- Konu Sahibi White Mocha
-
- #8.941
13333671 .!.:ay cnm benm cok cok saol acele etme bi ara aklina gelir cekersen cok sevinirim olumunekankayizsmile benm albumumde benm kendi gozum var aslinda bakabilir misin zahmet olmazsa senden koyu mu gozlerim acaba?:1hug:
canım baktım hemen hemen aynı göz renklerimiz sendede bende durduğu gibi durur bence çok yakın çünkü göz rengimiz :1rolleyes:
makyaj fotolarında gözüm açık çıktı sorum şu didem ve bambam ve yakamoz fotolara bakıp gözüm sizden koyumu fikir verirmisiniz
canım baktım hemen hemen aynı göz renklerimiz sendede bende durduğu gibi durur bence çok yakın çünkü göz rengimiz :1rolleyes:
hihih ay cok sevndm ii bari ya kaydirigubbakcemile2hihoyyyt cok cok saol cnm, benm ya zahmet verdim olumunekankayizsmile
bende anlamadım bambam sarılı makyajlılar makro makyaj denemelerimdeki ilk 3 foto canımcım
makyaj fotolarında gözüm açık çıktı sorum şu didem ve bambam ve yakamoz fotolara bakıp gözüm sizden koyumu fikir verirmisiniz
cnm ben o 3 fotodaki tonu cok benzettim. sadece dedigim gibi sende daha yesillik var. belki bir ton fln fark olabilir aramizda. gun isiginda var mi gozunun rengi?
aynı şeyi yazmışız bambamcım göz renklerimiz aynımı ne :))
bambam cpten giriyorum yakampzda eklesin kes yapıştır 3müzün gözünükaydirigubbakcemile3sırnaşık şey yanyana diz deli desinlet
makyaj fotolarına gün ışığında ekledim kendi gözümü
ahahah yapalim oole bise yakamoz ekleyince yanyana koyalimhauehuheauheauheu
ya sen de nc mel e mi karar verdin berrycim? nese cepten yazmak yorucu oluo :S bi ara cevap atarsin. ben gene NC ye dondum
Bambam2
hihih ay cok sevndm ii bari ya kaydirigubbakcemile2hihoyyyt cok cok saol cnm, benm ya zahmet verdim olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?