- 1 Temmuz 2009
- 6.069
- 6.740
- 773
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #8.961
tamam canım yarın hem günışığında çeker hemde akşam çeker eklerim karar vermeniz daha kolay olur o zaman ekleyince yanyana dizer bakar kıyaslarız :1rolleyes:
yok canımcım lafımı olur ya ne zahmeti bişyler paylaşmak birbirimize yardımcı olmak için burdayız opuyorumnanaktan
ya benim alnım fısır fısır olmuşş
allahım hal derman kalmamış bende berry bu halde foto ekletiyosun bana.icemint sevenler vazgeçicek bu resimlerden sonra D
bende mellerle farklı renklerle denemeler yapıp çekip eklerim kızlar diğer topikimize en yakın zamanda kaydirigubbakcemile2 azcık da diğer topiği şenlendirelim dimi ama alkisalkisalkis
bak kesinlikle çok doğal o konuda şüphen olmasın.. en az cor mel kadar doğal bu lensler. Gri ağırlıklı. Şöyle düşün açık renk gözlerde mesela bambamda ice ın durduğu renk gibi.. Mavi yerine yeşilimsi bir ton. Sen de benden biraz daha açık durur. Bambamın gözleri daha açık onda daha da açık durur.
Bambişim yakamozcum çok teşekkür ederim kızlar valla sizin güzel görüşünüz o opuyorumnanaktan
oleyyy pazarı beklicem ozaman.. ya benim bir makyaj yapmam en az 45 dk alıyor. Farı sürüyorum kaş kemiğinin üstüne çıkıyo onu siliyorum derken göz kapağıma tekrar kapatıcı sürüyorum o sırada rimelim bozuluyo, tekrar rimel derken bir bakıyorum kirpiklerim de rimel kalıntısı oluşmuş. onu siliyorum ondan sonra makyaj komple bozulmuş oluyor silip baştan yapmaya çalışıyorum. resmen sinir kriziiiii. zor bu makyaj olayları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?