Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

okypete didem bambam ave kızlar albüme 2,3 tane resim ekledim fikriniz ne .bende didem gibi ya guartzo yada topazio düşünüyorum fikrinizzz

livess,grafitein var madem,birde yeşil ağırlıklı lensin olsun. quartzo diyorum ben. yüzüne gider.

esmeraldaya oranla daha doğal olmasını istiyorum zaten.grilik ağırlıklı olsun ama ice gibi olmasınakannehir

aa berry bende baktm da fotolarına benım gozlerım de6 ve 13 tekı gıbı,acaba bende adore nasıl durur??sımdı emın olamadıgımdan nc mel de cok ıstıorum ama sıparıs veremıyorum ya kotu durursa dıye

sedefceren deneme seti diyerek ne kastettin anlamadım ben bilmiyorumkismile nerde denedin ki soloticaları?

livess hemen bakıyorum albümüne canımm

okypete didem bambam ave kızlar albüme 2,3 tane resim ekledim fikriniz ne .bende didem gibi ya guartzo yada topazio düşünüyorum fikrinizzz

canım grafite in olduğu için mavi yerine yeşil tercih etmen daha iyi olur, çeşit olur senin için. quartzo diyorum yani zemuszemus
Fakatt senin grafite lerin olmasaydı, yani ilk defa solotica alacak olsan ve quartzo/topazio arasında kalsan, sana topazio al derdim. Yüzüne çok yakışacağını düşünüyorum topazionun.. a.s.

sağol didemcim okypetem benim canım.yaa bende öyle düşündüm grafite mavi gri gibi zaten.yani mavi lensim var diyebiliyorum.yeşil gibi bir şeyolsun dedim.değişiklik.ama maviye aşığımda bilemdim

bu arada bir şey eklemeden duramayacağım.
dayanamadım artık. yeni o malum bloğa kk için,o siteyi ben ihbar ettim deyip gelip burada lenslerini satanlara diyecek çok sözüm var ama... ..
neyse,

okypete birde şey dicem ben daha önce b&l mavi kullanmıştım o grafiteden daha canlı tabi herkes çok yakıştırmıştı.gündüzde kullanıyordum.şimdi topaziolar guartzolar gece kullanılır falan diyolar korkuyorum

valla tatlım. herkesin zevki farklı. ben esmeraldamı ve topaziomu gündüzde kullanıyorum. çokta memnununm. zaten gece için lens alınmaz. her gece bar lokanta ,gezmedemiyiz. yani sırf gece takmak için lense verilen paraya yazık bence.

Okypete bunlara şaşırma. ınsan yüzsüz gurursuz olunca bunlar çok normal.. Sen ben anlayamayız. Gelir burda 2 kuruş için tkürdüğünü yalar, kendini küçültür. Onun için no problem

Okypetem okuyunca koptum:)))Haklısın gece için lens alınmaz eğer gündüz kullanamayacaksanız daha az belirgin tonlar alın arkadaşlar.Herkesin lensten beklentisi farklı bazıları sibirya kurdu gibi lens bekler bazılarıda belli belirsiz olmasını bekler.Kızlar herkez fotoğraflarda kendi gözlerine yakın renklerde renklerin nasıl durduğuna bakarak gibi kendi gözünde nasıl duracağını kestirmeye çalışsın.
Ben bu forumda başkalarının fikirlerini okuyarak lens alıp çok yanılan insanlarla karşılaşıyorum..

bu arada bir şey eklemeden duramayacağım.
dayanamadım artık. yeni o malum bloğa kk için,o siteyi ben ihbar ettim deyip gelip burada lenslerini satanlara diyecek çok sözüm var ama... ..
neyse,

Hani burası cahillerindi ne oldu?????
Vazmı geçildi acama????? yoksa sadece lensleri satılıncaya kadar mı?????

Okypete bunlara şaşırma. İnsan yüzsüz gurursuz olunca bunlar çok normal.. Sen ben anlayamayız. Gelir burda 2 kuruş için tkürdüğünü yalar, kendini küçültür. Onun için no problem
haklısın tatlım bu kadar ikiyüzlülüğü anlamam mümkün değil benim.
vereliniortak
aynen canımcım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…