- Konu Sahibi White Mocha
-
- #9.041
tuğba zamanla oturur resim isteriz
=) inşallahh otururr .. foto çekip yüklerimm cnmm .. sende denemek istersen buluşuruz berrycimm ..
okypeteee cnmm sağol her zaman ki gibi hemen yetiştinn seenn ..opuyorumnanaktan
sana yakıştığı kadar yakışmadı .. daha çok mavi durdu ama bende .. yeşile dönmedi pekk .. doku gerçektende çok hoşş .. bendede yalnızca sophistik hareli ya o yüzden bi farklı geldi önce ama alışıyorum bakalım =)
Nihayet bende Hidrocor mel aldım. sizin sayenizde solotica hastası oldum. Hidrocor ıce ve mel süper oldu .Aslında ben topazio, quartzo ve esmeraldaları çok merak ediyordum onları denedim ama bana hiç yakışmadı. Bidaki maaşa ıce alacağım :)
kızlarrr lenslerimde kayma oluyor bunun sebebi ne olabilir .. sağa sola bakarken şehla şehla bi tuaf oluyorr .. yapabileceğim birşey var mıı ..
okypete didem bambam ave kızlar albüme 2,3 tane resim ekledim fikriniz ne .bende didem gibi ya guartzo yada topazio düşünüyorum fikrinizzz
okypete birde şey dicem ben daha önce b&l mavi kullanmıştım o grafiteden daha canlı tabi herkes çok yakıştırmıştı.gündüzde kullanıyordum.şimdi topaziolar guartzolar gece kullanılır falan diyolar korkuyorum
Ben birşeyi merak ediyorum icemint hala satılıyormu geçici bir süre diye duymuştum??? birde cor ice la icemint yada cristalin duruşlarında fark varmı yani cristal nc serisinden çıktığı için gözü daha büyük gösterir diye tahmin ediyorum Wetmancım özellikle sana soruyorum
Ben birşeyi merak ediyorum icemint hala satılıyormu geçici bir süre diye duymuştum??? birde cor ice la icemint yada cristalin duruşlarında fark varmı yani cristal nc serisinden çıktığı için gözü daha büyük gösterir diye tahmin ediyorum Wetmancım özellikle sana soruyorum
Mariecim ıcemint hala satılıyor :) .Kesinlikle ıcemint ve cristal cor ıcelardan çok daha opak:) koyu gözleri daha çok açıyor Icemintte n.c serisinden çıktı ve cristalle benziyorlar ama cristal daha yeşilimsi ıcemint daha gri daha açık. cristale göre..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?