Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

makyaj fotolarında gözüm açık çıktı sorum şu didem ve bambam ve yakamoz fotolara bakıp gözüm sizden koyumu fikir verirmisiniz

makyaj fotolarında gözüm açık çıktı sorum şu didem ve bambam ve yakamoz fotolara bakıp gözüm sizden koyumu fikir verirmisiniz

cnm hangi fotoda kendi gozune en yakin rengi onun linkini yazsana buraya oole karar verelim. baktim da albumlerine farkli cikmis bikac yerde. benmkile ile bir farki su sende yesilimsi kisimlar daha cok ben de cok az var. aciklik olarak karar veremedim ama :sm_confused: sen benm albumdeki goz rengime benzior yazmistin gozlerimiz icin. sanirim bence acikligi ayni ama yesil kisimlari farkli. ama kafami kurcalayan da cor ice sen de nie lilamsi gibi durdugu. acaba karanlik ortamda oldugun icin miydi? ama su var ki ben de hic lila olmuor sanki?

canım kendi göz rengi fotolarından 3. sü benim göz rengime en yakın olan baştakindeki sarımsılık benimkinden fazla gibi geldi en yakını 3. fotograf bu arada seninlede aşağı yukarı aynı göz renklerimiz yarın eklerim göz rengimi sizde bakıp kıyaslarsınız ...

bambam cpten giriyorum yakampzda eklesin kes yapıştır 3müzün gözünükaydirigubbakcemile3sırnaşık şey yanyana diz deli desinlet

bambam cpten giriyorum yakampzda eklesin kes yapıştır 3müzün gözünükaydirigubbakcemile3sırnaşık şey yanyana diz deli desinlet

ahahah yapalim oole bise yakamoz ekleyince yanyana koyalim hauehuheauheauheu
ya sen de nc mel e mi karar verdin berrycim? nese cepten yazmak yorucu oluo :S bi ara cevap atarsin. ben gene NC ye dondum

ahahah yapalim oole bise yakamoz ekleyince yanyana koyalim hauehuheauheauheu
ya sen de nc mel e mi karar verdin berrycim? nese cepten yazmak yorucu oluo :S bi ara cevap atarsin. ben gene NC ye dondum

tamam canım yarın hem günışığında çeker hemde akşam çeker eklerim karar vermeniz daha kolay olur o zaman ekleyince yanyana dizer bakar kıyaslarız :1rolleyes:

Bambam2
hihih ay cok sevndm ii bari ya kaydirigubbakcemile2hihoyyyt cok cok saol cnm, benm ya zahmet verdim olumunekankayizsmile

yok canımcım lafımı olur ya ne zahmeti bişyler paylaşmak birbirimize yardımcı olmak için burdayız opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…