılıyorum hatta sende çok güzel duracağını düşünüyorum ama icemint ile çok yakın olacak o yüzden topazio daha mantıklı seçim sanırım şimdiden hayırlı olsun...

Melek lenslerine bayıldım çok güzel durmuş hayırlı olsun...

Vetmancım nerelerdesin senin crystaller gelmedi mi hala?

Pineapples başına gelene üzüldüm umarım kısa zamanda cvp alırsın azullarla bir foto koysan da görsek nasıl olur?

Teşekkür ederim babamcım. Gündüzleri kullanmak için bir tane daha solotica'ya ihtiyacım var o da charm mel olacak büyük ihtimal. Ama aklım quartzo'da benim de tam hazal kaya gözü gibi rengi harika :lepi:
Sana da çok yakışır bence canım quartzolar. ıce gün ışığında mükemmel duruyor ama akşamları daha dikkat çekici bir gri istiyorsan quartzo çok uygun.

ya North Carolina ya gel hehihiih buralara gel. Duke ve UNC var burda ahueh aklina girermisim. esim Duke da benm de. guzel baya kampus fln. ama sehir cok cok buyuk deil kucuk bi yer ama trafik fln yok dogasi sahane. hemen de reklamini yaptim akil celmek icin sempatiksalakcinniolumunekankayizsmile ya benm de 380 di az daha yukselsem ii olcak demekki. verbal da zaten abdliler bile cok yuksek yapamio genelde skorlari ayni bizimki gibi olan bi suru ark var abdli. kullanilmayan kelimeler soruluo fln biliosun iste. nese ezbere devam ben benm Trden burs yok tabi sanslisin o acidan. basvurudugum yerden burs talep edince daha kili kirk yariolar demek ki ay ne guzel sinavi oduorlar demek. ay cok ballisin helal olsun yaw

ay topazio mi ne zmn vercen siparis hemen mi? :lepi: ay ne guzel ben de girdikten sonra aliyim kendime senin taktikle. 2 tane siparis vermek istiorm nc mel ve nc icemint. mantikli mi acaba bende de cor ice var. cok mu benzicekler acaba ama cok sevdm yaaaa boshayallersmile

charm mel sahane herkese yakisior bence. harika olur. cok guzel secim.guclubacismile ay quartzo ben de ilerde illa edinicem param olsa cok istedigim 3 renk var soloticadan hepsini birden suan alirim valla ama cosmamam lazim eyvahedigeldismile cok guzel renk kesinlikle. boshayallersmile

bambişim ben bir kaç hocayla görüştüm abd de ki üniversitelerden. Devlet resmi burslusu olduumu söyledim falan. Bana söledikleri neydi biliyomusun, gre ye gir sayısaldan 600 al ya da gre den herhangi bir score al :))) benim arkadaşım 300 e 780 le kabul aldı.. başka bir ark ım gre ye girmeden kabul aldı
o yönden ballıyım evet canım :)hala okulları araştırıyorum pek de bilgim yok arkadaşlarla kendi çapımızda araştırıyoruz canım. :) ice la icemint çok benziyor aslında bebeim ama vetman daha iyi bilir aslında.. ben benzettim resimlerden. icemint sende çok açık durur gibi, ice dana daha açık durur diye tahmin ediyorum..

canım sanırım duke de endüstri müh yok emin değilim ama bir araştırıyım yine. aslında ne güzel olurr gelsemm hihoyyyt senin eşin burslu mu yoksa kendi imkanlarıyla mı yapıyor doktorasını canım?

Ya kızlar bişey soracağım herkes bihterin gözü mel diyor ama ben hep o kızın gözlerini grimsi görüyorum ben de mi sorun var :uhm:

evt ya benm esim Duke dan kabul aldi ve quantitativei 690 mi 670 mi neydi ama writing i 5.5 / 6 ustunden akannehir ben de basvurmak istedigim ve calismak istedigim hoca ile calistim 4-5 ay kadar projeye bile baslamistim kurul GRE writiing ya da verbal yukseltsin demis. biraz hocanin para durumuna baali biraz da departmanin. basvurdugun hocanin granti varsa ve seni isterse hoca gre bile istemeyebiliorlar. nese basvurdugum bolumun mali sikintisi var ondan burs istedim die sanirim bahane buldular. baska bolumde dusunmuorm herkes sasirio annatinca. skorlarim aslinda ortalamanin ustundeydi yani. sacma ekonomik kriz iste herseyi etkilio burda da. esimin bursu Duke dan cnm. kendi imkanlarimizla imkansiz zaten sempatiksalakcinni bi de devlet okulu olmadigi icin ekstra pahali. Ay ama bunnarin hicbiri icin endiselenmene gerek yok seni havada kaparlar nereye basvursan merak etme. olumunekankayizsmile

canım inşallah sen de kabul alırsın yaa. demek eşin writing sayesinde burs aldı, quantitative baya düşük olmasına rağmen.. sorma canım yaa kriz fena etkilemiş sanırım. Parayı devlet ödüyo diyince direk ok diyorlar :) 1 ayda halledersin inşallah canım sıkma kendini. spring dönemine daha 5 ay falan var. ozamana kadar rahat rahat gre verbal ı yersin sen evet kendi imkanlarımla hayatta altından kalkamazdım ben de. hem orda yaşıcam hem de okulun parasını ödücem akannehir asla karşılayamazdım. Devlet bizim hem okul ücretimizi ödüyor hem de aylık maaş veriyor. uçak biletlerini de karşılıyor yılda 1 kez gidiş dönüş :))
pinax tşk ederim canım benimm :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…