Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Mimszzzn canım çok teşekkür ederim sana daa. sen dahil herkes topazio diyor. Bakalım pazartesi günü karar vericem topaziomu quartzo mu diye :))

ay evt esimin writing olayi etkisi vardir bir de aslinda onceden yaptigi projeler master sirasinda cok yardimci oldu basvurdugu adam da dalinda unlu baya. valla kapti esimi saolsun ehehe kaydirigubbakcemile5 iisalla cnm benm ben de kabul alirim ona guveniorm 5 ay fln var daha bakalim. olmadi calisma iznine basvurcam uurasmicam ne yapiyim parasal olarak rahatlariz en azindan master istiorm ben zaten doktora deil 2 sene bise bi ara yapar cikaririm arada. esim post doc olunca yaparim olmazsa. evt cnm okullar cok pahali ya akannehir bu arada benm de burdaki en yakin ark.im senin gibi TRden burslu :) o da aylik para alio oole gecinio iste. geri odemesi var onunkinin TR ye donup caliscak ya da odicek gibi bi durum.

geleceginden emin olsam sabredicem canimcim ama benim sansima takilmistir yine bi yere öff

ay yok cnm benm kesin gelir merak etme. bekletmislerdir belki toplu gondersinler die. uzulme cnm benm gelirolumunekankayizsmile

Mimszzzn canım çok teşekkür ederim sana daa. sen dahil herkes topazio diyor. Bakalım pazartesi günü karar vericem topaziomu quartzo mu diye :))

dıdemcım bu amerıka konusunda tebrık edıım oncelıkle,devlet bursu ıcın ortalama fılan mı ıstıyolar ya da okul mu ıletısım kuruyo??bıraz alakasız oldu ama

yakamoz sen quartzo ları rengi çok açık olduğu için mi beğenmemiştin? yani beyaz gibi durdu demiştin sankii? karar verme aşamasındayım daa

dernnky cımm kendi bursumla alakalı topic açmıştım canım istersen oraya bakabilirsin. Birazcık bilgi vermiştim. daha detaylı öğrenmek istersen konuşuruz yine :)

aa canım ozaman seni bekliyim bennn bu iyi oldu ya.. doğru senin quartzolar gelicek. sende gördükten sonra ve senin fikirlerini aldıktan sonra siparişimi veririm canım ozaman. süper oldu bu :) hihoyyyt

yakamoz sen quartzo ları rengi çok açık olduğu için mi beğenmemiştin? yani beyaz gibi durdu demiştin sankii? karar verme aşamasındayım daa

canımcım benim gözler açık renk ya ondan öyle durmuş olabilir seninkiler koyu o kadar açık durmayacagı için tam rengini verir güzel durur bence, bide sarımsılık var benim gözler
de onun etkisiyle beyazımsı durmuş olabilir :)) ama koyu kahve gözlerde çok daha güzel görünüyor hatta arkadaşım takmıştı benim quartzoları onun gözleri koyu kahve onda çok farklı durdu çokda güzel durdu bence opak seri koyu renk gözler için ideal şahsi fikrim opuyorumnanaktan

[QUOTE .!.:
dernnky;13333755]

aa evet canm ama goremedım kııı :gitme: ya benım gozlerım koyu kahve ayrıca bıraz kucukler gozumden tasarsa acmazsa seklınde tereddutlerım var[/QUOTE]

Didemin gözleri orta kahve ama onda çok güzel durmuştu meller bence sanada çok yakışır bu arada benim gözlerimde küçük :)) göz çapımı bilmiyorum ama 8.6lar tam oluyor bana soloticalar 8.7 hafif büyük gibi ama gözümün içine girilmediği sürece anlaşılmıyor sende kullandığın lenslerin ölçüsüne göre karar verebilirsin ... kaydirigubbakcemile5

[QUOTE13333671]

ay evt ya ilk siparisimde mellenmek istiorm ben de :dance: kendi goz rengini ekleme imkanin var mi? :kedi: zor olucaksa uurasma hic de merak ettm yakin mi gozlerimiz die? tesekkur ederim cnmin ici.

canım çekmiştim şimdi baya aradım pc de ama bulamadım :)) bi ara yine gün ışığında çeker eklerim olurmu :1rolleyes:

Kızlar bunlarda freshlook grilerim her nekadar fazlasıyla damarlı ve yapay lensler olsada rengini çok beğeniyorum bu lensin ...
sildim :))

Son düzenleme:
aa canım ozaman seni bekliyim bennn bu iyi oldu ya.. doğru senin quartzolar gelicek. sende gördükten sonra ve senin fikirlerini aldıktan sonra siparişimi veririm canım ozaman. süper oldu bu :) hihoyyyt

Didemcimmm canım benim, bence de sana topazio !!!
Hatta benimkini deneyebilirsin...
Bu arada özelden mesaj attım sana, bir bakar mısın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…