Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

VETMANCIM MERHABA NERELERDEYDIN MERAK ETTIK YAAA. BU ARADA GELMISKEN SANA YOLLADIGIM QUARTZO LENSIN GOZUMDE DURUSUNU BURAYA KOYABILIRMISIN RICA ETSEM. COK TESEKKURLER opuyorumnanaktan

melek aslında sen şu üç renginde fotosunu eklesen ne iyi olur canım yaaa..zemuszemus

canım resımler cep telefonumfa kayıtlı pcye atamıyorum o yuzden quartzonun resımlerını sevgılı vetmana yolladım kendı goz rengımıde kendısıne rıca ettım buraya koyabılır sanırım. Dıger topazıo ve esmeraldayı yuklemeyı deneyecegım canım

Sağol canım beniimopuyorumnanaktanHani olursa olmazsada zorlama,özellikle topazioları çok merak ediyorum.

VETMANCIM MERHABA NERELERDEYDIN MERAK ETTIK YAAA. BU ARADA GELMISKEN SANA YOLLADIGIM QUARTZO LENSIN GOZUMDE DURUSUNU BURAYA KOYABILIRMISIN RICA ETSEM. COK TESEKKURLER opuyorumnanaktan
Melekcim ben senin bana gönderdiğin resimleri aldım tatlım yüklemeye çalışıcam bugun :)Yoğunlukdan dönemedim sana :)Çok tatlı durdu sende:)):lepi:

okypetecimm denedimm .. ama gözüme küçük geldi gibi geliyo bana ..
topazio aldımm ..
dün geldi..
onlar sanki gözüme küçük mü geldi ne anlamadımm

nazlıserapcım crystaller daha yeşilimsi, icemint lar daha grimsi. Vetman şişerini eklemişti, ordan gördüğüm kadarıyla sadece bu kadar bir fark var. dokuları ve pupil boşlukları aynı

Aaaa ne zaman ekledi didem ben nasıl kaçırdım her sayfayı takip ediyorum halbuki vetmanın crystalleri geldi mi ki?

Ben birşeyi merak ediyorum icemint hala satılıyormu geçici bir süre diye duymuştum??? birde cor ice la icemint yada cristalin duruşlarında fark varmı yani cristal nc serisinden çıktığı için gözü daha büyük gösterir diye tahmin ediyorum Wetmancım özellikle sana soruyorum

teşekkür ederim canım charmı neden beğenmedin peki haresinden dolayımı nc melin haresi belli belirsiz oldugu şiçin çok doğal duruyor gerçekten benim tam istediğim gibi durdu hatta beklediğimden iyi durdu diyebilirim açık kahve canım benim gözler, bende durdugundan bi iki ton koyu durur sende sanırım ama renk çok güzel zaten bence koyu kahve gözlerde de çok güzel durur eminim çok güzel durur opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…