- Konu Sahibi White Mocha
-
- #8.981
evet canım hem seni diğer topicde hiç göremedik daha boshayallersmile yeni n.c mellerle şenledir topicimizi lütfenn zemuszemus
bu aradaa bambam senin albümünde makyajlı ice lı müthiş fotolar varrr. sen niye paylaşmıyorsun yeni topicimizdee :umursamaz:
brownii teşekkür ederim canımm amin hepimizin yolu açık olsunn opuyorumnanaktan
Bambamcım benim uyduruk ve sadece rimelden oluşan makyajım bile o topicde yer alıyorsa artık senin de eklemen gerekir. gayet iyi görünüyor makyajların canımm hihoyyyt
oleyyy pazarı beklicem ozaman.. ya benim bir makyaj yapmam en az 45 dk alıyor. Farı sürüyorum kaş kemiğinin üstüne çıkıyo onu siliyorum derken göz kapağıma tekrar kapatıcı sürüyorum o sırada rimelim bozuluyo, tekrar rimel derken bir bakıyorum kirpiklerim de rimel kalıntısı oluşmuş. onu siliyorum ondan sonra makyaj komple bozulmuş oluyor silip baştan yapmaya çalışıyorum. resmen sinir kriziiiii. zor bu makyaj olayları
sevgili DİDEM ben de tebrik ederim seni yolun çookk açık olsun inşallah canım ayrıca icemintler harika yine :)
YAKAMOZ YAKAMOZ YAKAMOZZZZZ bayıldım bayıldım nc mellere vazgeçtim bende charm dan ben de nc alıcam ofsevgili vetman e söylicem artk ne zamandır cevap bekliyor benden ama bi türlü karar veremiyorumki :)
MORRİSON topaziolar da çok gzl çok canlı durmuş onları da çok beğeniyorum ama bnm gözlerim çok koyu pupil boşluğu çok küçük diye sanırım ona cesaret edemem :) ama bu kadar insan kullanıp methettiğine göre bir şey var bu topaziolarda :) sevgili OKYPETE de çok farklı ve iri bi görüntüsü olmuş mesela orda da çok hoşuma gitti topaziolar..
valla aynen bende öyle Didemcim 1 saat sürüyo bi makyaj yapmam özellikle göz makyajını yapmak zor gerçekten bi rimel bulaşıyo bi eyelineri dağıtıyorum onu düzeltim derken kipriklerime eyeliner bulaştırıyorum sonra fara bulaştırıyorum bi bakıyorum herşeyi mahvetmişim kaydirigubbakcemile3 o yüzden dışarı çıkacagımız zaman eşim sen hazırlan hazırım dediğinde ben giyinirim diyor :roflol: :roflol:
valla aynen bende öyle Didemcim 1 saat sürüyo bi makyaj yapmam özellikle göz makyajını yapmak zor gerçekten bi rimel bulaşıyo bi eyelineri dağıtıyorum onu düzeltim derken kipriklerime eyeliner bulaştırıyorum sonra fara bulaştırıyorum bi bakıyorum herşeyi mahvetmişim kaydirigubbakcemile3 o yüzden dışarı çıkacagımız zaman eşim sen hazırlan hazırım dediğinde ben giyinirim diyor :roflol: :roflol:
tamamen beni anlattın canım. eyeliner ın kirpiklere bulaşmasından nefret ediyorummm.. çok beceriksizim bu konuda yaa :)) neyseki fondoten pudra allık gloss fln kolay
aaahahah temam haftasonu onanri da eklerim oraya kizmayin yaw olumunekankayizsmile ne biliyim cok basarili olmadi. bi de ben gunluk makyaj yaptigim icin genelde cok simli farlarim yok eyeliner da kullanmiorm. kalem ve daha toz farlarla cok sahane cikmio fotolar pigmentli farlarla guzel cikio sanki daha belirgin oluo eyeliner olmayinca da iice silik mi duruo ne. berryninkiler capcanli mesela. ama oldugu kadar iste eklerim. haftasonu baska renkle de eklicem kaydirigubbakcemile5
ay bu kdr olur aynen ya benm esim de sen hazirlaninca haber ver der hep cunku 3 dk.da hazirlanio ben 1 saat sempatiksalakcinni bi de karar veremem ne giycem die ii ki suan bir tane soloticam var yoksa bi de ona karar verme derdi var hauehauhauheu
tamamen beni anlattın canım. eyeliner ın kirpiklere bulaşmasından nefret ediyorummm.. çok beceriksizim bu konuda yaa :)) neyseki fondoten pudra allık gloss fln kolay
ay bu kdr olur aynen ya benm esim de sen hazirlaninca haber ver der hep cunku 3 dk.da hazirlanio ben 1 saat sempatiksalakcinni bi de karar veremem ne giycem die ii ki suan bir tane soloticam var yoksa bi de ona karar verme derdi var hauehauhauheu
ahahhaha ay bambam ancak bu kadar optimist olunabilir heraldeaz soloticaya sahip olmanın tek avantajı bu heralde seçim yapmakta zorlanmıyoruzz :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?