Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

aaahahah temam haftasonu onanri da eklerim oraya kizmayin yaw olumunekankayizsmile ne biliyim cok basarili olmadi. bi de ben gunluk makyaj yaptigim icin genelde cok simli farlarim yok eyeliner da kullanmiorm. kalem ve daha toz farlarla cok sahane cikmio fotolar pigmentli farlarla guzel cikio sanki daha belirgin oluo eyeliner olmayinca da iice silik mi duruo ne. berryninkiler capcanli mesela. ama oldugu kadar iste eklerim. haftasonu baska renkle de eklicem kaydirigubbakcemile5

sevgili DİDEM ben de tebrik ederim seni yolun çookk açık olsun inşallah canım ayrıca icemintler harika yine :)

YAKAMOZ YAKAMOZ YAKAMOZZZZZ bayıldım bayıldım nc mellere vazgeçtim bende charm dan ben de nc alıcam of sevgili vetman e söylicem artk ne zamandır cevap bekliyor benden ama bi türlü karar veremiyorumki :)

MORRİSON topaziolar da çok gzl çok canlı durmuş onları da çok beğeniyorum ama bnm gözlerim çok koyu pupil boşluğu çok küçük diye sanırım ona cesaret edemem :) ama bu kadar insan kullanıp methettiğine göre bir şey var bu topaziolarda :) sevgili OKYPETE de çok farklı ve iri bi görüntüsü olmuş mesela orda da çok hoşuma gitti topaziolar..

brownii teşekkür ederim canımm amin hepimizin yolu açık olsunn opuyorumnanaktan

Bambamcım benim uyduruk ve sadece rimelden oluşan makyajım bile o topicde yer alıyorsa artık senin de eklemen gerekir. gayet iyi görünüyor makyajların canımm hihoyyyt

olumunekankayizsmile cok saol cnm benm ama seninkiler uyduruk durmuo ki sonucta az makyaj uyduruk demek deil ku cok hos duruo. ama tamam eklicem haftasonu hihihi hihoyyyt

valla aynen bende öyle Didemcim 1 saat sürüyo bi makyaj yapmam özellikle göz makyajını yapmak zor gerçekten bi rimel bulaşıyo bi eyelineri dağıtıyorum onu düzeltim derken kipriklerime eyeliner bulaştırıyorum sonra fara bulaştırıyorum bi bakıyorum herşeyi mahvetmişim kaydirigubbakcemile3 o yüzden dışarı çıkacagımız zaman eşim sen hazırlan hazırım dediğinde ben giyinirim diyor :roflol: :roflol:

Teşekkürler canımcım bencede karar ver artıkda senin güzel gözlerindede melleri görelim artık dimi :))

tamamen beni anlattın canım. eyeliner ın kirpiklere bulaşmasından nefret ediyorummm.. çok beceriksizim bu konuda yaa :)) neyseki fondoten pudra allık gloss fln kolay

ay bu kdr olur aynen ya benm esim de sen hazirlaninca haber ver der hep cunku 3 dk.da hazirlanio ben 1 saat sempatiksalakcinni bi de karar veremem ne giycem die ii ki suan bir tane soloticam var yoksa bi de ona karar verme derdi var hauehauhauheu

tamamen beni anlattın canım. eyeliner ın kirpiklere bulaşmasından nefret ediyorummm.. çok beceriksizim bu konuda yaa :)) neyseki fondoten pudra allık gloss fln kolay

ben eyeliner olayina hic girmiorm yoksa artik 2 saat olur herhalde hazirlanmam kalemle devam eyeliner zor is helal olsun valla kullananlara diorm bi kere denedim beceremedim guzel biraktim gene bi denemeyi planliorm sempatiksalakcinni

Bambamcım önemli olan teknik değil renklerin lenslerle uyumu bende öyle çok iyi makyaj yaptıgım söylenemez ama beceriksizcede olsa hafta sonu bişyler yapıp ekliycem yinede kötü mötü idare edersiniz artık kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

ay bu kdr olur aynen ya benm esim de sen hazirlaninca haber ver der hep cunku 3 dk.da hazirlanio ben 1 saat sempatiksalakcinni bi de karar veremem ne giycem die ii ki suan bir tane soloticam var yoksa bi de ona karar verme derdi var hauehauhauheu

ahahhaha ay bambam ancak bu kadar optimist olunabilir heralde az soloticaya sahip olmanın tek avantajı bu heralde seçim yapmakta zorlanmıyoruzz :roflol:

canım ben uzun zamandır eyeliner kullanmama rağmen hala beceremiyorum maharet işi gerçekten :)) dediğin gibi Allahtan pudra allık fondoten beceri gerektiren işler değil yoksa ben 3 saat önce başlardım makyaja :)

Bütün kızlar böyle galiba canım kaydirigubbakcemile3 erkekler çok şansız bu konuda ömür boyu beklemeye mahkumlar gariplerim kaydirigubbakcemile3 ya evet bide lense karar vermeye kalkarsak makyaj kıyafet seçimi lens derken saatler alır evden çıkmak a.s

yakamozzzzz33 ne kadar güsel olmus nc mellerr.ya rengi benim tam istediğim gbii durmus sen de.charme mel aldım ben de ama cok ısınamadım.yani istedğim gibi durmadı.doğal diil sanki.ama nc mel süper.benm gözlerim koyu kahve senin daha acık sanırım.peki nc mel ben de nasıl durur sence?senin yüzünden bide nc mel alacam sanırım:)))

Nihayet bende Hidrocor mel aldım. sizin sayenizde solotica hastası oldum. Hidrocor ıce ve mel süper oldu .Aslında ben topazio, quartzo ve esmeraldaları çok merak ediyordum onları denedim ama bana hiç yakışmadı. Bidaki maaşa ıce alacağım :)

kızlarrr lenslerimde kayma oluyor bunun sebebi ne olabilir .. sağa sola bakarken şehla şehla bi tuaf oluyorr .. yapabileceğim birşey var mıı ..

selam didem özelden yazamadım henüz yeni olduğum için izin yok

benim gözlerim ela ve esmerim. topazio bende çok çiğ durdu belki sarışınlara daha çok yakışır esmeraldada öyle.Sadece quartzo onlardan daha güzel durdu.Aslında ben buradaki resimlerden kesin quartzo almaya karar vermiştim sonra bir yerde deneme setlerini deneyince vazgeçtim. sonuçta az para değil.Umarım sana yardımcı olmuşumdur. :)

tuğba lenslerine şöyle ters yüz yap. sonra tekrar tak,bazen ben öyle yapardım sophistiklerimde olurdu . düzelirdi.bir dene istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…