- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #9.021
Okypetem okuyunca koptum:)))Haklısın gece için lens alınmaz eğer gündüz kullanamayacaksanız daha az belirgin tonlar alın arkadaşlar.Herkesin lensten beklentisi farklı bazıları sibirya kurdu gibi lens bekler bazılarıda belli belirsiz olmasını bekler.Kızlar herkez fotoğraflarda kendi gözlerine yakın renklerde renklerin nasıl durduğuna bakarak gibi kendi gözünde nasıl duracağını kestirmeye çalışsın.
Ben bu forumda başkalarının fikirlerini okuyarak lens alıp çok yanılan insanlarla karşılaşıyorum..
tüh tatlım. bak oda cahil oldu şimdi. ne yapacak yazıkkk.:roflol:
melek aslında sen şu üç renginde fotosunu eklesen ne iyi olur canım yaaa..zemuszemus
sedefceren deneme seti diyerek ne kastettin anlamadım ben bilmiyorumkismile nerde denedin ki soloticaları?
Bu lensleri bende deneyerek aldım. Şİmdilik N.c. denemelri varmış onları denedim
topazio ıce esmeralda ve meli denedim. Daha önce burada verilmişti yerin adı adreselens.com akmerkeze yakın bir yer.
tşk ederim bilgilendirme için a.s.
canım resımler cep telefonumfa kayıtlı pcye atamıyorum o yuzden quartzonun resımlerını sevgılı vetmana yolladım kendı goz rengımıde kendısıne rıca ettım buraya koyabılır sanırım. Dıger topazıo ve esmeraldayı yuklemeyı deneyecegım canım
Sağol canım beniimopuyorumnanaktanHani olursa olmazsada zorlama,özellikle topazioları çok merak ediyorum.
Melekcim ben senin bana gönderdiğin resimleri aldım tatlım yüklemeye çalışıcam bugun :)Yoğunlukdan dönemedim sana :)Çok tatlı durdu sende:)):lepi:VETMANCIM MERHABA NERELERDEYDIN MERAK ETTIK YAAA. BU ARADA GELMISKEN SANA YOLLADIGIM QUARTZO LENSIN GOZUMDE DURUSUNU BURAYA KOYABILIRMISIN RICA ETSEM. COK TESEKKURLER opuyorumnanaktan
okypetecimm denedimm .. ama gözüme küçük geldi gibi geliyo bana ..
topazio aldımm ..
dün geldi..
onlar sanki gözüme küçük mü geldi ne anlamadımm
Melekcim ben senin bana gönderdiğin resimleri aldım tatlım yüklemeye çalışıcam bugun :)Yoğunlukdan dönemedim sana :)Çok tatlı durdu sende:)):lepi:
vetmancımm lensler neden kayma yapıo olabilirr .. yapabileceğim bişey var mıı ??
yakamozzzzz33 ne kadar güsel olmus nc mellerr.ya rengi benim tam istediğim gbii durmus sen de.charme mel aldım ben de ama cok ısınamadım.yani istedğim gibi durmadı.doğal diil sanki.ama nc mel süper.benm gözlerim koyu kahve senin daha acık sanırım.peki nc mel ben de nasıl durur sence?senin yüzünden bide nc mel alacam sanırım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?