- Konu Sahibi White Mocha
-
- #9.001
esmeraldaya oranla daha doğal olmasını istiyorum zaten.grilik ağırlıklı olsun ama ice gibi olmasınakannehir
okypete didem bambam ave kızlar albüme 2,3 tane resim ekledim fikriniz ne .bende didem gibi ya guartzo yada topazio düşünüyorum fikrinizzz
yaa okypete senin saçların ne renk çook hoş yaaa
okypete sıkma o güzel cannını deymez güzelim benim
okypete birde şey dicem ben daha önce b&l mavi kullanmıştım o grafiteden daha canlı tabi herkes çok yakıştırmıştı.gündüzde kullanıyordum.şimdi topaziolar guartzolar gece kullanılır falan diyolar korkuyorum
kendin mi boyadın benimde röflede sıkıldım değiştirmekistiyorum kaç zamndır sorucam unuttum çok hoş rengi
valla tatlım. herkesin zevki farklı. ben esmeraldamı ve topaziomu gündüzde kullanıyorum. çokta memnununm. zaten gece için lens alınmaz. her gece bar lokanta ,gezmedemiyiz. yani sırf gece takmak için lense verilen paraya yazık bence.
bu arada bir şey eklemeden duramayacağım.
dayanamadım artık. yeni o malum bloğa kk için,o siteyi ben ihbar ettim deyip gelip burada lenslerini satanlara diyecek çok sözüm var ama... ..
neyse,
haklısın tatlım bu kadar ikiyüzlülüğü anlamam mümkün değil benim.Okypete bunlara şaşırma. İnsan yüzsüz gurursuz olunca bunlar çok normal.. Sen ben anlayamayız. Gelir burda 2 kuruş için tkürdüğünü yalar, kendini küçültür. Onun için no problem
vereliniortakOkypetem okuyunca koptum:)))Haklısın gece için lens alınmaz eğer gündüz kullanamayacaksanız daha az belirgin tonlar alın arkadaşlar.Herkesin lensten beklentisi farklı bazıları sibirya kurdu gibi lens bekler bazılarıda belli belirsiz olmasını bekler.Kızlar herkez fotoğraflarda kendi gözlerine yakın renklerde renklerin nasıl durduğuna bakarak gibi kendi gözünde nasıl duracağını kestirmeye çalışsın.
Ben bu forumda başkalarının fikirlerini okuyarak lens alıp çok yanılan insanlarla karşılaşıyorum..
Hani burası cahillerindi ne oldu?????
Vazmı geçildi acama????? yoksa sadece lensleri satılıncaya kadar mı?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?