Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

tuğba zamanla oturur resim isteriz

=) inşallahh otururr .. foto çekip yüklerimm cnmm .. sende denemek istersen buluşuruz berrycimm ..

okypeteee cnmm sağol her zaman ki gibi hemen yetiştinn seenn ..opuyorumnanaktan
sana yakıştığı kadar yakışmadı .. daha çok mavi durdu ama bende .. yeşile dönmedi pekk .. doku gerçektende çok hoşş .. bendede yalnızca sophistik hareli ya o yüzden bi farklı geldi önce ama alışıyorum bakalım =)

rica ederim canım. inşallah oturur gözüne.
sanada yakışmıştır. mavi duruşlarına bayılıyorum ben. bende yeşile döndüğü için kimde mavi durduğunu görsem bayılıyorum. çok beğeniyorum.
alışırsın canım. taktıkça göz aşınalığı olacaktır.

cnm, hayirli olsun gule gule kullan opuyorumnanaktan eminim cok doal duruordur cor mel en doal duran anlasilmayan lenslerden biri die biliorm. ice de guzel secim ben cok cok memnunum evde bile olsam takiorm kendime boole iice alistim sempatiksalakcinni

kızlarrr lenslerimde kayma oluyor bunun sebebi ne olabilir .. sağa sola bakarken şehla şehla bi tuaf oluyorr .. yapabileceğim birşey var mıı ..

ilk 1-2 gun ben de olmustu her yeni lensimde olur. solotica daha cabuk alismisti ama. cok kayinca bi solusyonla temizliyip gene tak. alisacaktir gozune. eger yeni deilse ve kayma yapiorsa kuruor olabilir gozun. benm de kuruluk var gozumde yanimda ben kucuk boy solusyon tasirim hep kurudugunu hissedersem bir tane damlatirim gozume. bu arada gozyasi damlalari ile benm gozum sonrasinda nedense daha cok kuruor. ondan solusyon damlatiorm. zaten artik cok alisti gozlerim belki gun icinde bir kere gerekior bazen gerkmior. oldugum ortamin havasina baali sanirim. kayinca dene istersen sen de azcik bi solusyon damlar rahatlior mu? bana ii gelio cnm ama bi zarari var mi solusyonun goze bilemiorm ama sonucta sadece temizlemek icin olan bir sivi.:sm_confused: ama zmnla oturacaktir merak etme cnm kaydirigubbakcemile2

okypete didem bambam ave kızlar albüme 2,3 tane resim ekledim fikriniz ne .bende didem gibi ya guartzo yada topazio düşünüyorum fikrinizzz

livescim cnm ben de quartzo diorm okypete ve dier arklara katiliorm. mavi tonlu bi lensin var bence quartzo kesinlikle. opak serideki favorim benm. ben kullanmadim ama bayiliorm rengine. ilerde ben de edinicem. yesil - gri tonlu bir lensin olmus olur. ay hos durucak cnm bence sen de. kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

cnm benm bi yerlerde ben de yazmis olabilirim bunu en olmadi aksam takilir die hatirlamiorm yazip yazmadigimi ama kafamda dusunuordm bu sekilde soole diyim bence hic korkma okypete hakli yani gece gunduz lensi ayri olmaz paraya yazik. benm dusuncem suydu eger cidden cok doal durmaz ise en olmadi aksam takarim gunduz daha belli olabilir die ama ben kullanmadim opak seri yani bilemiorm tam nasil duruor okypete rahatca takabiliorm dior gunduzler bazi arkadaslar doal durmuo dier seriler kdr diorlar. ben de quartzo dusunuorm alinca ben de nasil duracak bilmiorm ama gene de alicam. eger ki ben de doal durmazsa (goz tabanina gore deisior sanirim bunnar da) aksam takarim diorm. renk sahane cunku edinmezsem bi tane icimde kalicak. hem soole ki ben eskiden TRde sophistic kullaniordm. soloticanin doallik olarak bence cok cok daha gerisinde ve ben her gun takiordm insanlar beni renkli gozlu saniordu. gece gunduz takiordm. yakindan bakan dikkatle anliordu lens oldugunu tabi o ayri. ama nc opak seri cok daha basarili ondan cok daha ii duracini dusunuorm. benm sorunum ben yurtdisindayim burda tum beyazlar renkli gozlu lmaz: mavis mavis herkes yesil bile az bir de buyuk bi sehir deil yasadigim herkes esktra salas makyaj bile yapmiorlar gun icinde spor sortu ustune college thsirt u takip gezio kizlar. onnarin yaninda simdi opak bir lens takip full makyaj rahat edemeyebilirim die en olmadi gece takarim die dusundum. ama dedigim gibi hepsi varsayim belli olma ihtimaline karsi. ama icin rahat olsun okypete vetman fln gibi bircok kullanicisi var opak serinin cok da rahatlar. benm de icim rahat ondan merak etme cnm quartzo sahane bi renk :lepi::asigim:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar..bunlarda benim rainbow giallolar..sizce cor mel,fisfisfis giallodan sonra nasıl olur?saç aynı resimdeki gibi koyu kahve ve koyu kahve göz..

Eklentiler

• $100_0520.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:

cnm icemint hala satilior. umarim bir sureligine deildir. ben de alicam ama hemen alamicam ayy nolur oole olmasin :Saruboceq: vetman daha ii bilgi vericektir bu konuda bize evt.

mrb arkadslar forumumunuza yeni katildim.Bende solotica almak istiyorum ama ne renk alacagimi bilmiyorum.Tenim kumral,gozlerim koyu kahverengi saclarimda kahverengi.Sizce hangi renk solotica yakisir bana ?yardim edin lutfenn

Kanon hoşgeldin..gözlerini saçlarını ve tenini gösteren bir resim atabilir misin? öyle daha iyi karar verebiliriz. hani bizim yaptığımız gibi keserek at resmini.

gelirdim de uzağız bak şöyle yap gözünün alt kirpik snırına yeşil iç kısmına siyah kalem çek varsa üstünede hafif yeşil sür yoksa öyle bırak..

Bir zahmet imageshacktn yüklermisin göremezsen cepten yükledim:icecream::enbuyukkk:

Mariecim ıcemint hala satılıyor :) .Kesinlikle ıcemint ve cristal cor ıcelardan çok daha opak:) koyu gözleri daha çok açıyor Icemintte n.c serisinden çıktı ve cristalle benziyorlar ama cristal daha yeşilimsi ıcemint daha gri daha açık. cristale göre..

Bende istiyorummmmmmm iceminttt vetmancım varmı sende icemint? hihoyyyt
soloticaların her rengine ayrı ayrı aşıgımmmm
hangi rengini alsam çok güzel duruooo opuyorumnanaktan

wetmancım tes edrim grafıteler
geldi keske orjınal kutusunda gönderseymişsin profılıme 2 foto koydum
en kısa zamanda koyucam daha fazla
iiigeceler

Aaa betty hayırlı olsun masmavi durmuş resimler flashlı sanırım ama çok güzel keşke biraz daha net foto koysan gün ışığında falan...Çok merak ediyordum çok beğendim

Ya ben de istiyorum bu graphiteyi ama hangi seriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??? Çıldıracam artık ice da istiyorum :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…