- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #8.921
yakamoz bi an bihterin gözlerini görüyorum sandim :))) süperrrr olmus kiz :)
canım inşallah sen de kabul alırsın yaa. demek eşin writing sayesinde burs aldı, quantitative baya düşük olmasına rağmen.. sorma canım yaa kriz fena etkilemiş sanırım. Parayı devlet ödüyo diyince direk ok diyorlar :) 1 ayda halledersin inşallah canım sıkma kendini. spring dönemine daha 5 ay falan var. ozamana kadar rahat rahat gre verbal ı yersin senevet kendi imkanlarımla hayatta altından kalkamazdım ben de. hem orda yaşıcam hem de okulun parasını ödücem akannehir asla karşılayamazdım. Devlet bizim hem okul ücretimizi ödüyor hem de aylık maaş veriyor. uçak biletlerini de karşılıyor yılda 1 kez gidiş dönüş :))
pinax tşk ederim canım benimm :1hug:
geleceginden emin olsam sabredicem canimcim ama benim sansima takilmistir yine bi yere öff
Bambam2 .!.:evt sanki bende sevicem kendimde gibi gelio. sen de nc mel gordugum ii oldu gercekten cok arada kalmistim charm mi nc mi die. harika olmus tam istedigim gibi durmus sen de. :asigim: nc daha acik rengi charmdan oole gorunuo. nc ye karar verdim. bakalim siparis verene kdr umarim daha deismez kafamçokkarıştı
canım göz rengine göre değişiyor lensin açıklığı ama sanırım charma göre daha açık ve pupili azda olsa daha geniş oldugunu söylüyolar charm kullanmadıgım için bilmiyorum ama nc mel süper bi lens :hooray: bi an önce mellen sende :dance:
teşekkür ederim canımcım mel çok güzel bi renk alırsan eminim pişman olmıycaksın çokda yakışacak gerçekten tam zeytin yeşili rengini alıyor gözde opuyorumnanaktan
canım senın gozlerın ne renktı ?
canım senın gozlerın ne renktı ?
açık kahve canım tam yüz resmini sen istemiştin umarım görmüşsündür görmediysende emin ol belli oluyor :))
Mimszzzn canım çok teşekkür ederim sana daa. sen dahil herkes topazio diyor. Bakalım pazartesi günü karar vericem topaziomu quartzo mu diye :))
açık kahve canım tam yüz resmini sen istemiştin umarım görmüşsündür görmediysende emin ol belli oluyor :))
aa evet canm ama goremedım kııı :gitme: ya benım gozlerım koyu kahve ayrıca bıraz kucukler gozumden tasarsa acmazsa seklınde tereddutlerım var
canım göz rengine göre değişiyor lensin açıklığı ama sanırım charma göre daha açık ve pupili azda olsa daha geniş oldugunu söylüyolar charm kullanmadıgım için bilmiyorum ama nc mel süper bi lens :hooray: bi an önce mellen sende :dance:
ay evt ya ilk siparisimde mellenmek istiorm ben de :dance: kendi goz rengini ekleme imkanin var mi? :kedi: zor olucaksa uurasma hic de merak ettm yakin mi gozlerimiz die? tesekkur ederim cnmin ici.
yakamoz sen quartzo ları rengi çok açık olduğu için mi beğenmemiştin? yani beyaz gibi durdu demiştin sankii? karar verme aşamasındayım daa
[QUOTE .!.:dernnky;13333755]
[QUOTE13333671]
ay evt ya ilk siparisimde mellenmek istiorm ben de :dance: kendi goz rengini ekleme imkanin var mi? :kedi: zor olucaksa uurasma hic de merak ettm yakin mi gozlerimiz die? tesekkur ederim cnmin ici.
canım göz rengine göre değişiyor lensin açıklığı ama sanırım charma göre daha açık ve pupili azda olsa daha geniş oldugunu söylüyolar charm kullanmadıgım için bilmiyorum ama nc mel süper bi lens :hooray: bi an önce mellen sende :dance:canım çekmiştim şimdi baya aradım pc de ama bulamadım :)) bi ara yine gün ışığında çeker eklerim olurmu :1rolleyes:
ay cnm benm cok cok saol acele etme bi ara aklina gelir cekersen cok sevinirim olumunekankayizsmile benm albumumde benm kendi gozum var aslinda bakabilir misin zahmet olmazsa senden koyu mu gozlerim acaba?:1hug:
aa canım ozaman seni bekliyim bennn bu iyi oldu ya.. doğru senin quartzolar gelicek. sende gördükten sonra ve senin fikirlerini aldıktan sonra siparişimi veririm canım ozaman. süper oldu bu :) hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?